Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Star Wars: Obi-Wan Kenobi (2022)

Obi-Wan Kenobi
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
53
Képek
3
Videók

Galéria (53)

Ewan McGregor
Ewan McGregor
Rupert Friend
Joel Edgerton
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Joel Edgerton
Moses Ingram
Moses Ingram
Ewan McGregor
Moses Ingram
Ewan McGregor
Hayden Christensen

Videók (3)

 
Emmersson   2022. 07. 03.

legújabb vélemény

0
Kár érte...

Lehetett volna ez jó is, de gyenge sztorit írtak Ewan McGregor visszatéréséhez. :( Inkább lett volna 10 epizód, hogy legyen idő kifejteni az inkvizítori szálat, bemutatni, kik ők. A gyerekek ikrek, de mégis olyan, mintha a fiú 2x olyan idős volna, mint leánytestvére. Egyébként egy szőke srácot nem találtak?! Darth Vader sokszor úgy beszél - gondolom, ez elcseszett szinkron -, mint Davy Jones a Karib-tenger 2-ben. :) Több szót nem ér a sorozat, jövő hétre felejtem a sztorit...

 
BThomi   2022. 06. 23.

a nap véleménye

4
Az elfáradt fénykard

Ez a sorozat tipikusan az fajta, amin nagyító nélkül is látható, hogy bizony csak a pénzről szól. Nem igazán akarta a Disney elmesélni, hogy mi is történt Obi-Wannal vagy a galaxissal. Inkább itt-ott újraírtak az Egy új reményt, és kiadták sorozatkén... teljes kritika»

 
Master   2022. 06. 16.

a nap véleménye

11
Az első 3 rész nagyon jó

Az első 3 rész után kijelenthető, hogy az Obi-Wan Kenobi sorozat nagyon színvonalas és van olyan jó, mint a Mandalorian series volt. A rendező mindenesetre ugyanaz a Deborah Chow, aki több Mandalorian részt is rendezett. A legelső epizódban Ewan McGregor még kicsit megfáradt alakítást nyújt, de aztán belejön és a harmadikra végre harciassá válik. Reméljük a későbbiekben is megmarad küzdelemre kész figurának. Külön tetszett nekem, hogy a harmadikban felbukkan Darth Vader, amit nagyon hiányoltam a Mandalorianban. Egyelőre nálam az Obi-Wan Kenobi sorozat 75-80%-os.

 
Timon   2022. 06. 22.

a nap véleménye

2
Hello there, General Kenobi!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

This is where the fun begins. Végre elérkezett a legendás Ewan McGregor főszereplésével az Obi-Wan Kenobi sorozat, amelyben nagyon jelen van az Erő. Az csak még királyabb, hogy Hayden Christensen alakítja benne Darth Vadert, a fénykard párbajaikról n... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2022. 06. 17.

1

A Disney Wars Boba és Han Solo után most Obi Want is bevonta a végtelen bőrlehuzás folyamatába, több kevesebb sikerrel. Persze Vaderrel mindent el lehet adni, de ezt leszámítva egy unalmas erőlködés az egész. Legalábbis az első öt rész után.

 
jfruzsi97   2022. 05. 30.

1

Végre egy előzménysorozat, ami tényleg jó lett, tetszett nagyon. Egyébként nem vagyok nagy Star Wars-rajongó, szóval így plusz pont, hogy sikerült fenntartania az érdeklődésemet. Jól sikerült a szereposztás is.

 
Tonyka   2022. 05. 27.

1
Első benyomás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Frissen, még melegében. Túl vagyok az első két részen, így az első benyomásaimról tudok beszámolni. Már a bemutatókból kiderült, mire számíthatunk. Buta is lenne a Disney, ha nem készített volna sorozatot az előzmény és a klasszikus trilógia közti id... teljes kritika»

 

Ewan McGregor elmondása szerint szeretné a szerepet Alec Guiness eredeti Obi-Wan interpretációjára építeni, hiszen már korban is közelebb jár hozzá.

(Hupka Adrián)
 

Előreláthatóan újra találkozhatunk Darth Vaderrel, akit ismét Hayden Christensen alakít majd.

(Hupka Adrián)