Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Kommandó (1985)

Commando
Filmadatlap
 
30
Szereplők
16
Vélemények
25
Képek
1
Videók

Galéria (25)

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

Videók (1)

 
Erik8csok   2023. 02. 28.

legújabb vélemény

2
A 80-as évek akciómesterműve a mindig kemény Schwarzeneggerel

Hatalmas kimaradásom volt ez a film, pedig nagyon szeretem a 80-as, 90-es évekbeli akciófilmeket. Viszont tegnap este bepótoltam, és hát, elképesztő élmény volt! Nem kell komolyan venni, és nem is arra van, csak le kell ülni és megnézni. Fizikát nem kell benne keresni, de pont ettől lesz nagyon király film. Ebben az időben legalább nem CGI volt a robbanás, hanem igazi, és ezt ez a film is jól tükrözi. És azok az egysoros beszólások! Nem csak akkor, most is hatalmas szövegek vannak benne. Én nagyon ajánlom, főleg azoknak, akik Schwarzenegger-rajongók, és akik szeretik a régi akciófilmeket!

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 08. 27.

a nap véleménye

1
Így legyél '80-as évekbeli akcióhős!

„Ereszd ki a gőzt, Bennett!" Ha azt mondjuk, hogy ’80-as évek, Arnold Schwarzenegger és akciófilm, akkor nagyon sok cím eszünkbe juthat. Ott van például az első Terminátor és Ragadozó mozi, ám ezek elég sokat merítenek a sci-fi műfaj jellemzőiből. Sz... teljes kritika»

 
indingo   2019. 05. 17.

0

Tipikus Schwazenegger film amiben ismét megcsodálhatjuk fantasztikus izmait, csodálatos harci képességeit és természetesen itt is győzedelmeskedik a megmentő és meglakol a gonosz főleg ha a családjával zsarolják.

 
Deku   2017. 08. 17.

1

Régi de annál jobb Schwarzenegger film ez melyben semmi hibát nem fedeztem fel. Szinte berántja a nézőt a film világába és végig repíti az egész történeten és szórakoztatja.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

1

Amikor Schwarzenegger megjelenik a hatalmas faronkkel, duzzado izmokkal, remek zenevel.. Az minden akciofilmrajongo szamara egy igazan hangulatos pillanat. Az egyik legjobb akcio a 80as evekbol!

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 20.

0

Arnold Schwarzenegger jött,látott,és persze győzött!Nem erős tartalmilag,és persze a színészi játékok sem Oscar gyanúsak,de ez nem is erről szól.Ropognak a fegyverek,és a rosszak sorra elhullanak!Mi kell még?Semmi... Ja,popcorn,kóla,és nézhetjük!

 
D. Wolfe   2016. 04. 27.

1

Igazi nyolcvanas évekbeli klasszikus, annak minden hibájával és minden varázsával. Arnold csúcsformában volt, a filmvégi mérhetetlen zúzás felejthetetlen.

A film összbevétele 22 391 000 dollár volt (imdb.com).

 

A veszélyesebb jeleneteket is kénytelen volt Schwarzenegger elvállalni, mert nem találtak az ő méretének megfelelő dublőrt.

(stevepisti)
 

Az a fegyverüzlet, ahonnan Matrix szerzi a fegyvereket, a valóságban is egy működő üzlet volt.

(stevepisti)
 

A filmben látható Pláza a Terminátor 2-ben is feltűnik.

(stevepisti)
 

Abban a jelenetben, ahol Matrix üldözi Sullyt többször egymásnak mennek az autóval, végül Sully sárga Porschéja az oldalára dől. A következő jelenetben, amikor Matrix a légiutaskisérővel elhagyja a helyszínt, látható, hogy amikor megfordul a Porschéval, hibátlan a törött oldala. Amikor megérkeznek Cooke szállására, már megint zúzott az autó oldala.

(Zénó)
 

Joseph Loeb, a forgatókönyvíró eredetileg Gene Simmonst (a Kiss nevű rockzenekar énekes-basszusgitárosát) akarta a főszerepre.

(ArpiHajdu és Réci)