Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
38
Képek
10
Videók
22 mérföld
 
indingo   2018. 11. 09.

Nem valami erős alkotás. Mark Wahlberg karaktere elég idegesítő. Az első és az utolsó 10 perc ért valamit, az akciójelenetek engem nem nyűgöztek le. Tovább imádom amikor valakit péppé vernek, de 2 perc után semmi baja.

 
hsanya182   2019. 01. 11.
Lövöldőzés, nem átlagos akció film!

Aki egy jó akció filmet szeretne annak szerintem jó választás lesz. Élveztem a küldetések menetét, a közepe kicsit túl sok információt tár elénk, alig bírtam követni a feliratot, annyit beszéltek, összességében érdekfeszítő, ugyan nem a legreálisabb képet varázsolta elénk, de én élveztem így is, az üldözéseket, a drónos akciótervezezést, az információáramlást, egy jó akció megtervezését majd váratlan szituációkat, rögtönzést. Nekem átjött, így ajánlom mindenkinek.


 
HETEDIK   2019. 01. 03.

Berg megbízható akciórendező, a lányványba nem lehet belekötni, csak ezt a sztorit már kismillió film ezerszer lerágta. Így elkészültének nem sok értelme volt, ez meg is látszott bevételi teljesítményén is.

 
harnas1207   2019. 05. 14.
Az irány jó

A 22 mérföld az indonéz Raid című film sikerét próbálja meglovagolni amerikai stílusban. Ez már nem remake, hanem egy továbbgondolt ötlet: 18+-os akciófilm ötvözve a fenti alkotásból megismert tömény és brutális harcjelenetekkel. Mindez elsőre nem sok jót ígér, főleg a Halálosabb Iramhoz szokott gyenge lelkű limonádé nézők számára. A történet a hírszerzés titkos csoportjáról nem újdonság, de, ha jobban ki lett volna kerekítve, esetleg a szereplőket jobban megismerjük, akkor még működhetne is. Főleg a film befejezése ad rá okot, hogy jobb lett volna, ha átérezzük a történések jelentőségét. Ezen a ponton megemlíthetném, hogy rengeteg gyerekes megoldás szerepel a filmben. Pl. az oroszok indíté... több»

 
MMcFly2015   2018. 10. 27.

Egy jobb fajta B kategóriás filmet láthatunk, aminek vannak jó - de inkább gyengébb pillanatai. Mark Walhberg karaktere üres - és egyszerűen idegesítő. A párbeszédek baromi nagy része elvérzik. A keménykedésnek szánt beszólások felszínesek, a kisebb poénbombák meg nem igen akarnak durranni, így inkább csak kínos kacagásról beszélhetünk A történet nem túl eredeti. Lényegében a 16 utca c. Bruce Willis film ,,turbó változata". Viszont akcióban nagyon jó! A koreográfiák (főleg az ázsiai főszereplő által) de piszok látványosak, a rövid játékidőnek köszönhetően ez elviszi a hátán a filmet. Pörgős tempót tud diktálni. Ezért nem is lehet rá haragudni, mert aki akciófilmre vágyik, az megkapja. Annyi a fontos, hogy mélyebb tartalmat, mint egy Támadás a fehér ház ellen 2-ben nem kell keresni. Egy laza akció, semmi több.

Mark Wahlberg
Ronda Rousey
Lauren Cohan
Iko Uwais
Iko Uwais
Mark Wahlberg
Ronda Rousey
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Iko Uwais
Lauren Cohan
John Malkovich
Lauren Cohan
Lauren Cohan
Ronda Rousey
Iko Uwais
Ronda Rousey
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Lee Chae-rin
Mark Wahlberg
Iko Uwais
Lauren Cohan
Iko Uwais
Natasha Goubskaya
Sala Baker
Iko Uwais
Mark Wahlberg
Iko Uwais
John Malkovich
Iko Uwais
Lauren Cohan
Mark Wahlberg
Peter Berg
John Malkovich
Lee Chae-rin
Lauren Cohan
Mark Wahlberg
Peter Berg
Lauren Cohan
Iko Uwais
Mark Wahlberg
Iko Uwais
Peter Berg
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Iko Uwais
 
Szimpla iparosmunka, gyalázatosan kiszámíthatóan és mindenféle újdonság nélkül. Persze látványos meg minden, de semmi több. Mintha egy drágább sorozat dupla epizódos pilotja lenne. Valahol az is, hiszen trilógiának tervezik, de a bevételi adatok alapján nem hiszem, hogy összejön nekik. Én nem fogok könnyeket hullatni érte, béke poraira. több»
 
A 22 mérföld minden akció rajongó számára ajánlott néznivaló, de sajnos a megtekintés után hamar elfelejthetjük. több»
 
Peter Berg szemlátomást Mark Wahlbergben talált rá a múzsájára, aki – a változatosság kedvéért – egy dühkitörésekkel küzdő CIA operátort játszik, akinek csapatával nagyon egyszerű dolga van: eljuttatni Iko Uwaist egy képzeletbeli ázsiai országból Hollywoodba. több»
 

A film egyik pontján elhangzik egy idézet George Orwelltől: "A jó emberek éjjelente békésen alszanak az ágyukban, mert kemény férfiak állnak készen arra, hogy helyettük megtegyék az erőszakos dolgokat."

(hp)
 

Lea Carpenter és Graham Roland egyenesen Mark Wahlbergre írta a film főszerepét.

(hp)
 

A kolumbiai forgatáson az ország elnöke, Juan Manuel Santos is a tiszteletét tette, Peter Berg pedig kölcsönadta neki a kameráját, hogy kipróbálhassa a rendezést.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.