Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
24
Vélemények
29
Képek
2
Videók
Robotzsaru
Samuel L. Jackson
Gary Oldman
Jay Baruchel
Michael Keaton
Jennifer Ehle
 
Yosihiro   2019. 03. 03.

legújabb vélemény

Robot

Megtekintettem a filmet azt hiszem jól sikerült. Összehasonlítva a régebbi változataival azt tudom mondani ez egy fokkal jobban sikerült. Talán azért mert fejlődött a technika és a kép hangi effektek nagyobb hatást adnak. A történet adott volt és ez a feldolgozás bár kissé eltér a megszokottól mégis van benne érzelem és a "jót" képviseli. A szereplők ugyan nem alakítanak kiemelkedőt de mégis az emberben ottmarad valami a film után ami talán egy folytatás lehet. Nekem tetszettek a látványos jelenetek a kameravágások és a hangi effektekkel is meg voltam elégedve.Picit több érzelmet kellett volna még bele vinni mert így tényleg az az érzés maradhatott az emberben , hogy ez csak egy robotos film. A mai technika "sajnos" készen áll már olyan mesterséges intelligenciát létrehozni ami tud gondolokodni. A döntéseket is meg tudja hozzni de nem szabad neki hatlamat adni. A film ékes példája ennek és az ember-gép kapcsolatát jól tükrözi az az érzelem , értelem ami hiányzik egy gépből. Egy emberi élet függhet a gépektől de a gépek érzelmileg nem függhetnek soha az embertől ez a saját mondásom amit itt most megosztottam veletek és végszónak is remek :) Összességében egy remek film amit többször is meg lehet nézni. A négy csillagot mindenképp kiérdemelete de a szerplők játéka miatt kapott csak 4 csillagot a film . Csak ajánlani tudom mindenkinek :) Üdv Yosi

 
hsanya182   2015. 05. 17.

Szuperül megcsinálta a mai technika az új Robotzsaru filmet. A látvány bejött, de maga a film csalódás volt. Többre számítottam. Nincs semmi utóhatása. Az akció részében elég nagyok a túlzások, nem lett egyedi alkotás, néha már unalmas is volt a sok értelmetlen lövöldözés. Egy közepes egyszernézős akciófilm lett belőle.


 
Deku   2017. 11. 20.

Nem is lehetett volna ezt a filmet jobban és kifejezőbben elkészíteni és elénk tárni. Frenetikus kis időtöltést tud biztosítani bármely korosztály számára. Szerintem ennél jobban ezt a koncepciót bizony már nem tudták volna átadni nekünk.

 
london2012   2015. 07. 21.

Én véleményem szerint egy remek feldolgozása a robot zsarú témának ez a film talán a legjobb is. Egy elejétől a végéig elmesélt történet. Érdemes megnézni mindenképp.

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 03.

Tetszett a felújított Robotzsaru film, tudott újat mutatni az eredeti filmhez képest, ami egyébként egy igazi klasszikus. Főként látványban hozott újat, nem hiába, 27 évnyi technikai fejlődés van mögötte.

A film összbevétele 242 688 965 dollár volt (imdb.com).

 

Miguel Ferrer az 1987-es filmben is szerepelt.

(mamiéstöti2)
 

Eredetileg úgy tervezték, hogy Darren Aronofsky rendezi meg a filmet az első szkriptes könyvéből.

(phanzetomox)
 

A film bemutatóját követően, kihasználva annak népszerűségét, megjelentettek egy gyűjtői kiadványt (RoboCop: The Human Element), amely 4 db 1-1 részes képregényt foglal magában.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.