Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74%
Filmadatlap
 
32
Szereplők
5
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Dredd bíró
 
Balint   2016. 02. 13.

legújabb vélemény

Annak ellenére, hogy nem sokban hasonlít a képregényekre, szerintem zseniális film és hatalmas klasszikus, pláne, annak tükrében hogy a karaktert eredetileg Stallone-ről mintázták ;)

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

Akció-sci-fi és Stallone úgymond próbálkozása ezen műfajban. Mit moöndja ez közepes lett, de nézhető. Néhol elég gyenge a kosztünk és a technikai segítség is elmaradt. A történet lapos egy olyan dolog amit érdemes megfigyelni a világítás beállítások ... több»


 
Lord British   2015. 06. 19.

Kövezzetek meg, de szerintem a 2 Dredd filmből ez a jobbik darab. A kihalt város ábrázolása, és úgy maga az egész film hangulata annyira tipikus és magával ragadó; én ezt valahogy hiányoltam a 2012-es filmnél. Stallone egyetlen arcizmának mozdítása n... több»

 
Sziszi   2015. 06. 27.

Van olyan, aki még nem látta ezt a filmet? Azoknak az javaslom, hogy minél hamarabb pótolják ezt a hiányosságot, mert ez egy igazi klasszikus. Ilyen egy kicsit túlgondolt akció-sci-fi a kilencvenes évekből. A film érezhetően csúszkál a műfajban, de k... több»

 
Rajkó   2015. 06. 19.

Nem ez Stallone legjobb filmje, de szerintem ezt is mindenki ismeri. A film akkoriban látványosnak számított, manapság már csak mosolyogni tudunk, hogy a sok punk között hogyan feszít Stallone az aranyozott piros vasemberbe oltott robotzsaru szerkóba... több»

Sylvester Stallone

A film összbevétele 113 493 481 dollár volt (imdb.com).

 

Stallone saját bevallása szerint a forgatás nagyon egyhangú volt, ugyanis rengeteg jelenetet zöld háttér előtt vettek fel.

(Terminátor6)
 

Danny Cannon elégedetlen volt a film végső változatával, amit főleg azoknak a változtatásoknak tudott be, amiket Sylvester Stallone követelt. Ez miatt Cannon megfogadta, hogy soha többé nem dolgozik nagy nevű sztárokkal.

(ps)
 

Sylvester Stallone szerette volna, ha a film kissé komikusabb, Danny Cannon viszont szatirikus megközelítést szeretett volna prezentálni. Ez miatt a rendező és Stallone nehezen tudott együtt dolgozni.

(ps)
 

A korai tervek szerint a főszerepben Arnold Schwarzeneggert láthattuk.

(ps)
 

Rob Schneider azt állítja, hogy Sylvester Stallone felhívta őt, és felajánlotta Fergie szerepét, miután Joe Pesci nem vállalta el azt.

(ps)
 

Abban a jelenetben, amikor Dredd a repülő motoron a punkok fölé repül, három másodpercig számítógép által generált figurát láthatunk.

(ps)
 

Peter Hewitt és Richard Stanley is visszautasították a film rendezésére való felkérést.

(ps)
 
"Én vagyok a rend!" Vass Gábor hangja olyannyira a fülemben cseng még ma is, hogy képtelen voltam megnézni a 2012-es változatot, pedig Karl Urban-t jó színésznek tartom. több»