Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
31
Szereplők
15
Vélemények
25
Képek
2
Videók
Kommandó
 
sabnock666   2020. 03. 20.

legújabb vélemény

Arnold Schwarzenegger jött,látott,és persze győzött!Nem erős tartalmilag,és persze a színészi játékok sem Oscar gyanúsak,de ez nem is erről szól.Ropognak a fegyverek,és a rosszak sorra elhullanak!Mi kell még?Semmi... Ja,popcorn,kóla,és nézhetjük!

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 08. 27.

a nap véleménye

Így legyél '80-as évekbeli akcióhős!

„Ereszd ki a gőzt, Bennett!" Ha azt mondjuk, hogy ’80-as évek, Arnold Schwarzenegger és akciófilm, akkor nagyon sok cím eszünkbe juthat. Ott van például az első Terminátor és Ragadozó mozi, ám ezek elég sokat merítenek a sci-fi műfaj jellemzőiből. Szóba kerülhetnek még a Conan filmek, beleértve a Vörös Szonját is, viszont azok a fantasy elemeivel keverednek. Azért nem kell kétségbeesni, az Osztrák Tölgy nem véletlenül volt Sylvester Stallone mellett az évtized akcióhőse, köszönhetően a fentebb említett művek mellett az olyan alkotásoknak, mint a Vörös zsaru, a Piszkos alku, vagy éppenséggel a Kommandó. Ez utóbbiban, ha lehet ilyet mondani, tényleg megvan minden, amitől ezt a zsánert kedvelni... több»


 
Deku   2017. 08. 17.

Régi de annál jobb Schwarzenegger film ez melyben semmi hibát nem fedeztem fel. Szinte berántja a nézőt a film világába és végig repíti az egész történeten és szórakoztatja.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Amikor Schwarzenegger megjelenik a hatalmas faronkkel, duzzado izmokkal, remek zenevel.. Az minden akciofilmrajongo szamara egy igazan hangulatos pillanat. Az egyik legjobb akcio a 80as evekbol!

 
indingo   2019. 05. 17.

Tipikus Schwazenegger film amiben ismét megcsodálhatjuk fantasztikus izmait, csodálatos harci képességeit és természetesen itt is győzedelmeskedik a megmentő és meglakol a gonosz főleg ha a családjával zsarolják.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

A film összbevétele 22 391 000 dollár volt (imdb.com).

 

Abban a jelenetben, ahol Matrix üldözi Sullyt többször egymásnak mennek az autóval, végül Sully sárga Porschéja az oldalára dől. A következő jelenetben, amikor Matrix a légiutaskisérővel elhagyja a helyszínt, látható, hogy amikor megfordul a Porschéval, hibátlan a törött oldala. Amikor megérkeznek Cooke szállására, már megint zúzott az autó oldala.

(Zénó)
 

Joseph Loeb, a forgatókönyvíró eredetileg Gene Simmonst (a Kiss nevű rockzenekar énekes-basszusgitárosát) akarta a főszerepre.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az egyik jelenetben Matrix egy nagyjából 150 méteres magasságból ugrik ki a repülőgépből, majd egy kb. 1 méter mély láp vizébe érkezik. Szakértők szerint az esetek többségében ez halállal végződik, de minimum eltörik pár csontja. Úgy tűnik, John Matrix még a fizika törvényeit is felülírja.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.