Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
70%

Lángoló jég (1994)

On Deadly Ground
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2021. 06. 20.

legújabb vélemény

1
Ne szemetelj kishaver, mert farba rúglak!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Steven Seagal első és egyben utolsó rendezése, ami azért valljuk be, nem volt egy nagy durranás. Mr. Seagal csillaga lassan, de biztosan leáldozóban volt, pontosan amiatt, hogy nem tudott megújulni, és sablonos lett minden szempontból. A Lángoló jég ... teljes kritika»

 
7ETEDIK   2019. 04. 28.

0

Steven Seagal első és egyetlen rendezése. Nem is csoda, hisz hihetetlen blőd dolgok vannak benne, kezdve az indiános rituálékon át a vérciki párbeszédekig, a film végén az a környezetvédelmes duma pedig csak hab volt a tortára. A verekedések legalább jók voltak.

 
Tom   2021. 04. 14.

0

Nem egy rossz film szerintem, és legalább van üzenete. Nem értem, miért húzzák le annyira Segal filmjeit, ez kifejezetten élvezhető.

A film összbevétele 38 590 500 dollár volt (imdb.com).

 

A South Park című amerikai animációs sorozat Netmentesen című epizódjának egyik jelenete Steven Seagal filmbéli beszédét parodizálja ki.

(mrarizona)
 

A film végén a jelenet, amikor Forrest Taft beszédet tart az olajvállalatokról és a légszennyezésről, eredetileg 11 perc hosszú lett volna. Mivel a tesztközönség nemtetszését fejezte ki a hosszúság miatt, még a film megjelenése előtt lerövidítették.

(rbernadett)
 

Bizonyos források szerint Michael Caine és Steven Seagal nem jöttek ki jól a forgatás alatt, amit Caine a memoárjában nem erősített meg. Sőt, azt mondta, szeretett Seagallal dolgozni, és a stábbal, csak Alaszkát utálta nagyon.

(rbernadett)