Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
31
Szereplők
12
Vélemények
25
Képek
1
Videók
Kommandó
 
Deku   2017. 08. 17.

Régi de annál jobb Schwarzenegger film ez melyben semmi hibát nem fedeztem fel. Szinte berántja a nézőt a film világába és végig repíti az egész történeten és szórakoztatja.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Amikor Schwarzenegger megjelenik a hatalmas faronkkel, duzzado izmokkal, remek zenevel.. Az minden akciofilmrajongo szamara egy igazan hangulatos pillanat. Az egyik legjobb akcio a 80as evekbol!


 
D. Wolfe   2016. 04. 27.

Igazi nyolcvanas évekbeli klasszikus, annak minden hibájával és minden varázsával. Arnold csúcsformában volt, a filmvégi mérhetetlen zúzás felejthetetlen.

 
Terminátor6   2018. 03. 12.

Egy ízig-vérig 80-as évekbeli film, a korszak egyik nagy ikonjával. A papír vékony sztori, a húsdaráló akciók mind ezt bizonyítják. Az egész filmet átjárja a nosztalgia, mint jó pár ez idő tájt készült akciófilmet. A filmen egy percig nem lehet unatkozni, Arnold kemény, az egysorosok mindig betalálnak, a zene pedig már csak hab a tortán. Arnie és a lányát játszó kislány között jól működik a kémia, úgyhogy aki kedveli a 80-as éveket annak kötelező darab a Kommandó. 7/10

 
indingo   2019. 05. 17.

Tipikus Schwazenegger film amiben ismét megcsodálhatjuk fantasztikus izmait, csodálatos harci képességeit és természetesen itt is győzedelmeskedik a megmentő és meglakol a gonosz főleg ha a családjával zsarolják.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
 

Abban a jelenetben, ahol Matrix üldözi Sullyt többször egymásnak mennek az autóval, végül Sully sárga Porschéja az oldalára dől. A következő jelenetben, amikor Matrix a légiutaskisérővel elhagyja a helyszínt, látható, hogy amikor megfordul a Porschéval, hibátlan a törött oldala. Amikor megérkeznek Cooke szállására, már megint zúzott az autó oldala.

(Zénó)
 

Joseph Loeb, a forgatókönyvíró eredetileg Gene Simmonst (a Kiss nevű rockzenekar énekes-basszusgitárosát) akarta a főszerepre.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az egyik jelenetben Matrix egy nagyjából 150 méteres magasságból ugrik ki a repülőgépből, majd egy kb. 1 méter mély láp vizébe érkezik. Szakértők szerint az esetek többségében ez halállal végződik, de minimum eltörik pár csontja. Úgy tűnik, John Matrix még a fizika törvényeit is felülírja.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.