Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
59%

Hurrikán meló (2018)

The Hurricane Heist
Filmadatlap
 
30
Szereplők
17
Vélemények
50
Képek
3
Videók

Galéria (50)

Toby Kebbell
Maggie Grace
Maggie Grace
Toby Kebbell
Maggie Grace
Maggie Grace
Toby Kebbell
Ralph Ineson
Maggie Grace
Toby Kebbell
Maggie Grace
Ralph Ineson
Ralph Ineson
Maggie Grace
Ralph Ineson
Maggie Grace
Maggie Grace
Maggie Grace
Maggie Grace
Maggie Grace
Maggie Grace
Toby Kebbell
Maggie Grace
Maggie Grace
Maggie Grace
Maggie Grace
Maggie Grace
Maggie Grace
Toby Kebbell
Toby Kebbell
Toby Kebbell
Toby Kebbell
Maggie Grace
Maggie Grace
Maggie Grace
Maggie Grace

Videók (3)

 
Ms. Akárki   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

0

Egyszernézős akciófilm, de sajnálom hogy végül moziban néztem meg. Ez inkább olyan film, hogy ha nincs semmi más a tv-ben akkor jó egyszer. Túl kiszámítható és tündérmesés a vége...tudod mikor nem kapná fel vagy legalább sodorná el olyan közelről a kamionokat a hurrikán...

 
Orosz István   2018. 08. 27.

0

Nem volt rossz film, katasztrófa és akció film ötvözet. De a kedvencem se lesz. Moziba akartam megnézni, ami nem jött össze, de így utólag már nem is bánom hogy így alakult csak pazarlás lett volna egy jegy.

 
alexxx   2018. 04. 08.

1

A Hurrikán meló a közepes filmek mintapéldánya. Totálisan érdektelen, de egyáltalán nem unalmas, tipikus egyszernézős film. Akad benne akció, némi kiszámítható fordulat, és mire véget ér az élmény, már teljesen máshol jársz. Talán értitek, ez egy olyan közepeske mozi.

 
HE7EDIK   2018. 04. 22.

0

Vicces volt látni, hogy a filmben szereplő hurrikán valójában inkább tornádóként viselkedett, ugyanis a felhőfal és a kamionokat dobáló szélerősség rájuk jellemző, forgatókönyvíróknak javaslom a Discovery és Nat Geo csatornákat... Ezt leszámítva egy ... több»

 
hsanya182   2018. 08. 24.

1

Jól felépített akciófilm modern fegyverekkel. Remekül eltalálták a film kezdését, ahogy bemutatják a karaktereket. A kiszámíthatatlan cselekmények mellett érezzük a feszültséget, hogy valami baj fog történni, de nem tudjuk mikor... Végig tetszett. I... több»

 
BoBamburg Nézhetetlen  2018. 09. 09.

0

MI A [email protected]?! :'D Persze, a trailerből is egyértelmű volt, hogy ez egy gyenge film lesz, de hogy ennyire nevetségesen béna legyen..Borzalmas (sharknadot megszégenítő) vizuális effektek, 5 évesek által írt forgatókönyv és minősíthetetlen párbeszédek és ... több»

 
Deniel   2019. 01. 14.

0
Hurrikán vagy tornádó?

Nem vagyok meteorológus, de nem is igényel különösebb szakképzettséget, hogy felismerd a különbséget a hurrikán és a tornádó között, de a jelek szerint ez a feladat kifogott a rendezőn! Látvány ide vagy oda, hurrikán nem kap fel sem házakat (legfeljebb a tetőt) sem megrakott kamionokat és repít fel az égig, max egy tornádó....kamionos üldözés és sok egyéb jelenet, minősíthetetlen animációval, ami még egy PC játéknak is gyenge lenne... Ilyen és ehhez hasonló blődségekkel kecsegtet minket nézőket ez a film, ami pont olyan, amilyen a címe! A főszereplők viszont elég jók benne! Kiszámítható, kommersz, valószerűtlen, kasszahajhász egyszer megnézős, fekete öves gagyi, film szerű készítmény! Még 15 évvel ezelőtt csak-csak elment volna, de 2018-ban ilyet készíteni a filmvászonra, zsibbasztóan égő!

A film összbevétele 6 115 825 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 10 934 940 forintot termelt. A hazai mozik összesen 10 187 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film eredetileg Category 5 címmel került volna a mozikba.

(hp)
 

A Hurrikán-meló forgatása 2016. agusztus 29-én kezdődött meg Bulgáriában.

(hp)
 

A film csalódást keltően szerepelt a mozipénztáraknál a premierhétvégéjén, ugyanis 45 milliós költségvetése mellé mindössze 12 millió dolláros bevételt tudott produkálni.

(hp)
 

A filmet vegyesen fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg 47 százalékon áll (2018. április).

(hp)
 
Elcsorog tehát a száz perc, vész, akinek vesznie kell, és pár karcolással megdicsőül mindenki, aki átmegy a nagy erkölcsteszten (még a szecskázásra ítélt, vagyis senki által nem keresett pénzzel sem menne át Mexikóba). A fizika és józan ész szabályait megerőszakoló film pedig lassan elfoglalja méltó helyét a szürke és lélektelen moziknak fenntartott rekeszben. több»
 
A Hurrikán meló c. filmet az a Rob Cohen rendezte, aki az első Halálos iramban filmet, és így nagyjából el is mondtam minden húzóerőt, amit reklámként ki lehetett használni. Bár érződik helyenként valami párhuzam a két alkotás között, de ez a film harmatgyengén muzsikál, pedig nagyon igyekeztem találni benne élvezeti értéket. A nemek aránya röhejes, hiába akciófilm, összesen öt női karakter jut kisebb-nagyobb játékidővel legalább tizenegy férfi főszereplőre, ami egy pontig nem zavart, de ebből két nő mellékszereplő, pár percnyi szereppel, egy pedig azért van ott, hogy a fél melle kint legyen a film végéig. Mármint az egyik mellének a fele. Ha valakinek ez spoiler, bocsánat – bár inkább visszakanyarodok, ez is lehet reklám… több»
 
Újabb katasztrófa. több»