Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
92

Ál/Arc

(Face/Off)
 
mamiéstöti2  2016. 08. 05. 21:48

Izgalmas fordulatokkal teli Nicolas Cage fiatalkori filmjeit meghatározó alkotás. John Travolta jó tanára volt.

 
rbernadett  2015. 10. 21. 15:01

Nagyon ötletes film, emlékszem, hogy úgy jöttünk ki a moziból, hogy teljesen le voltunk nyűgözve. A megvalósíthatóságát természetesen nem vizsgáltuk az nem érdekelt. Ötletes volt, izgalmas volt és valami újat adott. És azért van benne egy-két jól sikerült hatásvadász jelenet is.

 
Snowball  2016. 12. 12. 23:29

Oltári kis film lett nem is tudom, mit mondhatnék. Kezdve azzal, hogy a története izgalmas és szórakoztató. Ez nálam az első nézőpont. Nagyon jó lett a zenei aláfestés ami kellően emeli a film fényét. Imádtam.

 
Bthewatcher  2017. 08. 17. 13:06

Nagyon jó film. Mindenkinek ajánlom, aki kedveli a hasonló témájú filmeket. A történet fantasztikus, a szereplők pedig nagyon adják. Elképesztő alakítások.

 
Deku  2017. 07. 08. 14:28

Travolta és Cage párosa meglepően ügyesen tudott működni ebben az elmésen létrehozott krimiben. Engem teljesen megvett a sztorijával és az erős karakterekkel. Szerintem egész jó.

Nicolas Cage
Nicolas Cage
John Travolta
Nicolas Cage
John Travolta
John Travolta
Joan Allen
Gina Gershon
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Alessandro Nivola
 

Az arcátültetést ábrázoló jelenethez készítettek két magasz színvonalú gumibabát Cage-ről és Travoltáról. A bábuk rendkívül igényesek és költségesek voltak. A szőrszálakat egyenként kellett beültetni, sőt képesek voltak szimulálni az arc egyes izomrándulásait.

(ps)
 

Az egyik nagy tűzharcot ábrázoló akciójelenetben a háttérben egy kisfiú a „Somewhere Over The Rainbow” című dalt hallgatja. Az érdekesség ezzel kapcsoltban annyi, hogy csupán a forgatás előtti napon kapott zöld lámpát az ötlet, eredetileg ez nem is került volna bele a filmbe, de Woo-nak sikerült meggyőznie a stúdiót. Ellenben meg kellett ígérnie, hogy ez miatt nem csúsznak a forgatással, így Woo kénytelen volt a jelenetből kihagyni a galambokat, amiket ez helyett egy másik akciójelenetnél használt fel.

(ps)
 

SPOILER VESZÉLY! A film elején Castor Troy kómába esik, de hogy ez pontosan hogyan fog történni, komoly vitákat okozott a rendező, a stúdió és az írók között. Az eredeti ötlet szerint Troy folyékony nitrogénbe esett volna, de ez nem tetszett a stúdiónak. Aztán azt javasolták, hogy zuhanjon a mélybe, vagy zuhanjon magas feszültségű kábelekre, ez viszont nem tetszett a rendezőnek. A végső változat szerint a balesetet egy sugárhajtású repülőgép motorja okozta…

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.