Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
96
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
Videók
 
ZeroHero   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Hiabatlan sorozat azokrol az emberekrol, akik eltunk elnek. S kozben megtudjuk, h nekik is vannak problemaik a mindennapokban, tele van feszultseggel az eletuk, de amikor menni kell, akkor menni kell. Remek karakterek, folyamatosan fejlodo es jol megirt tortenetszalak, s mindez CGI, sarkanyok es hatalmas hype nelkul.

 
harnas1207   2018. 12. 17.

Hiába készült azóta több ilyen stílusú sorozat a Harmadik műszakhoz egyik se ér fel. Minden egyensúlyba van benne. A történések izgalmasak, de van dráma is és vannak több epizódon átívelő szálak is. Boscorelli karaktere pedig egyszerűen zseniális. Csak miatta már megéri nézni!


 
Norbert93   2019. 05. 22.

Hiába elmúlt 20 éves a sorozat és hiába készült megszámlálhatatlanul sok hasonló sorozat, még a mai napig is kiemelkedik a többiek közül, egyes körökben gyakorlatilag kultikussá vált. Az első résztől az utolsóig kiváló sorozat.

 
Gigi   2017. 01. 13.

Talán ez volt az első olyan sorozat, ami megtalálta azt az egyensúlyt, amit szeretek az ilyen típusú filmekben. A karakterek végig érdekesek tudtak maradni, érdekelt a történetük, szerettem a fejlődésüket, kibontakozásukat. Jó film volt ez annak idején.

 
goat2000   2016. 11. 15.

Ez is jó sorozat volt. Nagyon jók a karakterek, minden epizódban tudtak újat mutatni, érdekes történések voltak benne. Szerintem az egyik legjobb rendőrös sorozat lett.