Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
28
Szereplők
64
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Izgalmas fordulatokkal teli Nicolas Cage fiatalkori filmjeit meghatározó alkotás. John Travolta jó tanára volt.

 
rbernadett   2015. 10. 21.

Nagyon ötletes film, emlékszem, hogy úgy jöttünk ki a moziból, hogy teljesen le voltunk nyűgözve. A megvalósíthatóságát természetesen nem vizsgáltuk az nem érdekelt. Ötletes volt, izgalmas volt és valami újat adott. És azért van benne egy-két jól sikerült hatásvadász jelenet is.


 
Deku   2017. 07. 08.

Travolta és Cage párosa meglepően ügyesen tudott működni ebben az elmésen létrehozott krimiben. Engem teljesen megvett a sztorijával és az erős karakterekkel. Szerintem egész jó.

 
Snowball   2016. 12. 12.

Oltári kis film lett nem is tudom, mit mondhatnék. Kezdve azzal, hogy a története izgalmas és szórakoztató. Ez nálam az első nézőpont. Nagyon jó lett a zenei aláfestés ami kellően emeli a film fényét. Imádtam.

 
HETEDIK   2018. 08. 01.

Woo legjobbja, fő műve. Itt érhető legjobban tetten a Gun-Fu, ami az ő zsenijének köszönhető és ami számos filmet megihletett és ihlet azóta is. Nevezetesen, a lőfegyverekkel való küzdelem, szinte balettes elemekkel, ez a filmvégi galambos lövöldözésben csúcsosodik ki, de a film elején és közepén is kapunk belőle, emlékezetes mikor Cage és Travolta a tükörbe lő. De vannak itt feledhetetlen jelenetek dögivel, mikor Cage lassítva sétál a tengerparton, alatta pedig megy a gyönyörű zene, mikor a kisfiú hallgatja a zenét miközben lassítva ölik egymást az emberek, mikor Travolta fogja karjaiban halott kisfiát, vagy mikor szintén ő kifakad, hogy milyen is az igazi házasság, de nehéz lenne felsorolni mindet. Akció-orgiák, hihetetlen drámák, lassítások és galambok minden mennyiségben, no meg Cage és Travolta zseniális játéka, utóbbinak egyébként ez volt élete alakítása. Woo ezután bármit rendezhetett az álomgyárban és az egész világnak megmutatta, miért ő a valaha volt egyik legnagyobb akció rendező, ez a film pedig szerintem minden idők egyik legjobb akció-drámája.

Nicolas Cage
Nicolas Cage
John Travolta
Nicolas Cage
John Travolta
John Travolta
Joan Allen
Gina Gershon
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Alessandro Nivola
 

67 ember hal meg a filmben.

(Norbi )
 

Wahlberg elutasította Pollux szerepét.

(HETEDIK )
 

Eredetileg Stallone és Schwarzi lettek volna a főszereplők.

(HETEDIK )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.