Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
81%

Kommandó (1985)

Commando
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
25
Képek
2
Videók

Galéria (25)

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 20.

legújabb vélemény

0

Arnold Schwarzenegger jött,látott,és persze győzött!Nem erős tartalmilag,és persze a színészi játékok sem Oscar gyanúsak,de ez nem is erről szól.Ropognak a fegyverek,és a rosszak sorra elhullanak!Mi kell még?Semmi... Ja,popcorn,kóla,és nézhetjük!

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 08. 27.

a nap véleménye

1
Így legyél '80-as évekbeli akcióhős!

„Ereszd ki a gőzt, Bennett!" Ha azt mondjuk, hogy ’80-as évek, Arnold Schwarzenegger és akciófilm, akkor nagyon sok cím eszünkbe juthat. Ott van például az első Terminátor és Ragadozó mozi, ám ezek elég sokat merítenek a sci-fi műfaj jellemzőiből. Sz... teljes kritika»

 
Deku   2017. 08. 17.

1

Régi de annál jobb Schwarzenegger film ez melyben semmi hibát nem fedeztem fel. Szinte berántja a nézőt a film világába és végig repíti az egész történeten és szórakoztatja.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

1

Amikor Schwarzenegger megjelenik a hatalmas faronkkel, duzzado izmokkal, remek zenevel.. Az minden akciofilmrajongo szamara egy igazan hangulatos pillanat. Az egyik legjobb akcio a 80as evekbol!

 
indingo   2019. 05. 17.

0

Tipikus Schwazenegger film amiben ismét megcsodálhatjuk fantasztikus izmait, csodálatos harci képességeit és természetesen itt is győzedelmeskedik a megmentő és meglakol a gonosz főleg ha a családjával zsarolják.

 
D. Wolfe   2016. 04. 27.

1

Igazi nyolcvanas évekbeli klasszikus, annak minden hibájával és minden varázsával. Arnold csúcsformában volt, a filmvégi mérhetetlen zúzás felejthetetlen.

 
Terminátor6   2018. 03. 12.

1

Egy ízig-vérig 80-as évekbeli film, a korszak egyik nagy ikonjával. A papír vékony sztori, a húsdaráló akciók mind ezt bizonyítják. Az egész filmet átjárja a nosztalgia, mint jó pár ez idő tájt készült akciófilmet. A filmen egy percig nem lehet unatk... több»

A film összbevétele 22 391 000 dollár volt (imdb.com).

 

Abban a jelenetben, ahol Matrix üldözi Sullyt többször egymásnak mennek az autóval, végül Sully sárga Porschéja az oldalára dől. A következő jelenetben, amikor Matrix a légiutaskisérővel elhagyja a helyszínt, látható, hogy amikor megfordul a Porschéval, hibátlan a törött oldala. Amikor megérkeznek Cooke szállására, már megint zúzott az autó oldala.

(Zénó)
 

Joseph Loeb, a forgatókönyvíró eredetileg Gene Simmonst (a Kiss nevű rockzenekar énekes-basszusgitárosát) akarta a főszerepre.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az egyik jelenetben Matrix egy nagyjából 150 méteres magasságból ugrik ki a repülőgépből, majd egy kb. 1 méter mély láp vizébe érkezik. Szakértők szerint az esetek többségében ez halállal végződik, de minimum eltörik pár csontja. Úgy tűnik, John Matrix még a fizika törvényeit is felülírja.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatókönyvben szerepelt egy szexjelenet John Matrix (Schwarzenegger) és Cindy (Chong) között, amit végül nem forgattak le.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Benett szerepét eredetileg nem Vernon Wellsnek szánták, ám miután leforgatták az első jeleneteket az elődjével, a rendező mégis Wellst választotta. Ennek köszönhető, hogy a Bennett ruhái szűknek tűnnek, hiszen eredetileg nem Wellsre szabták őket.

(ArpiHajdu és Réci)