Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Ál/Arc (1997)

Face/Off
Filmadatlap
 
28
Szereplők
67
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Nicolas Cage
Nicolas Cage
John Travolta
Nicolas Cage
John Travolta
John Travolta
Joan Allen
Gina Gershon
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Alessandro Nivola

Videók (2)

 
JRD   2022. 03. 28.

legújabb vélemény

2
Az egyik legjobb...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

... a két színész játéka miatt! Olyan szinten kapták el egymás gesztusait, beszédstílusát, hogy a néző csak ámul. Eredeti hangon és szinkronnal is remek kikapcsolódás. Kedvenc részem pedig (és bevallom, ezt mindig visszanézem többször is) a fülhallgatós rész. John Woo amúgy is kedvenc rendező. A 90-es években olyan filmes látványvilágot teremtett, ami a későbbi rendezői generáció számára etalonként szolgált. (Ha az ember nem tudta a rendező nevét, még akkor is benne élt a gyanú, hogy ez bizony egy Woo-film.) Mindenképp nézd meg. Az ötlet, a sztori, a színészi játék, a rendezés, a látvány tökéletes egészet alkot úgy, hogy akkor még nem voltak olyan patent filmes trükkök, mint manapság. Mindenképpen érdemes a figyelemre! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

 
Deku   2017. 07. 08.

2

Travolta és Cage párosa meglepően ügyesen tudott működni ebben az elmésen létrehozott krimiben. Engem teljesen megvett a sztorijával és az erős karakterekkel. Szerintem egész jó.

 
rbernadett   2015. 10. 21.

1

Nagyon ötletes film, emlékszem, hogy úgy jöttünk ki a moziból, hogy teljesen le voltunk nyűgözve. A megvalósíthatóságát természetesen nem vizsgáltuk az nem érdekelt. Ötletes volt, izgalmas volt és valami újat adott. És azért van benne egy-két jól sikerült hatásvadász jelenet is.

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 29.

3

Woo a Rés a pajzson után ezt a filmet is szuperul megoldotta.Nekem Travolta játéka volt felejthetetlen,de természetesen Cage is jól hozta a karaktert.Fordulatos,izgalmas thriller,ajánlott kategória.

 
stevepisti   2020. 10. 21.

4

Nagyon jó film még most is. Akkoriban amikor ez a film is készült, John Woo még egy pár felejthetetlen filmet piacra dobott Hollywoodi színészekkel. Garancia volt a neve a filmek minőségére. John Travolta és Nicolas Cage parádésan alakította a kettős... több»

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

2

Izgalmas fordulatokkal teli Nicolas Cage fiatalkori filmjeit meghatározó alkotás. John Travolta jó tanára volt.

 
HE7EDIK   2018. 08. 01.

1

Woo legjobbja, fő műve. Itt érhető legjobban tetten a Gun-Fu, ami az ő zsenijének köszönhető és ami számos filmet megihletett és ihlet azóta is. Nevezetesen, a lőfegyverekkel való küzdelem, szinte balettes elemekkel, ez a filmvégi galambos lövöldözés... több»

A film összbevétele 128 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

John Woo termékeny rendezőnek számít (Bérgyilkos, Szebb holnap 2, Tökéletes célpont, Rés a pajzson, Felejtés bére, A halál keze, Gyilkosok gyilkosa, Black Jack, Sárkányikrek... stb.). Egyedi látványvilágával beírta magát a filmek történelmébe.

(JRD )
 

67 ember hal meg a filmben.

(Norbi)
 

Wahlberg elutasította Pollux szerepét.

(HE7EDIK )
 

Eredetileg Stallone és Schwarzi lettek volna a főszereplők.

(HE7EDIK )
 

Rob Cohen is esélyes volt a rendezésre.

(HE7EDIK )