Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
72

Charlie angyalai (2000)

Charlie's Angels
Filmadatlap
 
33
Szereplők
16
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Attila Herke   2019. 09. 20.

legújabb vélemény

Hát ezt nem szabadna megengedni, szigorúan csak idiótáknak.

 
mamiéstöti2   2018. 06. 03.

Láttam már sokkal jobb feldolgozást is, az akciójelenet elég gyöngére sikeredtek és a történet is olyan üres.


 
indingo   2017. 11. 15.

Sokkal gyengébb filmként élt a képzeletemben. Most, hogy véletlenül rátaláltam a TV-ben kifejezetten tetszett. Az alapsztorit ismertem, de nem rémlett, hogy voltak benne jó poénok is.

 
rbernadett   2015. 05. 13.

Én nagyon szeretem ezt a filmet, akármennyire elítélő vele szemben a többség. Egy a titka, nem szabad komolyan venni, mert nem is várják el a nézőktől. Aki megpróbálja komolyan venni az nagyon nagyot fog csalódni benne. Igaz az alapjául szolgáló sorozatot egy krimi sorozat volt, ez a feldolgozás inkább vígjáték. Szerintem nagyon jól eltalálták a szereplőket és egy kis történetet is sikerült belecsempészni.

 
Deku   2017. 09. 13.

Nem tudtam letenni ezt a filmet ha lehet ezt használni itt. Remek alkotás volt és minden kis részletre oda volt figyelve, ez látszott rajta. Emiatt pedig lehetetlen nem kedvelni. Ajánlom mindenkinek.

A film összbevétele 264 105 545 dollár volt (imdb.com).

 

Bill Murray és Lucy Liu egyszer annyira összevesztek forgatás közben, hogy egy napra le kellett állniuk.

(kázsé)
 

Drew Barrymore jóval a film elkészítése előtt megvette a jogokat a Charlie Angyalaihoz.

(kázsé)
 

Drew Barrymore nagy Harry Potter fan, forgatás közben részeket fel is olvasott a stábnak. A filmben egyszer látni Harry Potteres jelmezben.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.