Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
101
Vélemények
35
Képek
8
Videók
Terminátor 2. - Az ítélet napja
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
drg0602   2020. 02. 12.

legújabb vélemény

Tökéletes a maga műfajában!

Nagyon rég láttam! Most újra néztem a napokban, és zseniális minden perce. Nagyon jól fel van vezetve az egész film, vannak benne üresjáratok, de megfelelő helyen, időben. Mellette tömény akció jelenetekkel, ami még zseniálissá teszi ezt klasszikus sci-fi akció filmet! Tökéletes darab a maga műfajában!!!!

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Izlésem szerint a világ legjobb akciófilmje. Már több, mint 20 éve készült, de még mindig nem készült ennél jobb. Gondolkodtam, hogy miért...én ezt azzal magyarázom, hogy egyrészt a látványvilága mai szemmel is nagyon pöpec, de ami ennél fontosabb, hogy a forgatókönyve eszelősen jóra sikeredett. Ez a film is jól mutatja, hogy önmagában a látvány nem ér sokat, ha nincs magával ragadó történttel és egymásból-egymásba kapcsolódó, ámulatba ejtően kidolgozott jelenetekkel összekötve. Nagyon erős, stílusos atmoszférája van.


 
Shelby07   2018. 01. 15.

Igazi klasszikus film, nagyon jó és igazi akciódús film. Nagyon élvezhető, és bátran ajánlom a többi részét is.

 
Puncs   2019. 04. 06.

Megszámlálhatatlanul sokszor láttam már. Brutálisan jó film, habár nekem az elsőt nem tudta felülmúlni. Viszont kevésbé komor, és még poénok is vannak benne. Ami a látványvilágát illeti, még ma is simán megállja a helyét. Az ilyen filmes trükkök elképesztő jól megvannak csinálva, valahogy sokkal igazibbnak hatnak, mint a mai filmekben. Schwarzenegger zseniálisan hozza a szerepét, egyszerűen a terminátor karakterét rászabták, de a többiek is jók. Imádom az egész filmet, hatalmas klasszikus, bármikor szívesen újranézem.

 
dulkap   2017. 08. 26.

Emlékszem gyerekként láttam először a filmet a VHS korszak kezdeténél, azt hiszem még alámondással. Már akkor nagyon tetszett, hiszen ilyesmit nem nagyon láttunk még akkor. Azóta láttam párszor és nem mondom, hogy az idő vasfoga semmit sem fogott rajta, de a mai napig egy nagyon élvezetes, pörgős és látványos moziról van szó maga történeti és technikai hibái ellenére is. Tagadhatatlanul forradalmi film volt akkoriban, ami újradefiniálta az akciófilm gyártást. Klasszikus film, ami a legjobb a sorozatból.

Edward Furlong
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Linda Hamilton
Arnold Schwarzenegger
Edward Furlong
Arnold Schwarzenegger
Edward Furlong
Robert Patrick
Edward Furlong
Edward Furlong
Joe Morton
Arnold Schwarzenegger
Edward Furlong
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Robert Patrick
Edward Furlong
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Xander Berkeley
Edward Furlong
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Edward Furlong
Linda Hamilton
Edward Furlong
 
1997. augusztus 29. - a nap, amikor szerencsére nem tört ki a harmadik világháború. Mert nincs végzet, csak, ha bevégzed. Minden valamire való filmrajongó eszébe bevésődött ez a dátum, akkora élmény volt, van és lesz ez a kiváló alkotás, amelyen nem tud fogni az idő. Sok évvel a bemutatója után is konstansan szájtátva nézzük az effekteket, mondjuk a szereplőkkel a kívülről tudott szöveget, dobjuk el az agyunkat Arnie-n és az elfolyó másik terminátoron, emeljük kalapunkat Cameron előtt ezredjére is. Mert ez az alkotás minden kétséget kizáróan, a 90-es évek legjobb akciófilmje! több»
 
A lényeges kérdés azonban az, hogy megéri-e megnézni a Terminator 2 3D-t? Ha nem érdekel minket a harmadik dimenzió, akkor igen, hiszen a technikai kivitelezés ettől függetlenül is szemkápráztató. A legfontosabb azonban az, hogy ez a film megérdemli a mozivásznat. Kell neki, ahogy nekünk is. több»

A film összbevétele 315 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt az első olyan film, amelynél közel 100 millió dolláros költségvetés volt.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

Csak Arnold Schwarzenegger volt képes az egész stábból arra, hogy felemelje CyberDyne irodaházban való lövöldözős jelenetnél a gépágyút.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

A film költségvetése 102 millió dollár volt és jelenleg 521 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.