Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
61%

22 mérföld (2018)

Mile 22
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
37
Képek
9
Videók

Galéria (37)

Mark Wahlberg
Ronda Rousey
Lauren Cohan
Iko Uwais
Iko Uwais
Mark Wahlberg
Ronda Rousey
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Iko Uwais
Lauren Cohan
John Malkovich
Lauren Cohan
Ronda Rousey
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Lee Chae-rin
Mark Wahlberg
Iko Uwais
Lauren Cohan
Iko Uwais
Natasha Goubskaya
Sala Baker
Iko Uwais
Mark Wahlberg
Iko Uwais
John Malkovich
Iko Uwais
Lauren Cohan
Mark Wahlberg
Peter Berg
John Malkovich
Lee Chae-rin
Lauren Cohan
Mark Wahlberg
Peter Berg
Lauren Cohan
Iko Uwais
Mark Wahlberg
Iko Uwais
Peter Berg
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Iko Uwais

Videók (9)

 
István393774 Nézhetetlen  2022. 03. 19.

legújabb vélemény

0

Eddig Mark Wahlberg szimpi volt, de most valahogy irritáló!

 
indingo   2018. 11. 09.

0

Nem valami erős alkotás. Mark Wahlberg karaktere elég idegesítő. Az első és az utolsó 10 perc ért valamit, az akciójelenetek engem nem nyűgöztek le. Tovább imádom amikor valakit péppé vernek, de 2 perc után semmi baja.

 
Fortress   2019. 08. 07.

3
22 mérföld - átélhető akcióorgia Peter Bergtől

Peter Berg olyan rendező, aki készített már egészen kivételesen jó akciófilmeket is; ilyen számomra a 2013-as A túlélő, a 2012-es Csatahajó, a 2016-os Mélytengeri pokol, a 2003-as Amazonas kincse és a 2004-es Királyság. Az említetteket tetszési index... teljes kritika»

1
 
HE7EDIK   2019. 01. 03.

0

Berg megbízható akciórendező, a lányványba nem lehet belekötni, csak ezt a sztorit már kismillió film ezerszer lerágta. Így elkészültének nem sok értelme volt, ez meg is látszott bevételi teljesítményén is.

 
MoviesChris   2022. 02. 21.

0
Kb. annyira izgalmas, mint ennyit lesétálni

Ez a film egy nagyon gyenge, átlagos akciófilm. Zavaros és csapongó story. Ami emelett egyáltalán nem képes arra, hogy lekössön vagy izgalomban tartson. Mark Wahlbergnek nagyon nem áll jól ez a szerep. Annyi pozitívuma van a filmnek, hogy az akciójelenetek pörgősek és látványosak. De a köztes részek meglehetősen unalmasak. Egyszer láttam, aztán ennyi.

 
hsanya182   2019. 01. 11.

1
Lövöldőzés, nem átlagos akció film!

Aki egy jó akció filmet szeretne annak szerintem jó választás lesz. Élveztem a küldetések menetét, a közepe kicsit túl sok információt tár elénk, alig bírtam követni a feliratot, annyit beszéltek, összességében érdekfeszítő, ugyan nem a legreálisabb képet varázsolta elénk, de én élveztem így is, az üldözéseket, a drónos akciótervezezést, az információáramlást, egy jó akció megtervezését majd váratlan szituációkat, rögtönzést. Nekem átjött, így ajánlom mindenkinek.

 
harnas1207   2019. 05. 14.

0
Az irány jó

A 22 mérföld az indonéz Raid című film sikerét próbálja meglovagolni amerikai stílusban. Ez már nem remake, hanem egy továbbgondolt ötlet: 18+-os akciófilm ötvözve a fenti alkotásból megismert tömény és brutális harcjelenetekkel. Mindez elsőre nem so... teljes kritika»

A film összbevétele 66 308 758 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 37 469 965 forintot termelt. A hazai mozik összesen 41 622 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film egyik pontján elhangzik egy idézet George Orwelltől: "A jó emberek éjjelente békésen alszanak az ágyukban, mert kemény férfiak állnak készen arra, hogy helyettük megtegyék az erőszakos dolgokat."

(hp)
 

Lea Carpenter és Graham Roland egyenesen Mark Wahlbergre írta a film főszerepét.

(hp)
 

A kolumbiai forgatáson az ország elnöke, Juan Manuel Santos is a tiszteletét tette, Peter Berg pedig kölcsönadta neki a kameráját, hogy kipróbálhassa a rendezést.

(hp)
 

A film forgatása 2017. decemberében kezdődött meg Atlantában, Georgia államban Ground Branch munkacímen. A stáb ezt követően dolgozott Kolumbia fővárosában, Bogotában is.

(hp)
 

A film nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a pénztáraknál. Az 50 milliós büdzséből (plusz a marketing) készült 22 mérföld világszerte 59 millió dollárt termelt.

(hp)
 
Szimpla iparosmunka, gyalázatosan kiszámíthatóan és mindenféle újdonság nélkül. Persze látványos meg minden, de semmi több. Mintha egy drágább sorozat dupla epizódos pilotja lenne. Valahol az is, hiszen trilógiának tervezik, de a bevételi adatok alapján nem hiszem, hogy összejön nekik. Én nem fogok könnyeket hullatni érte, béke poraira. több»
 
Nem húztam volna le ennyire a filmet, ha az utolsó jelenettel nem köpték volna magukat szembe az alkotók. több»
 
A 22 mérföld minden akció rajongó számára ajánlott néznivaló, de sajnos a megtekintés után hamar elfelejthetjük. több»