Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91
Filmadatlap
 
63
Szereplők
11
Vélemények
7
Képek
4
Videók
 
Mafab.hu Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Szintén átvezető sorozat szagú, mint az Agents of S.H.I.E.L.D., azonban eddig érdekesnek tűnik a felvezetés. Korhű karakterábrázolás és az akkori társadalmat viszonylag pontosan mutatja be. Peggynek rendkívül nehéz helyzete van a titkosszolgálatnál abban a korban, amelyben a nőket nem sokra tartják. Még jó is kisülhet az egészből.

 
Deku   2017. 08. 22.

Marvel sorozat már megvett, viszont a látvány és a régi kor hangulata miatt képtelenség volt nem kedvelni. Nagyon szépen beleillik a Marvel univerzumába az ügynök története.


 
beero88   2016. 01. 16.

Végre egy női Marvel karakter akit megismerhetünk és szerethetünk mivel igazán érdekfeszítő a történetvezetés. A színésznő nagyon jól hozza a formát amivel meg is vett a következő évadra is.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

Elsőre nem gondoltam, volna, hogy egy egyszerű ügynök élete ennyire magával tud majd ragadni de tévedtem. Nagyon kedveltem ezt a sorozatot és minden perc izgalmas volt vele.

 
ereln   2016. 04. 27.

Nagyon tetszik ez a 40-es évek hangulata, jól visszaadják az érzést a látványt. A 2. évad szerintem veri az 1. évadot minden tekintetben. Remélem berendelik a 3.évadot is, mert nagyon megtetszett a sorozat hangulata.

Hayley Atwell
Chad Michael Murray
Shea Whigham
Enver Gjokaj
Lyndsy Fonseca
Shea Whigham
Hayley Atwell
Enver Gjokaj
Chad Michael Murray
 

A legtöbb kritikus a remek zenét dicsérte, ugyanis kifejezetten csak régi, az adott korba illő zenéket tartalmazott.

(sz.marci)
 

A kudarc után a sorozatot törölték, de pár rajongó ebbe nem tudott beletörődni, ezért aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy a sorozat tovább fojtatódhasson.

(sz.marci)
 

A második évadban a sorozat hiába próbált mindenből többet nyújtani, sem a kritikusoknak, sem a nézőknek nem tetszett.

(sz.marci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.