Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Harmadik műszak (1999-2005)

Third Watch
Filmadatlap
 
96
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
Videók

Galéria (11)

 
sawyer   2023. 02. 02.

legújabb vélemény

0
Örök kedvenc

Az egyik régi igazi kedvenc, ami gyerekként lenyűgözött, és amikor idősebb koromban végignéztem, akkor szintén. Amit sajnálok, hogy amikor 9/11-ről beszélnek, elhiszik mindazt, amit mondanak. Sajnálom őket, és mindenkit, aki akkor odaveszett, egy kreált katasztrófa végeredményeként.

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

0

Hiabatlan sorozat azokrol az emberekrol, akik eltunk elnek. S kozben megtudjuk, h nekik is vannak problemaik a mindennapokban, tele van feszultseggel az eletuk, de amikor menni kell, akkor menni kell. Remek karakterek, folyamatosan fejlodo es jol megirt tortenetszalak, s mindez CGI, sarkanyok es hatalmas hype nelkul.

 
Norbert93   2019. 05. 22.

0

Hiába elmúlt 20 éves a sorozat és hiába készült megszámlálhatatlanul sok hasonló sorozat, még a mai napig is kiemelkedik a többiek közül, egyes körökben gyakorlatilag kultikussá vált. Az első résztől az utolsóig kiváló sorozat.

 
Képkockák   2021. 10. 15.

0
Utánozhatatlan a mai napig

A témában egyetlen sorozat sem ért a nyomába, főleg a medikus és tűzoltó vonalon, de olyan sorozat, ami mind a három szegmenst összefogja, olyan a mai napig nem volt. A legközelebb a Zsaruvér (Blue Bloods) és az Újonc (The Rookie) volt a sorozat minőségéhez.

 
harnas1207   2018. 12. 17.

0

Hiába készült azóta több ilyen stílusú sorozat a Harmadik műszakhoz egyik se ér fel. Minden egyensúlyba van benne. A történések izgalmasak, de van dráma is és vannak több epizódon átívelő szálak is. Boscorelli karaktere pedig egyszerűen zseniális. Csak miatta már megéri nézni!

 
Gigi   2017. 01. 13.

0

Talán ez volt az első olyan sorozat, ami megtalálta azt az egyensúlyt, amit szeretek az ilyen típusú filmekben. A karakterek végig érdekesek tudtak maradni, érdekelt a történetük, szerettem a fejlődésüket, kibontakozásukat. Jó film volt ez annak idején.

 
goat2000   2016. 11. 15.

0

Ez is jó sorozat volt. Nagyon jók a karakterek, minden epizódban tudtak újat mutatni, érdekes történések voltak benne. Szerintem az egyik legjobb rendőrös sorozat lett.

 

Az 55. Körzet épületét azért hívják Camelotnak, mert a King Street és Arthur Street sarkán van, ez lehetetlen, hiszen míg az egyik Manhattanben van, addig a másik Queensben.

(Képkockák)
 

Sok epizódban a kirakat üvegek és elhaladó autók ablakainak tükröződésein látszik, hogy hová vannak felrakva a kamerák.

(Képkockák)
 

Savannah Haske, aki Sully feleségét játszotta, egy évvel fiatalabb, mint Aaron Stanford, aki a fiát játszotta.

(Képkockák)
 

Jimmy Doherty volt az első főhős, aki úgy hagyta el a sorozatot, hogy nem halt meg.

(Képkockák)
 

Bosco a rendőri állása előtt U.S. Army Ranger volt.

(Képkockák)