Grimsby
HE7EDIK

Az Agyas és Agyatlan című vígjátékban egy brit tikosügynök kénytelen menekülni egy akciót követően a világuralomra törő ellenség elől. A bátor, vakmerő és brit eleganciával megáldott ügynök egy darabig testvérénél húzza meg magát, ám a rég nem látott, szabadidejét sörözéssel… Több

Rendező: Louis Leterrier
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2016.03.03.
Isla Fisher
Isla Fisher
Tamsin Egerton
Louis Leterrier

2025.05.08 Tomipapi

El sem hiszem. Szétröhögtem az agyamat. Hihetetlen poénok vannak benne. Hogyan juthat az eszébe valakinek ennyi ökörség? Szenzációsan összeválogatott karakterek alkotják a filmet. A történet maga bugyuta, de a kivitelezés, az események gördülékenység... Több

2017.07.18 Orosz István

Hát ritkán látni ilyen beteg vígjátékot, de annyit nevettem rajta. Sőt többször is megnéztem. Valóban beteg agyszüleményű film, de kit érdekel akkor is jól szórakoztam rajta.

2020.11.02 HE7EDIK

Cohen ezúttal az ingyenélőket parodizálja a rá jellemző alpárisággal, a hereszívás vagy az elefántos rész sokaknál biztos kicsapja a biztosítékot, de mint minden filmjének, ennek is van üzenete.

2025.04.08 Ahoj poplacsek

8/10 Sasha Baron Cohen as usual

Elkerülte a figyelmemet az elmúlt 9 évben ez a tipikus Sacha Baron Cohen hülyülés, ami hiba lett volna, jót szórakoztam. Aki látott már a mestertől más munkákat, és azok tetszettek neki, az ezt is nézze bátran, akinél viszont az alpáriság kiveri a biztosítékot, az kerülje el nagy ívben!

A film összbevétele 25 182 929 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 25 065 475 forintot termelt. A hazai mozik összesen 38 337 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Rebel Wilson a Pitch Perfect 2. (2015) forgatása után két héttel már elkezdte a munkát a filmen.Szerző: dulkap

Értékelés: 4.5/10
(2016. 03. 07.)
Sacha Baron Cohen eddig okosan használta a tapló, alpári humort. Eddig. 45/100 Több