Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
73%

Rés a pajzson (1996)

Broken Arrow
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Videók (2)

 
harnas1207   2018. 12. 11.

legújabb vélemény

0

John Travolta negatív karakterei sokkal de sokkal többet érdemelnek, annál ahogy a filmek elbánnak velük. Tökéletesen hozza a gonosz szerepet, de ellene a sablonos, langyos és hiteltelen jó fiúk mindig győznek. Egyszerűen mindig neki szurkolok.

 
7ETEDIK   2018. 08. 01.

1

Woo még az Ál/Arc előtt rendezett egy máig szórakoztató akciófilmet, no persze lassítás itt is van bőven de valahogy a galambok lemaradtak, helyette vannak lepkék. Persze főművét meg se karcolja, de látványos és Travolta itt is sziporkázik, külön érd... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

0

A "Rés a pajzson" egy jó látványos akciófilm, egy pillanatig sem szabad komolyan venni, csak élvezni kell, ahogy a látványtervezők kiéltek minden bennük rejlő kreativitást, ahogyan megvalósították önmagukat, leromboltak és felrobbantottak mindent, am... több»

 
idefix   2015. 10. 06.

0

Ha nem Travolta és hasonlóan neves színészek játszanának a filmben, biztosan egy sablonos kalandfilmet kapnánk. A nagyszerű szinészválogatásnak köszönheti sikerét.

 
NEO   2018. 07. 15.

0

Egész jó akciófilm, John Travolta legjobbjai közül való szerintem. Jó a történet, izgalmas a cselekmény, az ember egy percig sem unatkozik. Ezek voltak a jó filmek, amik még tényleg le tudták kötni az embert.

 
M4T   2017. 06. 30.

0

Szerintem egy viszonylag átlagos akciómozi ez. Amikor kijött jó volt, meg akkoriban csupa ilyen film volt, de ma már inkább átlagos, sőt néha kicsit hihetetlen, meg nem olyan jól összerakott. De a színészek jól játszottak benne.

A film összbevétele 150 270 147 dollár volt (imdb.com).

 

Woo érdekes mód egyik védjegyét, a galambokat nem tette bele a filmbe, hellyette vannak lepkék.

(7ETEDIK )
 

Woo első filmje az USA-ban.

(7ETEDIK )
 

Eredetileg Travolta lett volna a jó, de kérésére gonosz lehetett.

(7ETEDIK )
 

John Travolta a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

A film címe, a "Törött Nyíl" a katonai szlengben, ha elveszik egy nukleáris fegyver. Magyarul elég bénán vette volna ki magát, ezert alkottak a címalkotók a remekül hangzó "Rés a pajzson"-t.

(ZeroHero)