Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
14
Képek
3
Videók

Vélemények: Tökéletes célpont (1993)

 
JRD   2022. 04. 26.

legújabb vélemény

1
Látványos akciójelenetek

Kicsit keveredik benne a vadnyugati életérzés és az akciófilmek látványvilága. John Woo újabb alkotása, mellyel kissé felkavarta a gyorsan laposodó akciófilmek színvonalát. A történetben itt se keressünk hatalmas filozófiai kérdéseket, sem pedig más magvas gondolatiságot. Csak nézzük, és élvezzük JCVD hosszú haját, a vadnyugati stílusú öltözékét és csetepatéit. Látványos akciójelenetekben ez a Woo-film is bővelkedik. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

0

Ismét egy remek Van D. filmk amui nemcsak törénetben de akcióban is bővelkedik. csak ajánlani tuom. Remek történet jó szereposztás :)


 
HE7EDIK   2018. 07. 29.

0

John Woo első álomgyári munkája egyben legjobbja is az Ál/Arc mögött. Itt aztán minden megtalálható, ami az akciófilmek egyik zsenijének eszköztárába beletartozik: motoros üldözések, akció-orgiák, Gun-Fu minden mennyiségben, lassítások, galambok. Van... több»

 
Norbert93   2019. 07. 24.

0
Street Fighter adaptáció (vagy inkább paródia?)

Most látom, hogy John Woo rendezte a filmet, s hát mit ne mondjak ez inkább lesújtó hír volt. Nem gondoltam, hogy az akciófilmek egyik kiemelkedő rendezője egy ilyen paródiának beillő gyenge akciófilmet tesz le az asztalra, amit még az akkori mércével is kevésnek találtam. A gyenge dialógusok és cselekményszálak tökéletesen szemléltetik, hogy ez a film több szempontból is kudarc. Azt nem tudom, hogy bukás volt-e akkoriban, de aki beült a filmre a mozikban azt is csak JCVD nevének húzóereje miatt tette, Street Fighter adaptáció ide vagy oda.

 
uniterra   2021. 01. 10.

0

Pont olyan JCVD film, amit elvár az ember. Galambok nélkül nem is tetszett volna, azok hozták a legjobb formájukat.

 
tomtom   2016. 07. 02.

0

Egy tökéletes gyöngyszem a mester szerepei közül, volt benne néhány emblematikus rész, ami beleégett a retinámba....:D

 
lakilúk   2017. 03. 05.

0

Sajnos gáz a forgatókönyv és gyöngék a dialógusok, Majdnem nem hittem el, hogy John Woo rendezte, csak a galambokból jöttem rá...