Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

A mandalóri (2019-2022)

The Mandalorian
Filmadatlap
 
47
Szereplők
21
Vélemények
88
Képek
7
Videók

Galéria (88)

Videók (7)

 
BDJN   2022. 11. 25.

legújabb vélemény

0

IIIIMMMMMÁÁÁÁÁDDDDOOOMMM!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Harper   2022. 06. 28.

a nap véleménye

6
Nagyon vegyes minőségű

A Star Wars Univerzum kifogyhatatlan lehetőségeket tartogat a rajongók és filmkészítők számára egyaránt. Egy olyan világ, amelybe a filmesek bárhonnan benyúlhatnak. Előzményfilmeket, folytatásokat spin-off fejezeteket illesztgethetnek az alap-kánon r... teljes kritika»

 
dailyfilmsan   2020. 03. 17.

2

Berobbant a Star Wars univerzumba A mandalorian és vitte a prímet bár sokszor arra kellett rájönnöm hogy a bébi yoda miatt nézem. Nem volt annyira informatív és mozgalmas de mégis hozzá tett az egészhez és megmozgatta a fanok fantáziáját. Ami kiemelk... több»

 
Hupka Adrián   2021. 01. 06.

3

Talán a sorozat egyszerűsége volt az, ami a leginkább megfogott. Elég egy érdekes és enigmatikus főhős, aztán csináljon amit szeretne, én szívesen nézem. Nehéz bevallani, de a Csillagok háborúja kiérdemelt már egy nézhető jelenséget a filmek, sorozat... több»

 
Orosz István   2019. 12. 14.

2
Több kreativitás van benne, mint az új SW filmekben.

Én nagyon örülök ennek a sorozatnak, és kicsit úgy érzem ez nem csak egy egyszerű mellékszál, nem csak egy Star Wars világban játszódó különálló történet. Itt a szálak egyszer majd csak összeállnak.

 
Robinson76   2020. 12. 29.

2
Egy mestermű a messzi-messzi galaxisból

Gyermekkorom óta rajongok a Star Wars eposzért. Imádtam a 80-as évekbeli SW filmeket, és nekem az újabb részekkel sem volt komolyabb problémám. Bár sokakhoz hasonlóan egyre kevesebb lelkesedéssel ültem le eléjük, bíztam benne, hogy hamarosan eljön a messzi-messzi galaxis másodvirágzása. Nos, ezt ettől az ízig-vérig profin megalkotott és kivitelezett sorozattól kaptam meg. Elképesztő, ahogy a készítőknek sikerült visszaadniuk mindazt, ami miatt korábban a nézők rajongásig szerették ezt a kultikus eposzt. Az első évad sem volt semmi, de a második egész egyszerűen tökéletesre sikerült. Az erő legyen az alkotókkal, hogy a folytatás még messzebb repítse az univerzumban ezt a remekbe szabott űrwesternt!

 
HE7EDIK   2020. 11. 03.

0

Még egy felesleges Disney Wars, ezúttal sorozat formájában. A kis Yoda viszont nagy ötlet volt, nagyon aranyos.

 

5 évvel A Jedi visszatér (1983) után játszódik, és 25 évvel Az Ébredő Erő (2015) előtt.

(Képkockák)
 

Az első Disney+ sorozat, az első rész a szolgálatatás megjelenésekor jött ki.

(Képkockák)
 

Mielőtt Rosario Dawson ki lett választva Ahsoka Tano szerepére, a rajongók mellette kampányoltak.

(Képkockák)
 

A főhős fegyvere egy 1894-es Bergmann No. 1 automatic pisztoly alapján készült.

(Képkockák)
 

Gina Carano azt hitte, hogy egy női Wookie-t alakítana a sorozatban, később meglepődött, hogy látható lesz az arca.

(Képkockák)
 
A mandalóri, ha nem is a Star Wars-univerzum megváltója, mint aminek az új trilógia bukása nyomán sokan kikiáltották, de nem is kell annak lennie: a gémergeneráció esti meséjét így is tehetségesen mondja fel. több»
 
A Star Wars eddigi spinoffjai a Zsivány Egyes és a Solo nem szakadtak el annyira a Skywalker-sagától, hogy meg tudjanak állni a saját lábukon, és egyiknek sem volt kifejezetten érdekfeszítő a története, ezért igazán csak azok számára lehettek szórakoztatóak, akik ismerik és szeretik a messzi-messzi galaxist. Most egy élőszereplős sorozattal is bővült a franchise, és a The Mandalorian című széria esetében már láthatóan az volt a cél, hogy még az is érthesse és élvezhesse, aki nem látta vagy nem kedveli a Star Wars-filmeket. Pilotkritika. több»
 
Remélhetőleg a The Mandalorian kinövi a kezdeti dadogását, és kilép a saját komfortzónájából, mert minden hibája ellenére vannak ígéretes mozzanatai. több»