Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
42

Charlie angyalai (2019)

Charlie's Angels
Filmadatlap
 
30
Szereplők
8
Vélemények
30
Képek
6
Videók
 
Norbert93 Nézhetetlen  2019. 11. 30.

Éppen annyira rossz, mint amennyire vártuk, tehát ebben az egy tekintetben nem csalódhat az ember. - S hogy miért tudtuk előre, hogy rossz lesz ? A válasz: felsorolni is nehéz. De csak a példa okáért: az előzetes alapján is látszott, hogy nagyon erőltetett film; a színészi gárda, köztük kiemelve Kristen Stewart kvalitásai; a Charlie angyalai igazából sosem volt jó film; egy egyébként sem jó rendező; a realitás hiánya, miszerint 40 kg-os, csinos hölgyek gimnasztikai gyakorlatokra hajazó mozdulatsorokkal mindenkit megvernek; fentiekből fakadó hiteltelenség; s még sorolhatnám végestelen végig. Eleve adott egy gyenge koncepció, ami igazából az előző feldolgozásokban is látszik, tehát azok sem jó filmek, de legalább volt szórakoztató értékük és nem mai trendnek benyalva nem okádták a szánkba a feminizmust. És jegyezzük meg, hogy itt nem a feminizmussal vagy az erős női főszereplőkkel van a baj, hiszen azok más, igényes filmekben hibátlanul mutatnak a képernyőn (pl. bármelyik női karakter Marvel Univerzumből, Ripley az Alien filmekből, Sarah Connor a Terminátorból).

 
HETEDIK   2019. 11. 28.

Az igazság az, hogy a régebbi Charlie angyalai sem voltak jók, kivéve az ősrégi tv sorozatot, de ez még a Cameron Diaz féle állandóan mosolygunk és szépek vagyunk de mindenkit lekaratéjozunk verziót is mélyen alulmúlja. Kapunk egy antiszínész libát, igen az alkonyatos leszbire gondolok, hihetetlen hogy még mindig nagy költségvetésű filmekben szerepelhet mimika nélkül, meg két másik ismeretlenebb valakiket és mehet is a...mi is? Mert zúzás az bizony nincs, akció alig, helyette kapunk kínosabbnál kínosabb párbeszédeket és olyan színészkedésnek csúfolt valamit, amit a Barátok közt hatvanötmilliomodik része is lazán megugrik. Banks jobban tenné ha ezután csak polcokat rendezne...


 
Ms. Akárki   2019. 12. 01.

Esküszöm nagyon próbálkoztam nem leírni a film megnézése előtt a filmet, de ez sem segített. Kritikán aluli volt a cselekmény és a színészi játék is. Sokat lendített volna ha nem tinijellegű csinibabákat vonultatnak fel a filmben, hanem erősebb, karakteresebb színésznőket.

 
Hajrakte   2019. 11. 28.

Megnéztem,nyugtáztam és jövőhétre el is felejtem, annyira semmilyen ez a film. Engem már nem tud felidegesíteni sem ez a nőközpontúság, egyszer hátha belátják, hogy unalmas és felesleges az ilyen filmek eröltetése... A Szellemírtók remake-nél viszont fogyasztgatóbb volt számomra

 
ovejuna   2019. 11. 21.

Kövezzetek meg, de én még jó Charlie angyalai filmet nem láttam, már valahogy a régiek sem voltak az igaziak, és valahogy érezhetően itt is sejteni lehetett, hogy ez az új változat egyszerűen ciki lesz. Ez az a koncepció, amit nem lehet manapság úgy eladni, mint a hatvanas-hetvenes években. Ezt nagyon észre kellett volna venniük a készítőknek.

Elizabeth Banks
Kristen Stewart
Naomi Scott
Kristen Stewart
Patrick Stewart
Patrick Stewart
Elizabeth Banks
Kristen Stewart
Naomi Scott
Ella Balinska
Kristen Stewart
Ella Balinska
Naomi Scott
Elizabeth Banks
Elizabeth Banks
Kristen Stewart
Ella Balinska
Elizabeth Banks
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Ella Balinska
Naomi Scott
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Ella Balinska
Naomi Scott
Ella Balinska
Elizabeth Banks
Ella Balinska
Naomi Scott
Kristen Stewart
Naomi Scott
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Ella Balinska
Naomi Scott
Ella Balinska
Kristen Stewart
 
Összességében úgy gondolom, hogy ha úgy ülünk be a Charlie angyalai c. filmre, hogy nem várunk túl sokat tőle, akkor ezt a film nézése közben is tartsuk észben, hiszen, ha elfeledkeznénk róla, akkor valószínű csalódás fog minket érni. több»
 
Azzal még nem lenne gond, hogy körberohangáljuk fél Európát Hamburgtól Isztambulig, miközben mindenkit jól elverünk, ha mindez kellőképpen vicces és izgalmas volna. Csak hát nem az. Nagyon nem. több»
 
Kritika a Charlie angyalai-ról... több»

A film összbevétele 45 055 453 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 29 951 105 forintot termelt. A hazai mozik összesen 19 394 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben számos akciójelenet látható, melyben a főszereplők lőfegyvereket is használnak. Ez jelentős eltérés a korábbi Charlie angyalai filmekhez képest, melyek főszereplője és producere, Drew Barrymore ragaszkodott ahhoz, hogy a főhősnők a harcművészeti készségeiket helyezzék előtérbe.

(hp)
 

A filmben látható szinte összes autó Audi márkájú, mivel a cég komoly összeggel támogatta a produkciót.

(hp)
 

Kristen Stewart és Sam Claflin a Hófehér és a vadász (2012) ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.