Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
24
Vélemények
29
Képek
1
Videók
Robotzsaru
 
hsanya182   2015. 05. 17.

Szuperül megcsinálta a mai technika az új Robotzsaru filmet. A látvány bejött, de maga a film csalódás volt. Többre számítottam. Nincs semmi utóhatása. Az akció részében elég nagyok a túlzások, nem lett egyedi alkotás, néha már unalmas is volt a sok értelmetlen lövöldözés. Egy közepes egyszernézős akciófilm lett belőle.

 
Deku   2017. 11. 20.

Nem is lehetett volna ezt a filmet jobban és kifejezőbben elkészíteni és elénk tárni. Frenetikus kis időtöltést tud biztosítani bármely korosztály számára. Szerintem ennél jobban ezt a koncepciót bizony már nem tudták volna átadni nekünk.


 
Yosihiro   2019. 03. 03.
Robot

Megtekintettem a filmet azt hiszem jól sikerült. Összehasonlítva a régebbi változataival azt tudom mondani ez egy fokkal jobban sikerült. Talán azért mert fejlődött a technika és a kép hangi effektek nagyobb hatást adnak. A történet adott volt és ez a feldolgozás bár kissé eltér a megszokottól mégis van benne érzelem és a "jót" képviseli. A szereplők ugyan nem alakítanak kiemelkedőt de mégis az emberben ottmarad valami a film után ami talán egy folytatás lehet. Nekem tetszettek a látványos jelenetek a kameravágások és a hangi effektekkel is meg voltam elégedve.Picit több érzelmet kellett volna még bele vinni mert így tényleg az az érzés maradhatott az emberben , hogy ez csak egy robotos film. A mai technika "sajnos" készen áll már olyan mesterséges intelligenciát létrehozni ami tud gondolokodni. A döntéseket is meg tudja hozzni de nem szabad neki hatlamat adni. A film ékes példája ennek és az ember-gép kapcsolatát jól tükrözi az az érzelem , értelem ami hiányzik egy gépből. Egy emberi élet függhet a gépektől de a gépek érzelmileg nem függhetnek soha az embertől ez a saját mondásom amit itt most megosztottam veletek és végszónak is remek :) Összességében egy remek film amit többször is meg lehet nézni. A négy csillagot mindenképp kiérdemelete de a szerplők játéka miatt kapott csak 4 csillagot a film . Csak ajánlani tudom mindenkinek :) Üdv Yosi

 
london2012   2015. 07. 21.

Én véleményem szerint egy remek feldolgozása a robot zsarú témának ez a film talán a legjobb is. Egy elejétől a végéig elmesélt történet. Érdemes megnézni mindenképp.

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 03.

Tetszett a felújított Robotzsaru film, tudott újat mutatni az eredeti filmhez képest, ami egyébként egy igazi klasszikus. Főként látványban hozott újat, nem hiába, 27 évnyi technikai fejlődés van mögötte.

Samuel L. Jackson
Gary Oldman
Jay Baruchel
Michael Keaton
Jennifer Ehle

A film összbevétele 242 688 965 dollár volt (imdb.com).

 

Miguel Ferrer az 1987-es filmben is szerepelt.

(mamiéstöti2)
 

Eredetileg úgy tervezték, hogy Darren Aronofsky rendezi meg a filmet az első szkriptes könyvéből.

(phanzetomox)
 

A film bemutatóját követően, kihasználva annak népszerűségét, megjelentettek egy gyűjtői kiadványt (RoboCop: The Human Element), amely 4 db 1-1 részes képregényt foglal magában.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.