Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
33
Vélemények
36
Képek
9
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Shelby07   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Egy újabb The Rock kemény csávós film, aki fél kézzel is megmenti a világot. Chuck Norris mellette megbújhatna. Az ötlet nem rossz, a színészek jók, bár kezd unalmas lenni hogy Dwayne Johnson még a lehetetlent is túléli és bármire is képes. Meg persze a kemény nézése, az egyenesen zseniális. Kár hogy felesleges. Sajnos beleesett egy olyan szerepbe amit már soha nem fog levetkőzni és éppen ezért az összes filmje ugyanolyan unalmas és önmagát ismétlő lesz. Szeretem a színészi alakítását, mert egyébként jó színész, csak azt nem szeretem amit játszik.

 
HercegPeter   2018. 08. 23.

a nap véleménye

Igazából csak azért néztem meg moziban ezt a filmet, mert haverral megbeszéltük, hogy elmegyünk és semmi más nekünk való nem volt. Utólag kicsit bánom, hogy erre használtam fel a tőletek kapott jegyet, amit ezúton is köszönök szépen. Pedig reménykedtem egy pozitív meglepetésben, mert annyira látszott, hogy egy végigpörgős akciófilm, hogy akár még jó is kisülhetett volna belőle. Plusz, eddig amikor az ajándékjegyeimmel néztem filmet az mindig bejött. Sajnos most ez a sorozat megszakadt. Ahogy megszokhattunk Dwayne Johnson adja a kemény akcióhőst. A történettel nincs különösebb probléma, akár jó is lehetne, ha nem azt kellene nézni másfél órán keresztül, ahogy Rock kapaszkodik valahova. Ebben a filmben a túlzásoké a főszerep. A kedvencem az volt, mikor a több száz méteres daruról ugrott át a lángoló épületbe úgy, hogy közben a zsarukat is lerázta. Persze akadnak benne jó jelenetek, mert ez nem egy rossz film, de túltolták az akciót és a vagányságot. A vége azért tetszik. Nem az, ahogy néhány másodperc alatt eloltották a rommá égett épületet, hanem a harc. Gondolom úgy voltak az akciózással, ha lúd legyen kövér. Ott aztán tényleg túltoltak mindent, előkerült a tükörterem, a kézigránát, de még a szamurájkard is. Ez a sok minden csak összedobott egy izgalmas befejezést. Én azt mondom, hogy tényleg csak azok nézzék meg, akik szeretik az olyan filmeket, amikben az akció a lényeg és nem a mélyenszántó gondolatok vagy a párbeszéd.


 
HETEDIK   2018. 07. 16.

Gyászol a filmvilág?

Johnson úgy promózta ezt a filmet, mint a Die Hard és a Pokoli torony ötvözetét. Nos, ez mindkettőtől olyan messze áll mint Makó Jeruzsálemtől. Ez csak egy egyszer nézős extrák nélküli kliséhalmaz, tele hatásvadász jelenetekkel, míg a másik kettő időtálló klasszikusok, amiket bármennyiszer elő lehet venni, akkor is ugyanazt a hatást váltják ki. Pedig jól indul, a gyöngy bemutatása is egész látványos és szép a CGI, aztán már jó korán lelövik a poént, hogy a későbbiekben unalomba fulladjon az egész. Rock-ot leszámítva a színészek borzalmasak, Neve Campbell a Sikoly szériából lehet ismerős, már ott is gyengén játszott, itt nem különben. Mikor nézi Rock-ot, ahogy táncol a felhőkarcoló szélén él... több»

 
Thibo84   2019. 03. 28.

Csak azért kap 3 csillagot és nem egyet, mert látványos és pörgős akciófilm Johnsonnal a főszerepben. De annyira Die Hard 1-2 koppintás, hogy az már fáj. Pláne a film végi jelenet, amikor eszeveszetten üvöltözve keresi a nejét a tömegben, és akkor ne is beszéljünk a többi hasonlóságról a két (három) alkotás között. És akkor ott vannak még az ellentmondásos dolgok, és itt nem éppen a nagy témának örvendő, a daruról az égő toronyházba való átugrásra gondolok.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 25.

Nem egy maradandó film, de egész kellemes egyszernézős kikapcs. Dwayn Johnson szerintem mindenki akárhányszor szívesen végignézi amit épp nagy bunyók közepette a családját menti meg. A vizuális effektek mint a toronyba való beugrás is, nagyon látványosak voltak.

Dwayne Johnson
Hannah Quinlivan
Dwayne Johnson
Neve Campbell
Chin Han
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
 
Ha nyitottak vagyunk az emberközeli arcokra, a nemes lélekre, a család melegére, de közben szeretjük, ha pörögnek az események,akkor okvetlen nézzük meg ezt a nagyon is jól sikerült filmet. több»
 
Kiszámítható, mint egy Szikla és egy üvegépület találkozása Hongkongban. több»
 
Látványos, de üres. Sokat markoló, de keveset fogó, néhol humoros akció/valami. Az elvárásoknak megfelelően felületes, egyszer nézhető film. Egy kicsivel több humort simán elbírt volna. Csak rajongóknak! több»

A film összbevétele 292 351 275 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 167 157 944 forintot termelt. A hazai mozik összesen 120 777 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film poszteréből, melyen Dwayne Johnson egy helikopterről ugrik az égő toronyházba, valóságos mém lett, mivel a számítások alapján képtelenség akkorát ugrani olyan távolságból.

(hp)
 

A Felhőkarcoló Rawson Marshall Thurber első akciófilmje. A direktor korábban csak vígjátékokat forgatott.

(hp)
 

Dwayne Johnson és Rawson Marshall Thurber rendező második filmje a Központi hírszerzés után.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.