Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
28
Szereplők
63
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Ál/Arc
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
MidoD7   2019. 04. 06.

legújabb vélemény

Mi mást várhat az ember egy filmtől, minthogy elvigye egy kalandra? Nem tudok rá mást mondani, mint, hogy ez egy marha jó történet, és eseménydús cselekmény jellemzi.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Izgalmas fordulatokkal teli Nicolas Cage fiatalkori filmjeit meghatározó alkotás. John Travolta jó tanára volt.


 
rbernadett   2015. 10. 21.

Nagyon ötletes film, emlékszem, hogy úgy jöttünk ki a moziból, hogy teljesen le voltunk nyűgözve. A megvalósíthatóságát természetesen nem vizsgáltuk az nem érdekelt. Ötletes volt, izgalmas volt és valami újat adott. És azért van benne egy-két jól sikerült hatásvadász jelenet is.

 
Deku   2017. 07. 08.

Travolta és Cage párosa meglepően ügyesen tudott működni ebben az elmésen létrehozott krimiben. Engem teljesen megvett a sztorijával és az erős karakterekkel. Szerintem egész jó.

 
dailyfilmsan   2018. 02. 04.

Ez a film egy igazi Blockbuster. Igaz meglátszik rajta hogy 20 éves a film, de kifejezetten nézhető a mai viszonylatokhoz képest. Tele van akcióval és fordulattal. Bár vannak jelenetek ahol a hang a csillagkapu hangeffektusaival vetekszik és a fegyverek is kifogyhatatlan tárral rendelkeznek . Na és persze a galamb és a fa ütközéséből is robbanás lesz. De ez a film jó a maga módján a 20 évével. Travolta és Cage alakítása kifejezetten jó. Mind a kettőtől a hideg rázott a jó értelemben.

Nicolas Cage
Nicolas Cage
John Travolta
Nicolas Cage
John Travolta
John Travolta
Joan Allen
Gina Gershon
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Alessandro Nivola

A film összbevétele 128 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

67 ember hal meg a filmben.

(Norbi)
 

Wahlberg elutasította Pollux szerepét.

(HETEDIK )
 

Eredetileg Stallone és Schwarzi lettek volna a főszereplők.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.