Közösség

Vélemény:

87 Outer Banks

(2020)

Kalandfilmek és szép tájak kedvelőnek (85%)

The Wolf   2025.11.29 12:03
1

Először azért kezdtem bele ebbe a sorozatba, mert ajánlották, aztán azért maradtam a képernyő előtt, mert elvarázsolt az Outer Banksnak nevezett észak-karolinai szigetsor az óceánban, a partok közelében. Ez valóban egy különleges világa, ahol az emberek csónakokon járnak, és a természet kézzel fogható közelségben van hozzánk. Gyönyörű a táj és öröm minden perc, amit ott tölthet az ember. Itt élnek azok a szerencsés fiatalok, akik aztán különböző kalandokba keverednek, mesés kincsek nyomában kutatva. Az alakítások közül nekem Madelyn Cline és Rudy Pankow játéka tetszett, mert mindketten természetesen hozták karaktereiket. Nagyon jók az izgalmas jelenetek is, mindig van miért várnunk a következő epizódot. A legjobb a legelső évad és talán még a második. Az értékelésem azért erős 4 csillag, mert a forgatókönyv, a rendezés és az alakítások többsége is a szórakoztató értéket növelik, és mindig gondoskodnak fordulatokról, illetve hitelességről. Ajánlom a kalandfilmek és a szép tájak kedvelőinek. Nekem bejött.