Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
Sza_ki   2020. 04. 30.

legújabb vélemény

2020 legjobb sorozata

Nekem nagyon bejött ez a sorozat. Jó a története,izgalmas. Bár egy kicsit húzhatták volna a sztorit, de így is jár az öt csillag. Várom a második évadot.

 
Kolci_23   2020. 04. 17.

Hát, ebbe a szériába aztán valóban igyekeztek mindent belezsúfolni, ettől pedig a cselekmény nem csak pörgős de egy kissé "tömött" is lett. Nem igazán hagyja a cselekmény emészteni magát. Ez persze rendben is van, de néha kellene egy pici üresjárat is. Hm...sose gondoltam, hogy ezt fogom mondani egy sorozat kapcsán :)


 
Randallot   2020. 04. 16.

Piszok jó hangulata van, de néha egy kissé too much, nem azért mert áthajlana valami túlságosan romantikus löttybe, inkább csak nehéz egy idő után követni. Ettől függetlenül részemről simán jár az öt csillag.

 
SztarkTóni   2020. 04. 13.

Semmi új a nap alatt, szokásos amerikai történet, de a járvány idejére unaloműzésnek megteszi.

 
doktorfaust   2020. 04. 09.

Hát ez elég semmitmondó, mintha visszacsöppentünk volna a kétezres évek környékére. Kifogytak az ötletekből? Egyre kevesebb színvonalas sorozatot találok a Netflixen.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.