Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
72
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
citizenfour99   2016. 03. 09.

A trilógia nyitódarabja. Abszolút megszeretette velem egy életre Christian Bale-t plusz Batmant!

 
rbernadett   2015. 09. 08.

Az első Batman film, ami igazán tetszett. Sokkal többet adott, mint bármelyik korábbi változata és sokkal komolyabban is lehetett venni. Ezzel a résszel végre ez a sorozat is kilépett a nevetséges kategóriából.


 
Deku   2017. 07. 17.

Christian Bale szerintem egész jól teljesített mint Batman. Markáns megjelenése nagyon jól ment Batman figurájához. Ezen kívül a történet is stabil volt, nem túl bonyolult.

 
GedyPapa   2017. 03. 09.

Az előző Batman filmeknek nagyon sok olyan részegysége volt, amelyet muszáj kitörölnie az ember agyából ahhoz, hogy pozitívan tudjon hozzákezdeni az új trilógiához. Christian Bale kiválasztása volt a legpozitívabb dolog, ami a sorozattal történhetett, hiszen új erőt, új színt vitt Batman sztoriba. A Nolan-i gondolatvilág pedig nagyon jól átjött az egész új gondolkodáson. Jó volt megismerni azt, hogy hogyan is kezdődött szuperhősünk élete, és hogy is lett belőle az, ami lett.

 
szaka123   2016. 01. 22.

Első rész a trilógiából. Ez érződik is rajta egy kicsit, a három közül ez a leggyengébb, ami nem azt jelenti, hogy nem kiemelkedő film. Remek alkotás, amit a két következő rész klasszikussá tesz, így egyben a Batman trilógia. El kell felejteni az eddigieket! Többször nézhető! :)

Gary Oldman
Christian Bale
Christian Bale
Ken Watanabe
Liam Neeson
Gary Oldman
Katie Holmes
Morgan Freeman
Christian Bale
Liam Neeson
Christian Bale
Christian Bale
Christian Bale
Christian Bale
 
Összességében a Batman: Kezdődik, nagyon jó alapot szolgáltatott egy grandiózus trilógiának. A film nem tökéletes, de ezeket a hibákat nevezzük inkább gyermekbetegségnek. A 140 perces játékidő kellemes szórakozást nyújt, a zárójelenet pedig gondoskodik róla, hogy a következő részt is meg akard majd lesni! több»

A film összbevétele 374 218 673 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Rachel Dawes nem is szerepel a képregényekben, az ő szerepét Christopher Nolan adta hozzá a filmhez.

(Shelby07)
 

Christian Bale a szerep kedvéért fél éven keresztül intenzív testépítést végzett kb. 50 kiló izmot felszedett magára, de túl sok is volt ezért le is kellett adnia belőle.

(Shelby07)
 

A Sötét Lovag forgatásán, Christian Bale számtalanszor berekedt, miután Batman mély hangján beszélt.

(Archívum)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.