Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Outer Banks (2020)

Outer Banks
Filmadatlap
 
31
Szereplők
11
Vélemények
15
Képek
3
Videók

Galéria (15)

Videók (3)

 
dalmaforgacs_   2022. 02. 01.

legújabb vélemény

0

Egyszerűen imádom. Minden nagyon jól ki van találva és izgalmas is. Ajánlom mindenkinek.

 
H.a.n.n.a   2021. 12. 22.

2

Korábban nem láttam még jó kincskeresős sorozatot. Az Outer Banksszel megkaptam. Pörgős sorozat, és nagyon jók a karakterek is.

 
jfruzsi97   2021. 10. 04.

1

Jó kis sorozat lett. Szerelem, kaland, izgalmak. Végig lekötötte a figyelmemet. Nagyon tetszett az a világ, életstílus, amiben ezek a srácok élnek, valamint ez a kincskeresés izgalmassá is tette. Harc a családdal, ellenséggel, hogy egy befejezetlen ügy végre megoldódjon. Várom a következő évadot.

 
belavagyok   2021. 10. 27.

1

Hogy ezek sose járnak iskolába, sose tanulnak. A történet nem valami hihető, de legalább a környezet szép.

 
indingo   2021. 10. 11.

0

Az első évad első fele tetszett a legjobban. Izgalmakkal teli, kalandos történet nyomozással, sok titokkal és kinccsel. Utána átcsapott tinidrámába.

 
Robinson76   2020. 12. 21.

0
Flúgosok és Snecik

Egy hatalmas viharnak köszönhetően előkerül néhány rejtélyes üzenet a Snecik nevet viselő banda vezetőjének tengerbe veszett apjától, aki egy 400 milliót érő kincset keresett az eltűnése előtt. Innentől kezdve pedig nincs mese, megindul a kincsvadászat. A tinédzserek a titokzatos kincs után kutatva keverednek kalandokba, miközben a törvény emberei és egy rivális csapat is a nyomukba ered. A helyszín és az arra jellemző szubtrópusi éghajlat adta körülmények sokat dobnak a sorozaton, remekül visszaköszön a térségre jellemző hangulatvilág. A karakterek és a színészgárda is rendben van, nem vállalják túl, de szépen hozzák magukat. Sajnos azonban a széria utolsó harmadára már nem maradt rejtély, s talán pont ezért, de esik a színvonal, és a végére kicsit kifullad a sorozat.

 
Randallot   2020. 04. 16.

0

Piszok jó hangulata van, de néha egy kissé too much, nem azért mert áthajlana valami túlságosan romantikus löttybe, inkább csak nehéz egy idő után követni. Ettől függetlenül részemről simán jár az öt csillag.

 

Az Outer Banks az a terület a mai Egyesült Államok területén, melyet az első angol gyarmatosítók elfoglaltak. Roanoke-szigeten telepedett le az első angol kolónia Észak-Amerikában. A Roanoke Colonyt Sir Walter Raleigh alapította 1585-ben, és körülbelül százan laktak a kolónián.

(jfruzsi97)
 

A Cape Hatteras világítótorony 208 méter magas, és több mint 12 emeletes, fentről lefelé spirális fekete-fehér csíkokkal. A Hatteras-fok Amerika legmagasabb tégla világítótornya.

(jfruzsi97)