Gyászhír: Elhunyt a Smallville és az NCIS rendezője, Terrence O’Hara

76 éves korában elhunyt Terrence O'Hara televíziós rendező.

Halálának hírét lánya, Maddie közölte a nyilvánossággal, mint kiderült a rendező december ötödikén hunyt el rákos megbetegedés követeztében.

“Soha nem gondoltam volna, hogy ezeket a szavakat fogom írni - ez szürreális. Mindig elképzeltem, ahogyan végigkísér az oltárhoz, ahogyan nézem, ahogyan felnőnek az unokái, és ahogyan anyukámmal együtt öregszünk meg a tónál. De a rák egy ri*@nc, és az élete túl rövidre lett vágva” - olvasható a közleményben.

Pályafutását színészként kezdte a hetvenes években, így olyan produkciókban szerepelt, mint Ryan's Hope, a Mrs. Columbo, a CHiPs, a The Greatest American Hero és a Voyagers.

A további években viszont Terrence O’Hara olyan nagysikerű sorozatokon dolgozott rendezőként, mint a Feketelista, Csont nélkül, Bűnös Miami, Született detektívek, NCIS: Los Angeles, Hazudj, ha tudsz!, Dollhouse - A felejtés ára, Smallville, Angel, Harmadik műszak, J.A.G. - Becsületbeli ügyek és az X-akták.

“Megnyugodtunk, mert tudjuk, hogy már nem szenved, nem szenved, nem küzd többé. De ez soha nem lesz jó érzés, soha nem lesz normális érzés” - tette hozzá lánya az általa kiadott közleményben. Nyugodjon békében!

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Terrence O'Hara

Terrence O'Hara

szül. 1945. 12. 25. - elhunyt 2022. 12. 05.
Egyesült Államok
Pályafutását színészként kezdte a hetvenes években, így olyan produkciókban szerepelt, mint Ryan's Hope, a Mrs. Columbo, a CHiPs, a The Greatest American Hero és a Voyagers. A további években viszont Terrence O’Hara olyan nagysikerű sorozatokon dolgozott rendezőként, mint a Feketelista, Csont nélkül, Bűnös Miami, Született... több»