Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
78

Cobra 11 (1996)

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
Filmadatlap
 
210
Szereplők
8
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Cobra 11
 
indingo   2019. 05. 22.

legújabb vélemény

Erre a sorozatra is az a jellemző, hogy van jó és kissé gyengébb epizódok, de ha megkedveljük a szereplőket és egy kissé kíváncsiak vagyunk hát várjuk és várjuk és nézzük és nézzük a történeteket, aztán fanyalgunk ha nem azt kapjuk amit elképzeltünk.

 
Gigi   2017. 01. 19.

A kezdet kezdetén tetszett, de aztán rettenetesen kiszámítható lett, és az események is inkább a látványos robbanások, ütközések mellé próbáltak kényszeredetten valami sztorit szolgáltatni. Persze voltak benne jó pillanatok is, de többnyire sajnos átlagos maradt.


 
hell.l   2017. 05. 01.

Régebben csak úgy háttérzajnak ment nálam a tévében. Azért is, mert minden rész szinte ismételte önmagát. Semmivel sem különbözik a hasonló témájú sorozatoktól, nincs benne semmi kiemelkedő.

 
goat2000   2016. 11. 15.

Ennek a sorozatnak az első fele tetszett. A vége felé azért kezdett ellaposodni, de a főszereplők mindig jól alakítottak. Német sorozatok közül szerintem a legjobb.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Híres-hírhedt a minőségre még nem is törekvő akciósorozat. Amit ígér nem sok, de azt tényleg nyújtja, nem okoz csalódást. De kellemes csalódást sem. Azonban egy folyamatosan menő sorozat, ami megújulni sem fog, de aki nézi az pontosan tudja mit várhat tőle, és azt megbízhatóan meg is kapja.

Erdoğan Atalay
Charlotte Schwab
Erdoğan Atalay
Erdoğan Atalay
Tom Beck
Erdoğan Atalay
Erdoğan Atalay
Vinzenz Kiefer
Niels Kurvin
Gottfried Vollmer
Erdoğan Atalay
Dietmar Huhn
Erdoğan Atalay
Vinzenz Kiefer
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.