Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Charlie angyalai (2000)

Charlie's Angels
Filmadatlap
 
33
Szereplők
17
Vélemények
65
Képek
1
Videók

Galéria (65)

Videók (1)

 
JRD   2022. 08. 31.

legújabb vélemény

0
Bárgyú és aranyos

Hogy nem ez a filmtörténet legkiemelkedőbb alkotása, ez biztos. Hogy nem a legjobb rendezés, történet az is biztos. Mégis ez a film szórakoztató, bugyuta, édes, minden erőltetettsége ellenére. Nem nagy film. Nem játszanak benne nagyot a színészek... inkább olyan, mintha önmaguk paródiái lennének. Mégis azt mondom, hogy nézd meg és érezd közben jól magad. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
mamiéstöti2   2018. 06. 03.

0

Láttam már sokkal jobb feldolgozást is, az akciójelenet elég gyöngére sikeredtek és a történet is olyan üres.

 
indingo   2017. 11. 15.

0

Sokkal gyengébb filmként élt a képzeletemben. Most, hogy véletlenül rátaláltam a TV-ben kifejezetten tetszett. Az alapsztorit ismertem, de nem rémlett, hogy voltak benne jó poénok is.

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Nem tudtam letenni ezt a filmet ha lehet ezt használni itt. Remek alkotás volt és minden kis részletre oda volt figyelve, ez látszott rajta. Emiatt pedig lehetetlen nem kedvelni. Ajánlom mindenkinek.

 
rbernadett   2015. 05. 13.

0

Én nagyon szeretem ezt a filmet, akármennyire elítélő vele szemben a többség. Egy a titka, nem szabad komolyan venni, mert nem is várják el a nézőktől. Aki megpróbálja komolyan venni az nagyon nagyot fog csalódni benne. Igaz az alapjául szolgáló soro... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

0

Nagyon fontos,hogy nem szabad tőle komolyat várni, nem szabad igazán komolyan venni (egyáltalán nem annyira sem, mint az eredeti TV sorozatot). Valamelyik főszereplő (talán Barrymore) mondta, hogy nekik ez játék volt, imádták csinálni, és semmit sem ... több»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

0

Izgalmas és klasszikus akciófilm, vígjáték egy nagy adag Girlpower-el. Imádom a hasonló erős nőkkel rendelkező filmeket. Olykor azért kicsit szexista, de ez még belefér. Akciódús és izgalmas történet. Cameron Diaz-on sírtam a röhögéstől sokszor. Nagyon jó karaktert kapott. Ő a kedvencem.

A film összbevétele 264 105 545 dollár volt (imdb.com).

 

Bill Murray és Lucy Liu egyszer annyira összevesztek forgatás közben, hogy egy napra le kellett állniuk.

(kázsé)
 

Drew Barrymore jóval a film elkészítése előtt megvette a jogokat a Charlie Angyalaihoz.

(kázsé)
 

Drew Barrymore nagy Harry Potter fan, forgatás közben részeket fel is olvasott a stábnak. A filmben egyszer látni Harry Potteres jelmezben.

(kázsé)
 

A színésznők heti öt nap, napi nyolc órán át edzettek három hónapon keresztül.

(kázsé)
 

Crispin Glover karakterének eredetileg lettek volna sorai, de a színész nem kedvelte őket, ezért a szerepét átírták némára.

(kázsé)