85% 1331 szavazat
Ál/Arc

Ál/Arc

Face/Off
Filmadatlap
69
Vélemények (69)
28
Szereplők (28)
13
Képek (13)
2
Videók (2)
36
Érdekességek (36)
1
Díjak (1)
Filmkritika
23
Cikkek (23)
Fórum
Lejátszás

Hol nézheted

Nicolas Cage
Nicolas Cage
John Travolta
Nicolas Cage
John Travolta
John Travolta
Joan Allen
Gina Gershon
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Alessandro Nivola

FILMINFÓ

Sean Archer FBI ügynököt egy dolog hatja, hogy megtalálja fia gyilkosát, Castor Troyt. Ám amikor végre elkapja, kiderül, hogy egy tömegkatasztrófa közeleg, amelyet csak a bebörtönzött férfi állíthat meg. Egy titkos akcióban az ügynök és a gonosztevő arcát kicserélik, azonban a csere balul sül… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1997.10.09. | Disney+ (2022.06.14.)
 
2024.02.19 Schumy1

legújabb vélemény

Érdekes történet, tele akcióval.

0
 
2017.07.08 Deku

Travolta és Cage párosa meglepően ügyesen tudott működni ebben az elmésen létrehozott krimiben. Engem teljesen megvett a sztorijával és az erős karakterekkel. Szerintem egész jó.

2
 
2022.03.28 JRD

Az egyik legjobb...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

... a két színész játéka miatt! Olyan szinten kapták el egymás gesztusait, beszédstílusát, hogy a néző csak ámul. Eredeti hangon és szinkronnal is remek kikapcsolódás. Kedvenc részem pedig (és bevallom, ezt mindig visszanézem többször is) a fülhallgatós rész. John Woo amúgy is kedvenc rendező. A 90-es években olyan filmes látványvilágot teremtett, ami a későbbi rendezői generáció számára etalonként szolgált. (Ha az ember nem tudta a rendező nevét, még akkor is benne élt a gyanú, hogy ez bizony egy Woo-film.) Mindenképp nézd meg. Az ötlet, a sztori, a színészi játék, a rendezés, a látvány tökéletes egészet alkot úgy, hogy akkor még nem voltak olyan patent filmes trükkök, mint manapság. Mindenképpen érdemes a figyelemre! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

2
 
2015.10.21 rbernadett

Nagyon ötletes film, emlékszem, hogy úgy jöttünk ki a moziból, hogy teljesen le voltunk nyűgözve. A megvalósíthatóságát természetesen nem vizsgáltuk az nem érdekelt. Ötletes volt, izgalmas volt és valami újat adott. És azért van benne egy-két jól sikerült hatásvadász jelenet is.

1
 

Woo a Rés a pajzson után ezt a filmet is szuperul megoldotta.Nekem Travolta játéka volt felejthetetlen,de természetesen Cage is jól hozta a karaktert.Fordulatos,izgalmas thriller,ajánlott kategória.

3

A film összbevétele 128 000 000 dollár volt (imdb.com).

#1
 

John Woo termékeny rendezőnek számít (Bérgyilkos, Szebb holnap 2, Tökéletes célpont, Rés a pajzson, Felejtés bére, A halál keze, Gyilkosok gyilkosa, Black Jack, Sárkányikrek... stb.). Egyedi látványvilágával beírta magát a filmek történelmébe. Szerző: JRD

#2
 

67 ember hal meg a filmben.Szerző: Norbi

#3
 

Wahlberg elutasította Pollux szerepét.Szerző: HE7EDIK

#4
 

Eredetileg Stallone és Schwarzi lettek volna a főszereplők.Szerző: HE7EDIK

#5