Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89
Filmadatlap
 
62
Szereplők
12
Vélemények
7
Képek
4
Videók
 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Szintén átvezető sorozat szagú, mint az Agents of S.H.I.E.L.D., azonban eddig érdekesnek tűnik a felvezetés. Korhű karakterábrázolás és az akkori társadalmat viszonylag pontosan mutatja be. Peggynek rendkívül nehéz helyzete van a titkosszolgálatnál abban a korban, amelyben a nőket nem sokra tartják. Még jó is kisülhet az egészből.

 
Deku   2017. 08. 22.

Marvel sorozat már megvett, viszont a látvány és a régi kor hangulata miatt képtelenség volt nem kedvelni. Nagyon szépen beleillik a Marvel univerzumába az ügynök története.


 
beero88   2016. 01. 16.

Végre egy női Marvel karakter akit megismerhetünk és szerethetünk mivel igazán érdekfeszítő a történetvezetés. A színésznő nagyon jól hozza a formát amivel meg is vett a következő évadra is.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

Egyszernézős csak pedig nagyon szerettem az Amerikakapitányban ezt a karaktert, de a sorozatban valahogy nem áll össze a személyisége. Marvel fanoknak viszont még így is kötelező darab.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

Elsőre nem gondoltam, volna, hogy egy egyszerű ügynök élete ennyire magával tud majd ragadni de tévedtem. Nagyon kedveltem ezt a sorozatot és minden perc izgalmas volt vele.

Hayley Atwell
Chad Michael Murray
Shea Whigham
Enver Gjokaj
Lyndsy Fonseca
Shea Whigham
Hayley Atwell
Enver Gjokaj
Chad Michael Murray
 

A legtöbb kritikus a remek zenét dicsérte, ugyanis kifejezetten csak régi, az adott korba illő zenéket tartalmazott.

(sz.marci)
 

A kudarc után a sorozatot törölték, de pár rajongó ebbe nem tudott beletörődni, ezért aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy a sorozat tovább fojtatódhasson.

(sz.marci)
 

A második évadban a sorozat hiába próbált mindenből többet nyújtani, sem a kritikusoknak, sem a nézőknek nem tetszett.

(sz.marci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.