Újabb remake-t kap a Szupercsapat?

A ’80-as éveknek számos meghatározó TV-sorozata volt, de ha ezt a kört leszűkítjük az akciósorozatokra, akkor máris igazából két nagyágyú marad: a Knight Rider és A szupercsapat. Előbbit egész estés filmben és két könnyen felejthető sorozatban próbálták meg feltámasztani. Utóbbi viszont mindössze egy mozis remake-t kapott 2010-ben, ugyanis már az eredeti forgatások alatt is számos probléma adódott, ráadásul az egyik főszereplő, George Peppard is elhunyt 1994-ben.

A 2010-es remake-re nem is akármilyen szereplőgárdát sikerült összerántani, hiszen Hannibalt Liam Neeson, szépfiút pedig Bradley Cooper alakította. Ehhez képest a fogadtatás egészen visszafogott volt. Most viszont mégis mutatkozik rá esély, hogy újra elővegyék a franchise-t, készülhet az újabb remake.

Illetve sokkal jobb lenne a tervezett projektre a reboot, ugyanis a 2010-es filmmel ellentétben nem egy direkt újrázásban gondolkozik a Disney (mert a 20th Century Fox felvásárlásával a jogok náluk landoltak anno). Ehelyett egy olyan folytatást készítenének, amely A szupercsapat világában játszódna, de más szereplőkkel. E szereplők megformálására pedig olyan színészeket néztek ki, mint Will Smith és Dave Bautista, akik egyelőre nem bólintottak rá az esetleges felkérésre. Azzal, hogy nem az eredeti szereplőket akarják más színészekre ráhúzni, arra is lenne mód – sok rajongó nagy-nagy örömére –, hogy például a B.A. Baracust eredetileg megformáló Mr. T is felbukkanjon egy cameo erejéig.

Akármi is lesz A szupercsapat sorsa, egyelőre még nagyon a projekt elején járnak, így még az is előfordulhat, hogy a Disney végül kihátrál mögüle. Ha mégsem, akkor is még minimum éveket kell várnunk a filmre. Az pedig majd eldől, hogy közönségnek egyáltalán szüksége van-e egy újabb A szupercsapat mozira, hiszen az előző is csak alig-alig tudott anyagilag sikeres lenni. Legutóbb pedig egy hasonló projekt csúfos vallott kudarcot: a Charlie angyalai ugyanezt a stratégiát követte, amit most a Disney mérlegel, ám a végeredmény finoman szólva is csalódást keltő volt…

akció | kaland | krimi | szatíra

Egy különleges kommandó tagjait egy általuk el nem követett tett miatt életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéli a bíróság, ám a szupercsapatnak sikerül megszöknie. Évek... több»