Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
69%

Felhőkarcoló (2018)

Skyscraper
Filmadatlap
 
28
Szereplők
34
Vélemények
36
Képek
9
Videók

Galéria (36)

Dwayne Johnson
Hannah Quinlivan
Dwayne Johnson
Neve Campbell
Chin Han
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson

Videók (9)

 
hp   2020. 08. 11.

legújabb vélemény

0

A jól ismert és bejáratott sablonokra felépített akciófilm, amiben Dwayne Johnson pont azt hozza, amit elvárunk tőle és egy ilyen filmtől. A helyzet az, hogy láttuk ezt már ezerszer vagy ugyanígy, vagy jobban (és persze rosszabbul is). Semmi világmeg... több»

 
HercegPeter   2018. 08. 23.

a nap véleménye

2

Igazából csak azért néztem meg moziban ezt a filmet, mert haverral megbeszéltük, hogy elmegyünk és semmi más nekünk való nem volt. Utólag kicsit bánom, hogy erre használtam fel a tőletek kapott jegyet, amit ezúton is köszönök szépen. Pedig reménykedt... több»

 
7ETEDIK   2018. 07. 16.

3
Gyászol a filmvilág?

Johnson úgy promózta ezt a filmet, mint a Die Hard és a Pokoli torony ötvözetét. Nos, ez mindkettőtől olyan messze áll mint Makó Jeruzsálemtől. Ez csak egy egyszer nézős extrák nélküli kliséhalmaz, tele hatásvadász jelenetekkel, míg a másik kettő idő... teljes kritika»

 
Shelby07   2020. 03. 26.

1

Egy újabb The Rock kemény csávós film, aki fél kézzel is megmenti a világot. Chuck Norris mellette megbújhatna. Az ötlet nem rossz, a színészek jók, bár kezd unalmas lenni hogy Dwayne Johnson még a lehetetlent is túléli és bármire is képes. Meg persz... több»

 
Thibo84   2019. 03. 28.

0

Csak azért kap 3 csillagot és nem egyet, mert látványos és pörgős akciófilm Johnsonnal a főszerepben. De annyira Die Hard 1-2 koppintás, hogy az már fáj. Pláne a film végi jelenet, amikor eszeveszetten üvöltözve keresi a nejét a tömegben, és akkor ne... több»

 
Ms. Akárki   2019. 09. 25.

0

Nem egy maradandó film, de egész kellemes egyszernézős kikapcs. Dwayn Johnson szerintem mindenki akárhányszor szívesen végignézi amit épp nagy bunyók közepette a családját menti meg. A vizuális effektek mint a toronyba való beugrás is, nagyon látványosak voltak.

 
BoBamburg   2018. 10. 30.

0

Egészen pocsék film, de azt azért nem mondanám, hogy meglepett, mert már hamar kiderül az elején, hogy ez egy nagyon egyszerű és buta film lesz (na meg azért Dwayne Johnson neve is garancia általában a kommersz filmekre (oké, akad egy két kivétel, de... több»

A film összbevétele 292 351 275 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 167 157 944 forintot termelt. A hazai mozik összesen 120 777 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film poszteréből, melyen Dwayne Johnson egy helikopterről ugrik az égő toronyházba, valóságos mém lett, mivel a számítások alapján képtelenség akkorát ugrani olyan távolságból.

(hp)
 

A Felhőkarcoló Rawson Marshall Thurber első akciófilmje. A direktor korábban csak vígjátékokat forgatott.

(hp)
 

Dwayne Johnson és Rawson Marshall Thurber rendező második filmje a Központi hírszerzés után.

(hp)
 

A film forgatása 2017. augusztus 14-én kezdődött meg Vancouverben, British Columbiában.

(hp)
 

A Felhőkarcolót bevallottan olyan produkciók inspirálták, mint a Pokoli torony, a Die Hard és az 1996-os azonos című akciófilm.

(hp)
 
Rég nem drukkoltam ennyire mozinak: miért ne lehetne egyszerűen jó a film, amiben a világ legmagasabb épülete lángba borul, és a világ legnagyobb izomkolosszusa kimenti bent rekedt családját? A Dwayne Johnson főszereplésével készült Felhőkarcoló óta már tudom, hogy miért nem. VÍZKELETI DÁNIEL KRITIKÁJA. több»
 
Látványos, de üres. Sokat markoló, de keveset fogó, néhol humoros akció/valami. Az elvárásoknak megfelelően felületes, egyszer nézhető film. Egy kicsivel több humort simán elbírt volna. Csak rajongóknak! több»
 
Ha nyitottak vagyunk az emberközeli arcokra, a nemes lélekre, a család melegére, de közben szeretjük, ha pörögnek az események,akkor okvetlen nézzük meg ezt a nagyon is jól sikerült filmet. több»