Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
70

Lángoló jég (1994)

On Deadly Ground
Filmadatlap
 
18
Szereplők
2
Vélemények
3
Képek
2
Videók
 
NGN   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

Hozza a kötelezőt, Szegál persze megint sérthetetlen. A sztori nem nagy szám, de egy Nicoval felesleges is egy lapon emlegetni. Bunyók, környezetvédelem és kínos mondanivalók.

 
HETEDIK   2019. 04. 28.

Steven Seagal első és egyetlen rendezése. Nem is csoda, hisz hihetetlen blőd dolgok vannak benne, kezdve az indiános rituálékon át a vérciki párbeszédekig, a film végén az a környezetvédelmes duma pedig csak hab volt a tortára. A verekedések legalább jók voltak.

A film összbevétele 38 590 500 dollár volt (imdb.com).

 

A South Park című amerikai animációs sorozat Netmentesen című epizódjának egyik jelenete Steven Seagal filmbéli beszédét parodizálja ki.

(mrarizona)
 

A film végén, amikor Forrest Taft beszédet tart az olajvállaltokról és a légszennyezésről eredetileg 11 perc hosszú lett volna. Mivel a teszt közönség nemtetszését fejezte ki a hosszúság miatt, még a film megjelenése előtt lerövidítették.

(rbernadett)
 

Bizonyos források szerint Michael Caine és Steven Seagal nem jöttek ki jól a forgatás alatt, amit Caine a memoárjában nem erősített meg. Sőt, azt mondta szeretett Seagallal dolgozni és a stábbal, csak Alaszkát utálta nagyon.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.