Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu triója jó eséllyel ismét összeállhat egy harmadik Charlie angyalai filmhez.

Az első két rész rendezője, McG a z Entertainment Weekly magazinnak adott legújabb interjújában beszélt arról, hogy részéről nagyon is nyitott lenne egy újabb folytatásra. A két film együttesen 520 millió dollárt hozott a konyhára, és bár Elizabeth Banks 2019-ben megcsinálta a saját változatát, a film csúnyán elhasalt a pénztáraknál.

“Hosszú megbeszélésre lenne szükség ezzel a három csodálatos múvésszel, akiket imádok. Nagyon örültem, hogy Elizabeth Banks átvette a stafétabotot, és azt csinálta, amit csinált, ami szórakoztató volt. Boldog vagyok attól is, hogy beszélhetek erről mindhármójukkal. gy értem, imádom a Tim Burton-féle Batman-filmeket, imádom az új Batman-filmeket. Ez olyan, mintha lehetne egy őrzője a lángnak, és átadhatnád a fáklyát” - mondta a rendező.

“Lehet, hogy maradt még bennünk egy, ami egy nagyon magabiztos történetet mesélne el, ha adódna egy lehetőség. Csak ismételni tudom magam, nagyon szeretem őket. Ők helyeztek fel a térképre annak idején. Nagyon sokszor majdnem kirúgtak a filmtől, Drew pedig kiállt mellettem, és ezért örökké hálás leszek neki” - tette hozzá a rendező.

A 2000-ben megjelent Charlie angyalai volt csakugyan McG rendezői debütálása, noha a Sony Pictures több döntésével nem volt megelégedve a munkálatok során, így már akkor hallani lehetett arról, hogy a stúdió szeretné meneszteni a McG-t a projekttől.

“A film akkoriban ‘őrületesnek’ számított. Amy Pascal, a Sony akkor vezetője megkeresett minket és annyit mondott ‘Ez most mi? Nevetnem kellene ezen? Miért van benne ennyi szín? Miért táncolnak mindig? Miért van benne annyi zene?’ Azt feleltem: ‘Amy, bíznod kell bennem, a végére össze fog állni az egész.’ Amy pedig bízott bennem” - mondta a rendező.

Egy korábbi interjúban nem mellékesen Drew Barrymore is megerősítette, hogy gondolkodás nélkül visszatérne egy harmadik Charlie angyali-filmben, saját meglátása szerint pedig színésztársai is hasonlóan döntenének. A Charlie angyalai: Teljes gázzal még 2003-ban jelent meg, így ez csakugyan hatalmas visszatérésnek számítana.

akció | kaland | krimi | vígjáték

Az angyalok, Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) és Alex (Lucy Liu) visszatérnek. Ezúttal egy adatbázist kell visszaszerezniük, amelyben egy tanúvédelmi program... több»