John Woo és a John Wick alkotói eszelős akciófilmmel jönnek, itt a Silent Night előzetese

Hat évet kellett várni John Woo legújabb filmjére, amely idén decemberben debütál majd a mozikban. Megérkezett a Csendes éj előzetese!

Woo kétségtelenül minden idők egyik legjobb akciófilm-rendezője, aki korábban olyan nagysikerű és kultikus darabokat tett le az asztalra, mint az Ál/Arc, A szivárvány harcosai, A felejtés bére és a Rés a pajzson, legújabb filmje kapcsán pedig már előre megígérte, hogy kompromisszumok nélkül dolgozhatott, hogy “valóban elszabadulhasson a pokol”.

A történet szerint egy édesapja szemtanúja lesz annak, hogy fia meghall, a támadás során azonban ő is megsérül, amely következtében elveszíti a hangját. Miután sikerül felépülni, az első dolga, hogy bosszút álljon fia gyilkosain.

Az előzetest elnézve egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy Woo csakugyan hű maradt régi önmagához, pörgős és látványos akció jeleneteket várhatunk Csendes éj-tól, a rendező az Entertainment Weeklynek adott interjújában korábban elárulta, hogy a legnagyobb kihívás a a film esetében az jelentette, hogy a történetet szavak nélkül, kizárólag képekkel mesélje el.

A Silent Night főszerepeiben érkezik Joel Kinnaman, Catalina Sandino Moreno, Kid Cudi, Vinny O'Brien és Yoko Hamamura.

56 Csendes éj  (2023)

akció

Karácsony napján egy vidám család játszik otthonuk kertjében, ám váratlanul egy bandalövöldözés kellős közepébe keverednek. Az apa súlyos sérüléseket szenved, és tragikus... több»