Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
51%

Charlie angyalai (2019)

Charlie's Angels
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
30
Képek
6
Videók

Galéria (30)

Elizabeth Banks
Kristen Stewart
Naomi Scott
Kristen Stewart
Patrick Stewart
Patrick Stewart
Elizabeth Banks
Kristen Stewart
Naomi Scott
Ella Balinska
Kristen Stewart
Ella Balinska
Naomi Scott
Elizabeth Banks
Elizabeth Banks
Kristen Stewart
Ella Balinska
Elizabeth Banks
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Ella Balinska
Naomi Scott
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Ella Balinska
Naomi Scott
Ella Balinska
Elizabeth Banks
Ella Balinska
Naomi Scott
Kristen Stewart
Naomi Scott
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Ella Balinska
Naomi Scott
Ella Balinska
Kristen Stewart

Videók (6)

 
JRD Nézhetetlen  2022. 08. 30.

legújabb vélemény

0

Filmtörténeti agylövés! Csak ez kattogott az agyamba, miután rákényszerítettem magam arra, hogy végig nézzem, ha bele is döglök... Végtelenül lapos, stílustalan film. Pedig az előzőt nem lett volna nehéz felülmúlni. Hiszen valljuk be, a Diaz-Liu-Ba... több»

 
HE7EDIK   2019. 11. 28.

2

Az igazság az, hogy a régebbi Charlie angyalai sem voltak jók, kivéve az ősrégi tv sorozatot, de ez még a Cameron Diaz-féle, állandóan mosolygunk és szépek vagyunk, de mindenkit lekaratéjozunk verziót is mélyen alulmúlja. Kapunk egy antiszínész libát... több»

 
Yosihiro   2020. 04. 04.

1
Angyalok?

Ez a film nem lesz a kedvenceim között. Várakozással ültem le nézni ezt a filmet, mert egy pörgős, izgalmas filmre vágytam. Amit kaptam, az kiábrándító. Helyenként emlékeztetett valami akciófélére, de szórakoztatást nem tudott nyújtani. A történet magában nem lenne rossz, de a forgatókönyv pocsék lett. Ebből egy óvodás is jobb filmet csinált volna. Igazából nem értem a film készítőit, hogy mi volt a céljuk. Semmi pozitívum, semmi értelme az egésznek, egy katyvasz az egész. Hol belekapnak dolgokba, hol megpróbálják az akció részét erőltetni. Összességében a forgatókönyv nagyon rossz, a vágás és rendezés még megér három csillagot (talán ezen "akciójelenetek", amik adnak valami lábat a filmnek), a szereplőkről hadd ne írjak egy sort sem, mert nem érdemes, nem volt a filmnek főszereplője, főszereplői. Ezt az alakítást osztályozni nem lehet. A zenei aláfestés gyenge, talán a hangi effektek, ami pozitívum. Így nagy jóindulattal adok kettő csillagot erre filmre, és bármennyire elszomorító, többet nem ér. Rég láttam már ennyire rosszul kialakított filmet. A főszereplők szépsége sem tudta túllendíteni azon, hogy egy akciófilmhez méltón három csillagot elért volna. Ajánlani nem tudom a filmet, csak egy egyszeri megtekintésre, ami abban kimerül, hogy minden sablonos, semmi extra, sem érzelemben, sem akcióban, szóval nagyon angyali lett... Üdv, Yosi

 
Ms. Akárki   2019. 12. 01.

1

Esküszöm, nagyon próbálkoztam nem leírni a megnézése előtt a filmet, de ez sem segített. Kritikán aluli volt a cselekmény és a színészi játék is. Sokat lendített volna, ha nem tinijellegű csinibabákat vonultatnak fel a filmben, hanem erősebb, karakteresebb színésznőket.

 
Norbert93 Nézhetetlen  2019. 11. 30.

1

Éppen annyira rossz, mint amennyire vártuk, tehát ebben az egy tekintetben nem csalódhat az ember. S hogy miért tudtuk előre, hogy rossz lesz? A válasz: felsorolni is nehéz. De csak a példa okáért: az előzetes alapján is látszott, hogy nagyon erőltet... több»

 
BoBamburg   2020. 12. 02.

0

Azért a korábbi Charlie angyalai filmek se voltak kimagaslóak, de ez tényleg nevetségesen rossz. :D És nem csak rossz, de még a létezésének sincs különösebben semmi oka, az egyik legfeleslegesebb film az utóbbi időben.

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2019. 12. 24.

0
Mi más lenne?

Egy minősíthetetlenül rossz film... Nem is tudom, amikor ezt forgatták, minek a hatása alatt voltak, hogy egyáltalán ezt ők jónak gondolták.

A film összbevétele 69 779 199 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 34 058 250 forintot termelt. A hazai mozik összesen 23 247 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben számos akciójelenet látható, melyben a főszereplők lőfegyvereket is használnak. Ez jelentős eltérés a korábbi Charlie angyalai filmekhez képest, melyek főszereplője és producere, Drew Barrymore ragaszkodott ahhoz, hogy a főhősnők a harcművészeti készségeiket helyezzék előtérbe.

(hp)
 

A filmben látható szinte összes autó Audi márkájú, mivel a cég komoly összeggel támogatta a produkciót.

(hp)
 

Kristen Stewart és Sam Claflin a Hófehér és a vadász (2012) ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp)
 

A Charlie angyalai franchise harmadik egészestés filmje.

(hp)
 

Bár korábban rebootról szóltak a hírek, hivatalos források megerősítették, hogy a 2019-es Charlie angyalai egyszerre lesz folytatása az McG által rendezett, a 2000-es években készült korábbi filmeknek és az eredeti tévésorozatnak.

(hp)
 
Összességében úgy gondolom, hogy ha úgy ülünk be a Charlie angyalai c. filmre, hogy nem várunk túl sokat tőle, akkor ezt a film nézése közben is tartsuk észben, hiszen, ha elfeledkeznénk róla, akkor valószínű csalódás fog minket érni. több»
 
Azzal még nem lenne gond, hogy körberohangáljuk fél Európát Hamburgtól Isztambulig, miközben mindenkit jól elverünk, ha mindez kellőképpen vicces és izgalmas volna. Csak hát nem az. Nagyon nem. több»