Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
52

Charlie angyalai: Teljes gázzal (2003)

Charlie's Angels: Full Throttle
Filmadatlap
 
31
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 11. 15.

Az első rész valahogyan jobban tetszett, itt hiányzott a tűz. A története eléggé kiszámítható és sablonos és sajnos a poénok Qis kicsit erőltetettek.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Hogy én mennyire imádtam kisgyerekként mind a kettő részt.. De ma már nem adok minden filmre 10 pontot,amit szeretek. Ebben az esetbe ezt a filmet csak szerettem. Mai felnőttebb fejjel nem látok más csak azt,hogy jók a csajok benne az alakítás közepes,bőrnaci,kerek s*gg és ennyi. Egy filmre nem szoktam azt mondani,hogy 'jó persze ez irreális' de,amikor már hülyének nézi az embert.. Ezekkel a túlanimált szarokkal,na az már sok nálam. Egy nagyon gyenge 5 pont. Ezt max 14 éves korig élvezi az ember nagyon,de most már.. Nem egy időtálló alkotás sajnos.


 
Curacao86   2015. 06. 23.

Az első filmhez méltó folytatás, a humor a megszokott, a szereplők hozzák az elvárt színvonalat. Újat nem mutat, de 1,5 órára teljesen kikapcsol és szórakoztat. :)

 
katalin19   2015. 10. 31.

Toppon ez a film is. Minden megy a maga kis rendjén még a bevetés sor nem kerül. ismét nagyot alkotnak a csajok. példa mutató. Csak lehetett volna kicsit modernebb is.

 
spyro74   2015. 09. 13.

Van pár gond ezzel a filmmel. Még ha el is fogadjuk, hogy a karakterek sarkítva vannak, hiszen ez tulajdonképpen egy mesefilm, de a párbeszédek így is gyengék. A filmen látszik, hogy javarészt zöld vászon előtt forgatták, és minden a látványról szól. Én szeretem az akciót, elnézem az ilyet, de nem tudom pozitívan értékelni, ha hiányzik a tartalom.

 

Amikor először látjuk Seamust, az a jelenet A rettegés foka című filmre utal.

(mamiéstöti2)
 

Courtney Love-nak is felajánlották Madison Lee szerepét.

(mamiéstöti2)
 

Demi Moore a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.