Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
89%

A mandalori (2019-2020)

The Mandalorian
Filmadatlap
 
47
Szereplők
12
Vélemények
88
Képek
6
Videók
 
Hupka Adrián   2021. 01. 06.

legújabb vélemény

2

Talán a sorozat egyszerűsége volt az, ami a leginkább megfogott. Elég egy érdekes és enigmatikus főhős, aztán csináljon amit szeretne, én szívesen nézem. Nehéz bevallani, de a Csillagok háborúja kiérdemelt már egy nézhető jelenséget a filmek, sorozat... több»

 
dailyfilmsan   2020. 03. 17.

1

Berobbant a Star Wars univerzumba A mandalorian és vitte a prímet bár sokszor arra kellett rájönnöm hogy a bébi yoda miatt nézem. Nem volt annyira informatív és mozgalmas de mégis hozzá tett az egészhez és megmozgatta a fanok fantáziáját. Ami kiemelk... több»


 
Orosz István   2019. 12. 14.

1
Több kreativitás van benne, mint az új SW filmekben.

Én nagyon örülök ennek a sorozatnak, és kicsit úgy érzem ez nem csak egy egyszerű mellékszál, nem csak egy Star Wars világban játszódó különálló történet. Itt a szálak egyszer majd csak összeállnak.

 
Eniq   2020. 04. 19.

2

Én kellemesen csalódtam a sorozatban, bevallom csak baby Yoda miatt kezdtem bele és azt se gondoltam volna, hogy végig fogom nézni, de elkezdett érdekelni és egy nap alatt megnéztem az összes részt. A történet jó volt baby Yoda meg imádnivaló alig várom a második évadot.

 
rainman   2020. 01. 13.

1

Star wars hangulattól csöpögő, a mozifilmektől független történettel bíró könnyed kalandfilm, amolyan űrwestern féleség. Hangulatilag nagyon eltalált, cselekményét tekintve viszont eléggé egybites. Mindenképpen jól áll neki, hogy rövidre szabták (fél... több»

 
7ETEDIK   2020. 11. 03.

0

Még egy felesleges Disney Wars, ezúttal sorozat formájában. A kis Yoda viszont nagy ötlet volt, nagyon aranyos.

 
Timon   2020. 11. 06.

0
Űrwestern, vagy még jobb...

Elképesztően látványos minden egyes jelenetében. Főleg azt élvezem benne, hogy az alkotók igyekszenek ezt minden jelenetben kimaxolni. A történet zseniális,elképesztően meglepett, hogy új dimenzióba került a messzi-messzi galaxis. Bébi Yoda pedig elképesztően cuki. Összességében: le a kalappal az alkotók előtt!

1

Galéria (88)

Videók (6)

 
A Star Wars eddigi spinoffjai a Zsivány Egyes és a Solo nem szakadtak el annyira a Skywalker-sagától, hogy meg tudjanak állni a saját lábukon, és egyiknek sem volt kifejezetten érdekfeszítő a története, ezért igazán csak azok számára lehettek szórakoztatóak, akik ismerik és szeretik a messzi-messzi galaxist. Most egy élőszereplős sorozattal is bővült a franchise, és a The Mandalorian című széria esetében már láthatóan az volt a cél, hogy még az is érthesse és élvezhesse, aki nem látta vagy nem kedveli a Star Wars-filmeket. Pilotkritika. több»
 
Meglátásom szerint egy spin-off sorozat legnagyobb kihívása nem is az univerzumbővítés, hanem egy hangulatvilág, egy életérzés felfrissítése. A mandalore-i 1. évadát tekintve állítani merem, hogy a projekt megvalósult. több»
 
Remélhetőleg a The Mandalorian kinövi a kezdeti dadogását, és kilép a saját komfortzónájából, mert minden hibája ellenére vannak ígéretes mozzanatai. több»