Közösség

Vélemény:

71 Felhőkarcoló

(2018)

Felhőkarcoló

Will Salas   2026.08.04 11:11
0

Épp adta a TV-n az egyik csatorna, így újra megnéztem, és furcsa módon most, másodjára jobban tetszett, mint elsőre a moziban. Talán mert legelőször nagy elvárásaim voltak vele szemben, melyeket nem nagyon tudott teljesíteni. Most azonban úgy ültem le megnézni, hogy nem volt semmi elvárás, és be is jött jobban a dolog. Tetszik például, hogy a főhős nem hibátlan hős, és Dwayne Johnsonért tényleg van miért szurkolni. Jó az is, hogy tettek bele több csavart arról, hogy ki áruló és ki nem. Látványban is erős az egész, néhol egészen elképesztő felvételeket láthatunk. Neve Campbell (a Sikoly sztárja) jól helytáll, és nekem Pablo Schreiber is tetszett, ahogyan szembeszáll Johnsonnal. Meglepett viszont, hogy az IMDb-n még a 60%-ot sem kapta meg (jelenleg 5,8 ponton áll), ami arra utal, hogy a többség Johnson korábbi filmjeihez viszonyította a Felhőkarcolót. Korábban én is kb. így ítéltem meg, de most hajlok a négy csillagra. Összességében elvoltam vele, és figyelve külön-külön is a karakterekre, szerintem megérdemli.