Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
48%

Charlie angyalai (2019)

Charlie's Angels
Filmadatlap
 
30
Szereplők
14
Vélemények
30
Képek
6
Videók

Vélemények: Charlie angyalai (2019)

 
mafabfan   2021. 11. 27.

legújabb vélemény

0

Nem világmegváltó történet, de egyszer meg lehet nézni. Férfi szemmel szinte értékelhetetlen, hiszen akció/vérszegény, de talán erőteljesebb ábrázolással, és ezáltal magasabb korosztályi besorolással emészthetőbb lett volna. Sok csillám(por), de kevés ragyogás.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 01.

1

Esküszöm, nagyon próbálkoztam nem leírni a megnézése előtt a filmet, de ez sem segített. Kritikán aluli volt a cselekmény és a színészi játék is. Sokat lendített volna, ha nem tinijellegű csinibabákat vonultatnak fel a filmben, hanem erősebb, karakteresebb színésznőket.


 
Norbert93 Nézhetetlen  2019. 11. 30.

1

Éppen annyira rossz, mint amennyire vártuk, tehát ebben az egy tekintetben nem csalódhat az ember. S hogy miért tudtuk előre, hogy rossz lesz? A válasz: felsorolni is nehéz. De csak a példa okáért: az előzetes alapján is látszott, hogy nagyon erőltet... több»

 
HE7EDIK   2019. 11. 28.

2

Az igazság az, hogy a régebbi Charlie angyalai sem voltak jók, kivéve az ősrégi tv sorozatot, de ez még a Cameron Diaz-féle, állandóan mosolygunk és szépek vagyunk, de mindenkit lekaratéjozunk verziót is mélyen alulmúlja. Kapunk egy antiszínész libát... több»

 
Yosihiro   2020. 04. 04.

1
Angyalok?

Ez a film nem lesz a kedvenceim között. Várakozással ültem le nézni ezt a filmet, mert egy pörgős, izgalmas filmre vágytam. Amit kaptam, az kiábrándító. Helyenként emlékeztetett valami akciófélére, de szórakoztatást nem tudott nyújtani. A történet magában nem lenne rossz, de a forgatókönyv pocsék lett. Ebből egy óvodás is jobb filmet csinált volna. Igazából nem értem a film készítőit, hogy mi volt a céljuk. Semmi pozitívum, semmi értelme az egésznek, egy katyvasz az egész. Hol belekapnak dolgokba, hol megpróbálják az akció részét erőltetni. Összességében a forgatókönyv nagyon rossz, a vágás és rendezés még megér három csillagot (talán ezen "akciójelenetek", amik adnak valami lábat a filmnek), a szereplőkről hadd ne írjak egy sort sem, mert nem érdemes, nem volt a filmnek főszereplője, főszereplői. Ezt az alakítást osztályozni nem lehet. A zenei aláfestés gyenge, talán a hangi effektek, ami pozitívum. Így nagy jóindulattal adok kettő csillagot erre filmre, és bármennyire elszomorító, többet nem ér. Rég láttam már ennyire rosszul kialakított filmet. A főszereplők szépsége sem tudta túllendíteni azon, hogy egy akciófilmhez méltón három csillagot elért volna. Ajánlani nem tudom a filmet, csak egy egyszeri megtekintésre, ami abban kimerül, hogy minden sablonos, semmi extra, sem érzelemben, sem akcióban, szóval nagyon angyali lett... Üdv, Yosi

 
BoBamburg   2020. 12. 02.

0

Azért a korábbi Charlie angyalai filmek se voltak kimagaslóak, de ez tényleg nevetségesen rossz. :D És nem csak rossz, de még a létezésének sincs különösebben semmi oka, az egyik legfeleslegesebb film az utóbbi időben.

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2019. 12. 24.

0
Mi más lenne?

Egy minősíthetetlenül rossz film... Nem is tudom, amikor ezt forgatták, minek a hatása alatt voltak, hogy egyáltalán ezt ők jónak gondolták.

 
helfannn   2020. 12. 16.

0

Nem tudom, mi bajuk van egyeseknek ezzel a filmmel. Szerintem tökre élvezhető. Ajánlom.

 
tamas84   2019. 11. 20.

0

Bukásra ítélt film, meg sem közelíti a korábbi részek színvonalát. Ha már mindenképp folytatást akartak, nem értem, miért nem a második részt vitték tovább, miért kellett egy egész új sztorit kitalálni új szereplőkkel. Nem érdemes rá pénzt és időt fordítani.

 
Hajrakte   2020. 11. 17.

0

Megnéztem, nyugtáztam, és jövő hétre el is felejtem, annyira semmilyen ez a film. Engem már nem tud felidegesíteni sem ez a nőközpontúság, egyszer hátha belátják, hogy unalmas és felesleges az ilyen filmek erőltetése... A Szellemirtók remake-nél viszont fogyaszthatóbb volt számomra.

 
ovejuna   2019. 11. 21.

1

Kövezzetek meg, de én még jó Charlie angyalai filmet nem láttam, már valahogy a régiek sem voltak az igaziak, és valahogy érezhetően itt is sejteni lehetett, hogy ez az új változat egyszerűen ciki lesz! Ez az a koncepció, amit nem lehet manapság úgy ... több»

 
Zitavon   2020. 02. 14.

0

Gyenge forgatókönyv alapján eljátszott sztori fényes, divatos ruhába öltöztetve, minden pillanatban hihetetlen profi sminkkel és frizurával. A színésznők mozgása sokszor olyan, mintha kifutón mozgó manökenek lennének. ;) Amúgy se vagyok nagyon oda a ... több»

 
dadooo   2019. 11. 23.

0

Nem tudom, mit mondjak. Nem akarom porig alázni ezt a filmet, de ez egyszerűen borzalmasra sikeredett. A karakterek full idegesítőek, annyira plasztikusak és "kitaláltak", hogy a színészekről teljesen lepereg a szerepük. Mindennél már csak a rosszul ... több»

 
hunluke   2019. 11. 22.

0

Feminizmus, feminizmus, feminiznus... már a csapból is ez folyik, és az igazat megvallva szerintem ellentétes hatást vált ki az emberekből az, hogy állandóan a képünkbe tolják az "erős nő" propagandát. Semmi bajom sem a nőkkel, sem az eszmével, sem a... több»