Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
46%

Charlie angyalai (2019)

Charlie's Angels
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
30
Képek
6
Videók
 
Yosihiro   2020. 04. 04.

legújabb vélemény

Angyalok?

Ez a film nem lesz a kedvenceim között. Várakozással ültem le nézni ezt a filmet mert egy pörgős izgalmas filmre vágytam. Amit kaptam az kiábrándító. Helyenként emlékeztetett valami akció félére de a szórakoztatást nem tudott nyujtani. A történet magában nem lenne rossz de a forgatókönyv pocsék lett. Ebből egy ovodás is jobb filmet csinált volna. Igazából nem értem a film készítőit, hogy mi volt a céljuk ezzel a filmmel. Semmi pozitívm semmi értelme az egésznek egy katyvasz az egész. Hol belekapnak dolgokba hol meg próbálják az akció részét eröltetni. Összességében a forgatókönyv nagyon rossz a vágás és rendezés még megér három csillagot (talán ezen "akció jelenetek" amik adnak valami lábat a filmnek ) a szereplőkről had ne írjak egy sort sem mert nem érdmes nem volt a filmnek Főszereplője Főszerplői ezt az alakítást osztályozni nem lehet. A zenei aláfestés gyenge talán hangi effektek ami pozitívum. Így nagy jóindulattal adok kettő csillagot erre filmre és bármennyire elszomorító többet nem ér. Rég láttam már ennyire rosszan kialakítot filmet. A főszereplők szépsége sem tudta túllendíteni a filmet azon hogy egy akciófilmhez féltóan egy három csillagot elért volna. Ajánlani nem tudom a filmet csak egy egyszeri megtekintésre ami abban kimerül, hogy minden sablonos semmi extra sem érzelemben sem akcióban szóval nagyon angyali lett...... Üdv Yosi

 
NGN   2020. 03. 10.

a nap véleménye

Az angyalok újra akcióban egy teljesen felesleges rebootban

Azért azt lássuk be, hogy eltelt bő 16 év a legutóbbi angyalkás kaland óta, ahol még Cameron Diazék osztották a pofonokat, sőt még egy igen nagyot bukott tévés széria is történt 2011-ben, szóval a nézők már nagyon ki voltak éhezve a legújabb csajos a... teljes kritika»


 
Ms. Akárki   2019. 12. 01.

Esküszöm nagyon próbálkoztam nem leírni a film megnézése előtt a filmet, de ez sem segített. Kritikán aluli volt a cselekmény és a színészi játék is. Sokat lendített volna ha nem tinijellegű csinibabákat vonultatnak fel a filmben, hanem erősebb, karakteresebb színésznőket.

 
HETEDIK   2019. 11. 28.

Az igazság az, hogy a régebbi Charlie angyalai sem voltak jók, kivéve az ősrégi tv sorozatot, de ez még a Cameron Diaz féle állandóan mosolygunk és szépek vagyunk de mindenkit lekaratéjozunk verziót is mélyen alulmúlja. Kapunk egy antiszínész libát, ... több»

 
Norbert93 Nézhetetlen  2019. 11. 30.

Éppen annyira rossz, mint amennyire vártuk, tehát ebben az egy tekintetben nem csalódhat az ember. - S hogy miért tudtuk előre, hogy rossz lesz ? A válasz: felsorolni is nehéz. De csak a példa okáért: az előzetes alapján is látszott, hogy nagyon eről... több»

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2019. 12. 24.

Mi más lenne

Egy minősíthetetlenül rossz film...Nem is tudom amikor ezt forgatták minek a hatása alatt voltak hogy egyáltalán ezt ők jónak gondolták.

 
Hajrakte   2019. 11. 28.

Megnéztem,nyugtáztam és jövőhétre el is felejtem, annyira semmilyen ez a film. Engem már nem tud felidegesíteni sem ez a nőközpontúság, egyszer hátha belátják, hogy unalmas és felesleges az ilyen filmek eröltetése... A Szellemírtók remake-nél viszont fogyasztgatóbb volt számomra

Elizabeth Banks
Kristen Stewart
Naomi Scott
Kristen Stewart
Patrick Stewart
Patrick Stewart
Elizabeth Banks
Kristen Stewart
Naomi Scott
Ella Balinska
Kristen Stewart
Ella Balinska
Naomi Scott
Elizabeth Banks
Elizabeth Banks
Kristen Stewart
Ella Balinska
Elizabeth Banks
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Ella Balinska
Naomi Scott
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Ella Balinska
Naomi Scott
Ella Balinska
Elizabeth Banks
Ella Balinska
Naomi Scott
Kristen Stewart
Naomi Scott
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Ella Balinska
Naomi Scott
Ella Balinska
Kristen Stewart

A film összbevétele 69 779 199 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 34 058 250 forintot termelt. A hazai mozik összesen 23 247 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben számos akciójelenet látható, melyben a főszereplők lőfegyvereket is használnak. Ez jelentős eltérés a korábbi Charlie angyalai filmekhez képest, melyek főszereplője és producere, Drew Barrymore ragaszkodott ahhoz, hogy a főhősnők a harcművészeti készségeiket helyezzék előtérbe.

(hp )
 

A filmben látható szinte összes autó Audi márkájú, mivel a cég komoly összeggel támogatta a produkciót.

(hp )
 

Kristen Stewart és Sam Claflin a Hófehér és a vadász (2012) ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp )
 

A Charlie angyalai franchise harmadik egészestés filmje.

(hp )
 

Bár korábban rebootról szóltak a hírek, hivatalos források megerősítették, hogy a 2019-es Charlie angyalai egyszerre lesz folytatása az McG által rendezett, a 2000-es években készült korábbi filmeknek és az eredeti tévésorozatnak.

(hp )
 

A Charlie angyalai forgatása 2018. szeptember 24-én kezdődött meg. A stáb dolgozott Hamburgban, Németországban, valamit Isztambulban, Törökországban is. A munkálatok 2018. december 9-én értek véget.

(hp )
 

A film "Don't Call Me Angel" című betétdalában olyan sztárok működtek közre, mint Ariana Grande, Miley Cyrus és Lana Del Rey.

(hp )
 

Az előzetes becslések 12-16 millió dolláros premierhétvégét jósolnak a filmnek Észak-Amerikában.

(hp )
 

A Charlie angyalai premierjét eredetileg 2019. november 15-re tűzte ki a Columbia Pictures, azonban a bemutatót végül előrehozták november 1-re, hogy a film nem egyszerre kerüljön a mozikban a Terminator: Sötét végzettel.

(hp )
 
Összességében úgy gondolom, hogy ha úgy ülünk be a Charlie angyalai c. filmre, hogy nem várunk túl sokat tőle, akkor ezt a film nézése közben is tartsuk észben, hiszen, ha elfeledkeznénk róla, akkor valószínű csalódás fog minket érni. több»
 
Azzal még nem lenne gond, hogy körberohangáljuk fél Európát Hamburgtól Isztambulig, miközben mindenkit jól elverünk, ha mindez kellőképpen vicces és izgalmas volna. Csak hát nem az. Nagyon nem. több»
 
Kritika a Charlie angyalai-ról... több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.