Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
78%

Outer Banks (2020)

Outer Banks
Filmadatlap
 
31
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
4
Videók

Galéria (15)

Videók (4)

 
Robinson76   2020. 12. 21.

legújabb vélemény

0
Flúgosok és Snecik

Egy hatalmas viharnak köszönhetően előkerül néhány rejtélyes üzenet a Snecik nevet viselő banda vezetőjének tengerbe veszett apjától, aki egy 400 milliót érő kincset keresett az eltűnése előtt. Innentől kezdve pedig nincs mese, megindul a kincsvadászat. A tinédzserek a titokzatos kincs után kutatva keverednek kalandokba, miközben a törvény emberei és egy rivális csapat is a nyomukba ered. A helyszín és az arra jellemző szubtrópusi éghajlat adta körülmények sokat dobnak a sorozaton, remekül visszaköszön a térségre jellemző hangulatvilág. A karakterek és a színészgárda is rendben van, nem vállalják túl, de szépen hozzák magukat. Sajnos azonban a széria utolsó harmadára már nem maradt rejtély, s talán pont ezért, de esik a színvonal, és a végére kicsit kifullad a sorozat.

 
Sza_ki   2020. 04. 30.

0
2020 legjobb sorozata

Nekem nagyon bejött ez a sorozat. Jó a története,izgalmas. Bár egy kicsit húzhatták volna a sztorit, de így is jár az öt csillag. Várom a második évadot.

 
Lojzika7   2020. 04. 17.

0

Hát, ebbe a szériába aztán valóban igyekeztek mindent belezsúfolni, ettől pedig a cselekmény nem csak pörgős de egy kissé "tömött" is lett. Nem igazán hagyja a cselekmény emészteni magát. Ez persze rendben is van, de néha kellene egy pici üresjárat is. Hm...sose gondoltam, hogy ezt fogom mondani egy sorozat kapcsán :)

 
Randallot   2020. 04. 16.

0

Piszok jó hangulata van, de néha egy kissé too much, nem azért mert áthajlana valami túlságosan romantikus löttybe, inkább csak nehéz egy idő után követni. Ettől függetlenül részemről simán jár az öt csillag.

 
SztarkTóni   2020. 04. 13.

0

Semmi új a nap alatt, szokásos amerikai történet, de a járvány idejére unaloműzésnek megteszi.

 
doktorfaust   2020. 04. 09.

0

Hát ez elég semmitmondó, mintha visszacsöppentünk volna a kétezres évek környékére. Kifogytak az ötletekből? Egyre kevesebb színvonalas sorozatot találok a Netflixen.