Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Rés a pajzson
 
harnas1207   2018. 12. 11.

legújabb vélemény

John Travolta negatív karakterei sokkal de sokkal többet érdemelnek, annál ahogy a filmek elbánnak velük. Tökéletesen hozza a gonosz szerepet, de ellene a sablonos, langyos és hiteltelen jó fiúk mindig győznek. Egyszerűen mindig neki szurkolok.

 
HETEDIK   2018. 08. 01.

Woo még az Ál/Arc előtt rendezett egy máig szórakoztató akciófilmet, no persze lassítás itt is van bőven de valahogy a galambok lemaradtak, helyette vannak lepkék. Persze főművét meg se karcolja, de látványos és Travolta itt is sziporkázik, külön érdekesség hogy ő választhatta meg, a jó vagy a rosszfiú lesz. Naná hogy utóbbira szavazott, hiszem a rossz színészileg mindig hálásabb szerep.


 
ZeroHero   2015. 05. 14.

A "Rés a pajzson" egy jó látványos akciófilm, egy pillanatig sem szabad komolyan venni, csak élvezni kell, ahogy a látványtervezők kiéltek minden bennük rejlő kreativitást, ahogyan megvalósították önmagukat, leromboltak és felrobbantottak mindent, amit csak a fantáziájuk, és a film költségvetése megengedett, és akkor remekül fogunk szórakozni.

 
idefix   2015. 10. 06.

Ha nem Travolta és hasonlóan neves színészek játszanának a filmben, biztosan egy sablonos kalandfilmet kapnánk. A nagyszerű szinészválogatásnak köszönheti sikerét.

 
M4T   2016. 06. 02.

Szerintem egy viszonylag átlagos akciómozi ez. Amikor kijött jó volt, meg akkoriban csupa ilyen film volt, de ma már inkább átlagos, sőt néha kicsit hihetetlen, meg nem olyan jól összerakott. De a színészek jól játszottak benne.

A film összbevétele 150 270 147 dollár volt (imdb.com).

 

Woo érdekes mód egyik védjegyét, a galambokat nem tette bele a filmbe, hellyette vannak lepkék.

(HETEDIK )
 

Woo első filmje az USA-ban.

(HETEDIK )
 

Eredetileg Travolta lett volna a jó, de kérésére gonosz lehetett.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.