Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
75
Filmadatlap
 
127
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
1
Videók
David Hasselhoff
David Hasselhoff
 
atombence   2019. 07. 19.

legújabb vélemény

Mondjuk ki: Ezt a sorozatot csak szeretni lehetett....

A Knight Rider a 80-as évek legsikeresebb sorozata volt, a 2010-es reboot nem okozott akkora sikert, ezért is lett csak egy évados. Szemben ezzel, ami megélt 4 évadot + egy mozifilmet is. Ha esetleg még nem ismernéd: Tessék azonnal megnézni valahol! Mind a 4 évadot! Nem fogod megbánni!

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

David Hasselhoff kultikus alakja a film világnak. Ritka, hogy két világsikerű sorozatba főszereplő legyen valaki.Igaz a Baywatch-ot nem mindenki miatta nézte, de ebbe a sorozatba talán csak Kit vagányabb nála. Michael mindenkit legyőz. 5/5


 
indingo   2017. 12. 03.

Máig a fülembe cseng, ahogy a kocsi - nem túl férfiasa - mondja, hogy Michael. Szerettem ezt a sorozatot, minden részben történt benne valami. Furcsa, hogy már ilyen régi darab.

 
baalint   2017. 11. 21.

Annyira vicces jelenetek vannak benne mai fejjel. Ez a technológia ami akkor csúcsnak számított volna ma nevetséges. Meg az is hogy minden részben összejön valami nőcskével...

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Akkor nem volt más. Menő verdák, látványos akciók a szúk csatornakínálat mellett eladták itthon. De amúgy semmi különös, némi lapos történettel. És persze nem is igazán jó szereposztással.

 

Ha a sorozat betétdala megszólal David Hasselhoff lányai azonnal elkapcsoltak, inkább viccesnek találták apjuk megjelenését.

(mamiéstöti2)
 

K.I.T.T-et eredeti tulajdonosa 2007-ben 30 millió forint körüli összegért árulni kezdte kitűnő állapotban.

(mamiéstöti2)
 

K.I.T.T szinkronhangja és David Hasselhoff csak 8 hónappal a forgatás megkezdése után találkoztak.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.