Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
62

Lángoló jég (1994)

On Deadly Ground
Filmadatlap
 
18
Szereplők
1
Vélemények
3
Képek
2
Videók

 
HETEDIK   2019. 04. 28.

Steven Seagal első és egyetlen rendezése. Nem is csoda, hisz hihetetlen blőd dolgok vannak benne, kezdve az indiános rituálékon át a vérciki párbeszédekig, a film végén az a környezetvédelmes duma pedig csak hab volt a tortára. A verekedések legalább jók voltak.

A film összbevétele 38 590 500 dollár volt (imdb.com).

 

A South Park című amerikai animációs sorozat Netmentesen című epizódjának egyik jelenete Steven Seagal filmbéli beszédét parodizálja ki.

(mrarizona)
 

A film végén, amikor Forrest Taft beszédet tart az olajvállaltokról és a légszennyezésről eredetileg 11 perc hosszú lett volna. Mivel a teszt közönség nemtetszését fejezte ki a hosszúság miatt, még a film megjelenése előtt lerövidítették.

(rbernadett)
 

Bizonyos források szerint Michael Caine és Steven Seagal nem jöttek ki jól a forgatás alatt, amit Caine a memoárjában nem erősített meg. Sőt, azt mondta szeretett Seagallal dolgozni és a stábbal, csak Alaszkát utálta nagyon.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.