Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
52

Charlie angyalai: Teljes gázzal (2003)

Charlie's Angels: Full Throttle
Filmadatlap
 
31
Szereplők
8
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
HETEDIK   2020. 06. 20.

legújabb vélemény

A készítők összekeverték a reklámfilm készítést az egészestés mozifilmmel, mert ennyi baromság még a Halálos iram összes részében együttvéve sincs. A második csillag a jó nők látványára ment.

 
indingo   2017. 11. 15.

Az első rész valahogyan jobban tetszett, itt hiányzott a tűz. A története eléggé kiszámítható és sablonos és sajnos a poénok Qis kicsit erőltetettek.


 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Hogy én mennyire imádtam kisgyerekként mind a kettő részt.. De ma már nem adok minden filmre 10 pontot,amit szeretek. Ebben az esetbe ezt a filmet csak szerettem. Mai felnőttebb fejjel nem látok más csak azt,hogy jók a csajok benne az alakítás közepes,bőrnaci,kerek s*gg és ennyi. Egy filmre nem szoktam azt mondani,hogy 'jó persze ez irreális' de,amikor már hülyének nézi az embert.. Ezekkel a túlanimált szarokkal,na az már sok nálam. Egy nagyon gyenge 5 pont. Ezt max 14 éves korig élvezi az ember nagyon,de most már.. Nem egy időtálló alkotás sajnos.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

Az első rész sajnos ezerszer jobb volt. Ez klisétenger és rendkívül kiszámítható az egész történet. A színésznők továbbra is kirobbanóan teljesítenek, de ez egy minőségi kikapcsolódáshoz sajnos kevés.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

Az első filmhez méltó folytatás, a humor a megszokott, a szereplők hozzák az elvárt színvonalat. Újat nem mutat, de 1,5 órára teljesen kikapcsol és szórakoztat. :)

A film összbevétele 158 345 677 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor először látjuk Seamust, az a jelenet A rettegés foka című filmre utal.

(mamiéstöti2)
 

Courtney Love-nak is felajánlották Madison Lee szerepét.

(mamiéstöti2)
 

Demi Moore a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.