Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Carter ügynök (2015-2016)

Agent Carter
Filmadatlap
 
62
Szereplők
12
Vélemények
7
Képek
3
Videók

Galéria (7)

Hayley Atwell
Chad Michael Murray
Shea Whigham
Enver Gjokaj
Lyndsy Fonseca
Shea Whigham
Hayley Atwell
Enver Gjokaj
Chad Michael Murray

Videók (3)

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

legújabb vélemény

0

Egyszernézős csak pedig nagyon szerettem az Amerikakapitányban ezt a karaktert, de a sorozatban valahogy nem áll össze a személyisége. Marvel fanoknak viszont még így is kötelező darab.

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Marvel sorozat már megvett, viszont a látvány és a régi kor hangulata miatt képtelenség volt nem kedvelni. Nagyon szépen beleillik a Marvel univerzumába az ügynök története.

 
beero88   2016. 01. 16.

0

Végre egy női Marvel karakter akit megismerhetünk és szerethetünk mivel igazán érdekfeszítő a történetvezetés. A színésznő nagyon jól hozza a formát amivel meg is vett a következő évadra is.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

0

Elsőre nem gondoltam, volna, hogy egy egyszerű ügynök élete ennyire magával tud majd ragadni de tévedtem. Nagyon kedveltem ezt a sorozatot és minden perc izgalmas volt vele.

 
ereln   2016. 04. 27.

0

Nagyon tetszik ez a 40-es évek hangulata, jól visszaadják az érzést a látványt. A 2. évad szerintem veri az 1. évadot minden tekintetben. Remélem berendelik a 3.évadot is, mert nagyon megtetszett a sorozat hangulata.

 
trixxy   2016. 12. 05.

0

Marvel fan vagyok, de azt hiszem ez az első olyan sorozatuk amelyiket nem tudok végig nézni. Akartam.. de kb. a hetedik részig bírtam. Mondják, hogy ne adjam fel, később indul be és jobb lesz, de azt hiszem ezt kihagyom. Nem tudom mi a bajom vele, ar... több»

 
neeta92   2015. 06. 21.

0

Nekem ez volt az egyik kedvenc Marvel spin-off sorozatom. Nagyon jól idézi a kort és az összes ügy amin dolgoztak bejött. A főszál szintén érdekes és külön tetszik, hogy megismerhetjük Tony Stark apját.

 

A legtöbb kritikus a remek zenét dicsérte, ugyanis kifejezetten csak régi, az adott korba illő zenéket tartalmazott.

(sz.marci)
 

A kudarc után a sorozatot törölték, de pár rajongó ebbe nem tudott beletörődni, ezért aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy a sorozat tovább fojtatódhasson.

(sz.marci)
 

A második évadban a sorozat hiába próbált mindenből többet nyújtani, sem a kritikusoknak, sem a nézőknek nem tetszett.

(sz.marci)
 

Az első évadot mind a kritikusok, mind a nézők kedvelték, ezért berendelték a második évadot.

(sz.marci)
 

A sorozatban bemutatkozott Jarvis, a Stark ház komornyikja, akiről később Tony elnevezi az általa megalkotott mesterséges intelligenciát is.

(sz.marci)