Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
74%

Smallville (2001-2011)

Smallville
Filmadatlap
 
221
Szereplők
13
Vélemények
75
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 09. 14.

legújabb vélemény

0

Imádom mind a mai napig. Nemrég néztem újra és még mindig nagyon tud. Lana-t nagyon kedveltem most is. Izgalmas fantáziadús sorozat. A zenéjét is imádom. Remekül megoldották a végkifejletet. Tinédzserkorom kedvence volt.

 
indingo   2017. 05. 03.

0

Kedvelhető, izgalmas sorozat VOLT egy ideig. Az utolsó pár évadot már nem néztem, pert már sok volt nekem, de ettől függetlenül az eredeti Superman filmek mellett az egyik legjobb.


 
Orosz István Nézhetetlen  2017. 08. 04.

0

Számomra nézhetetlen, számtalan részen át az történik annak idején lehullott a meteor eső , és aki érintkezik vele kap valamilyen különleges képességet amit rosszra használ. Jön a főhős akit az elején levernek mert ott a meteor darab és elgyengül, ut... több»

 
Edii   2015. 09. 21.

0

Szerettem ezt a sorozatot, izgalmas és fordulatos volt, bár a végére egy kicsit elfáradt.

 
Norbi   2018. 07. 28.

0

Jó volt pár rész erejéig, utána kb. ugyanaz a séma volt az összes részében. A szuperhősös képességek igen jó látványt tudnak nyújtani, talán ez a legjobb része az egésznek.

 
Norbert93   2019. 08. 12.

0

A szuperhős sorozatok egyik nagy előfutára volt a film. Bár konfliktusai sablonosak voltak (jön egy személy, akinek a kriptonittól különleges képességei lettek / vagy csak simán "rezgett" tőle), de az akkori felhozatalban mindenképpen magas szintű sz... több»

 
Greeta   2017. 12. 18.

0

Ebben aztán tényleg minden volt már. Kicsit elkanyarodtam az eredeti Superman sztoritól, de így is tetszett. Izgalmas cselekmény és minden részben történt valami.

Galéria (75)

Allison Mack
Allison Scagliotti
Tamara Feldman
Allison Mack
Paul Wesley
Allison Mack
Kristin Kreuk
Kelly Brook
Allison Mack
Allison Mack
Lynda Carter
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Kristin Kreuk
Tamara Feldman
Paul Wesley
Allison Mack
Laura Vandervoort
Allison Scagliotti
Ian Somerhalder
Kevin Zegers
Allison Mack
Allison Mack
Allison Mack
Kristin Kreuk
Adam Brody
Allison Mack
Kristin Kreuk
Tamara Feldman
Laura Vandervoort
Allison Mack
Kristin Kreuk
Allison Mack
Allison Mack
Krista Allen
Carrie Fisher
 

Az Egyesült Királyság 4-es csatornáján a "Smallville: Superman The Early Years" (Superman, az első évek) címet kapta, a másodlagos címet később elhagyták.

(Thibo84)
 

Erica Durance (Lois Lane) visszatér a Superman mítoszokhoz, mint Kara Zor-El/Supergirl biológiai anyja, Alura Zor-El a Supergirl sorozatban (2015).

(Thibo84)
 

A képregényekben Lex Luthornak Clarkkal szinte kizárólag Supermanként van kapcsolata, soha nem is találkoztak az iskolában.

(Thibo84)
 

Ted Whittal, aki a sorozatban Rick Flaget alakítja, feltűnik a 2016-os Öngyilkos osztagban is mint Olsen admirális.

(Thibo84)
 

Az 5. évadban van egy Kryptoni rosszfiú, akit Nam-Ek-nek hívnak, egy Phantom Zónabeli bűnöző, aki először a Superman #282 számában jelenik meg 1974 decemberében. A dolog érdekessége, hogy a híres anime, a Dragon Ball egyik karaktere, Piccolo – magyarul ifjú Sátán – is egy ilyen nevű bolygóról származik.

(Thibo84)
 

Minden jelenetnél megtalálhatók a piros, kék és sárga színek. A hajszíntől a ruhákon át a lövés villanásáig.

(Thibo84)
 

A 2. évadban Lex Luthor megmutatja Ryannak a Warrior Angel első kiadását egy kirakatban. A képregényben Warrior Angel egy autót tart a feje fölött. Superman első kiadásában a hős ugyanabban a pozícióban tartja a feje fölött az autót.

(Thibo84)
 

John Schneider híres főszerepe, a Hazárd megye lordjai (1979) hívei miatt Jonathan és Martha e-mailje a "CNH-320"-zal, Lee tábornok rendszámával kezdődik. Tom Wopat egy epizódban vendégszerepelt mint Jonathan régi barátja.

(Thibo84)
 

A Superman (1978) vizuálisan erősen inspirálta a filmsorozatot, bár saját mitológiája és története van. Néhány olyan szempont, mint a Krypton, a Magányerődjének a tervei és a Krypton robbanása közvetlenül a filmből származnak.

(Thibo84)
 

Dean Cain, Teri Hatcher, Patrick Cassidy, Michael McKean, George Murdock, Richard Gant és Rob LaBelle mind a Smallvilleben, mind a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjaiban (1993) szerepel.

(Thibo84)