66% 263 szavazat
Tökéletes célpont

Tökéletes célpont

Hard Target
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
18
Szereplők (18)
14
Képek (14)
3
Videók (3)
20
Érdekességek (20)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme

FILMINFÓ

Natasha Binder ügyvédnő apja eltűnik New Orleansban. A nő mindent megtesz, hogy előkerítse. Felbérli Chance-t, a munkanélküli hajóst, aki veszélyes harcos hírében áll. Chance eleinte csak a pénz miatt segít Natashának, ám amikor kiderül, hogy az áldozat milyen sötét körülmények között tűnt el, személyes ügyként kezeli a megbízatását. Hamarosan azzal a bandával kerül szembe, amely halálos játékok szervezésével keresi pénzét. A bandavezér emberei Chance nyomába erednek és megkezdődik a halálos hajsza.

Rendező: John Woo
Író: Chuck Pfarrer
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1993.12.17.
 
2022.04.26 JRD

legújabb vélemény

Látványos akciójelenetek

Kicsit keveredik benne a vadnyugati életérzés és az akciófilmek látványvilága. John Woo újabb alkotása, mellyel kissé felkavarta a gyorsan laposodó akciófilmek színvonalát. A történetben itt se keressünk hatalmas filozófiai kérdéseket, sem pedig más magvas gondolatiságot. Csak nézzük, és élvezzük JCVD hosszú haját, a vadnyugati stílusú öltözékét és csetepatéit. Látványos akciójelenetekben ez a Woo-film is bővelkedik. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

2
 
2018.07.29 HE7EDIK

John Woo első álomgyári munkája egyben legjobbja is az Ál/Arc mögött. Itt aztán minden megtalálható, ami az akciófilmek egyik zsenijének eszköztárába beletartozik: motoros üldözések, akció-orgiák, Gun-Fu minden mennyiségben, lassítások, galambok. Van... Több

1
 
2016.05.22 Yosihiro

Ismét egy remek Van D. filmk amui nemcsak törénetben de akcióban is bővelkedik. csak ajánlani tuom. Remek történet jó szereposztás :)

1
 
2016.07.02 tomtom

Egy tökéletes gyöngyszem a mester szerepei közül, volt benne néhány emblematikus rész, ami beleégett a retinámba....:D

1
 
2019.07.24 Norbert93

Street Fighter adaptáció (vagy inkább paródia?)

Most látom, hogy John Woo rendezte a filmet, s hát mit ne mondjak ez inkább lesújtó hír volt. Nem gondoltam, hogy az akciófilmek egyik kiemelkedő rendezője egy ilyen paródiának beillő gyenge akciófilmet tesz le az asztalra, amit még az akkori mércével is kevésnek találtam. A gyenge dialógusok és cselekményszálak tökéletesen szemléltetik, hogy ez a film több szempontból is kudarc. Azt nem tudom, hogy bukás volt-e akkoriban, de aki beült a filmre a mozikban azt is csak JCVD nevének húzóereje miatt tette, Street Fighter adaptáció ide vagy oda.

0

A film összbevétele 74 189 677 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Woo egyik védjegyét, a galambokat ide is beletette.Szerző: HE7EDIK

#2
 

A lassítások nélkül a film 54 perces lenne.Szerző: HE7EDIK

#3
 

A füllevágós részt Tarantino Kutyaszorítója ihlette.Szerző: HE7EDIK

#4
 

Andrew Davis visszautasította a rendezői széket.Szerző: HE7EDIK

#5