Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

A Sólyom és a Tél Katonája (2021)

The Falcon and the Winter Soldier
Filmadatlap
 
33
Szereplők
6
Vélemények
16
Képek
6
Videók

Galéria (16)

Sebastian Stan
Anthony Mackie
Anthony Mackie
Sebastian Stan
Sebastian Stan
Anthony Mackie
Daniel Brühl
Sebastian Stan
Anthony Mackie
Anthony Mackie
Anthony Mackie
Sebastian Stan
Sebastian Stan
Anthony Mackie
Anthony Mackie
Emily VanCamp
Sebastian Stan
Anthony Mackie
Sebastian Stan

Videók (6)

 
Nk   2022. 01. 18.

legújabb vélemény

0

Az alapkoncepció nagyon jó, miszerint megmutatják, hogyan is telnek egy "B kategóriás" Bosszúálló mindennapjai a hősködés után, illetve az erkölcsileg gyengébb lábakon álló új Amerika Kapitányon keresztül, hogy miért is igazi hősök ők. A kivitelezés ... több»

 
Az amatőr   2021. 06. 01.

a nap véleménye

3
Ugyanaz, mint eddig... Vagy mégsem?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Marvel első akciósorozata mondhatni tényleg hozta a kötelezőt, de azért voltak kifejezetten jó részei is. Gondolok itt Walker nagyon is emberi mivoltára, hogy tényleg szántak időt a karakter árnyalására. Ez éppen nem jellemző annyira a Marvelre, a ... teljes kritika»

 
Timon   2021. 04. 16.

1

A Végjáték után egy ideig nem szándékoztam követni az MCU-t, azonban mostanában egyre inkább hajlok afelé, hogy folytassam (ez főleg a mozik jelenlegi zárva tartásának tudható be), többek közt a nagyvásznas filmélmény érdekében is, és ezzel a sorozat... több»

 
Réthi   2021. 03. 24.

0

Nem mondom, hogy nem jött be a WandaVision, de vártam már egy ilyen sorozatot a Marveltől, mint a Sólyom és a Tél Katonája. Tényleg hozza a mozifilmek minőségét, és nagyon izgalmasan bővíti az univerzumot, szóval nálam abszolút betalált. Nyugodt szívvel ajánlom.

 
Berci   2021. 03. 20.

0

Az első tíz perc érdekes volt, izgalmas, a többi mondhatni unalmas volt. A Wandavízió nagyon magasra tette a mércét, és úgy érzem, ez a sorozat nem tudta teljesíteni.

 
ollggaalek   2021. 03. 19.

0

Az akció és az effektek nagyon jók, a színészek – mármint a mellékszereplők – elmennek, a sztori kevésbé érdekes. Remélem, javul a minőség, de szerintem túlzottan felhypolták.

 

Sebastian Stan saját elmondása szerint még sosem volt ennél jobban kipattintva. A szerep miatt "teste élete legjobb formájában" van.

(Hupka Adrián)
 

2020 januárjában Puerto Ricóban két hétig forgatták volna a sorozatot, de az állandó földrengések miatt leállt a munka.

(Hupka Adrián)