‘Dugd fel az ujjad a s*ggembe’: Napvilágot láttak Rebel Wilson memoárjának részletei, melyben komoly vádakat fogalmaz meg Sacha Baron Cohennel szemben

Rebel Wilson memoárjában részletesen beszámol a Sacha Baron Cohennel való viszályáról, és az Agyas és agyatlan forgatása során szerzett kellemetlen tapasztalatairól beszél.

Wilson elmeséli azokat az eseteket, amikor Cohen tettei nyugtalanították őt, többek között egy olyan jelenetet, amelyet Cohen javasolt, és amely átlépte az általa felállított határokat.

"Úgy éreztem, hogy minden alkalommal, amikor SBC-vel beszéltem, arra utalt, hogy azt akarja, hogy meztelenre vetkőzzek egy jövőbeli jelenetben. Erre én: 'Én nem meztelenkedek, Sacha'" - mondta Rebel a People által közzétett szövegben.

"SBC behívott egy produkciós asszisztensen keresztül, hogy szükség van rám egy további jelenet forgatásához. 'Oké, akkor ezt a plusz jelenetet fogjuk felvenni' - mondja SBC. Aztán lehúzza a nadrágját ... SBC nagyon tárgyilagosan azt mondja: "Oké, most azt akarom, hogy dugd fel az ujjad a seggembe. Erre én: 'Mi?? ... Nem!!' ... Most már megijedtem. Ki akartam onnan jutni, így végül megalkudtam: Rácsaptam a seggére, és improvizáltam néhány sort a karakter szerepében."

A könyvben a színésznő arról számolt be, hogy beszélt az ügynökével és az ügyvédjével az élményről, és "arra biztatták, hogy 'legyek profi és fejezzem be a filmet'... az én módszerem, ahogyan akkoriban kezeltem a dolgot, az volt, hogy megpróbáltam kinevetni a dolgot".

Majd felkérték, hogy forgasson újra a filmhez, beleértve egy szexjelenetet is.

"Leforgattam a jelenetet, miután újraírást kértem. De még mindig azt kellett szimulálnom, hogy szexelek ezzel a fickóval. Még mindig többször meg kellett csókolnom őt. [Néhány hónappal később] tényleg belém ivódott, hogy mindez nem olyasmi, amin csak nevetni lehet. Közöltem a producerekkel, hogy nem fogok semmilyen promóciót csinálni a filmhez. A film megbukott, ami számomra ez karmának tűnt. Nem akarok senkit sem lemondani, és nem ez a motivációm arra, hogy megosszam ezt a történetet. Azért osztom meg most a történetemet, mert minél több nő beszél az ilyen dolgokról, remélhetőleg annál kevesebb ilyen történik"."

Cohen csapata tagadja a vádakat, és egy névtelen producer azt állítja, hogy Wilsont tisztelet övezte a forgatáson.

akció | kaland | krimi | szatíra | thriller | vígjáték

Az Agyas és Agyatlan című vígjátékban egy brit tikosügynök kénytelen menekülni egy akciót követően a világuralomra törő ellenség elől. A bátor, vakmerő és brit... több»