Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Peacemaker - Békeharcos (2022)

Peacemaker
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
17
Képek
4
Videók

Galéria (17)

John Cena
John Cena
Steve Agee
Jennifer Holland
John Cena
John Cena
John Cena

Videók (4)

 
csd   2022. 07. 15.

legújabb vélemény

1

James Gunn érezhetően feszegeti a határokat ezzel a sorozattal. Olyasfajta humort enged meg, amellyel kevésbé találkoztunk az utóbbi időben. Ebből kifolyólag nagyon közönséges és obszcén a Békeharcos, viszont cserébe eszméletlenül szórakoztató és sza... több»

 
hp   2022. 02. 22.

2

Ha bejött a Deadpool, akkor a Peacemaker is be fog, és könnyen lehet, hogy még jobban is. A maga módján igen szórakoztató és vicces darab lett, és a sok elvetemült poént mellett azért a karakterfejlődésre, némi drámára és erkölcsi kérdéseknek is juto... több»

 
Robinson76   2022. 04. 09.

0
A vicces bilisisakos Békeharcos és csapata

A Békeharcos egy olyan képregény-adaptáció, amely el mer rugaszkodni a megszokásoktól. Tud önfeledten hülyéskedni, bizarrnak és furcsának lenni. Ezt még akkor is el kell ismernem, ha számomra ezek az ismérvek nem igazán fontosak, sőt nálam ez nem is feltétlenül jár pluszponttal. Hősünk fejében továbbra is ott ketyeg a bomba, így kénytelen újra az Argus szolgálatába állni, hogy egy enyhén szólva is érdekes különítmény tagjaként megvédje Amerikát ellenségeitől. Főhősünk nem rendelkezik szuperképességekkel, és az oldalán harcoló csapattagok is egyszerű, hétköznapi figurák, így talán nem is annyira meglepő, hogy az akadályokat is ehhez mérten, nem akcióközpontúan igyekeznek megoldani. A sorozat cselekménye és látványvilága kissé fapados, és az ígéretes nagy balhé is csak kicsit durran. A széria legnagyobb erénye, hogy nem megy szembe azzal a megállapítással - hogy békeharcosunk nem épp egy lángelme, sokszor pedig elég gyerekes is -, és nem úgy próbálja megkedveltetni hősét, hogy megmásítja annak jellemét. Én ugyan nem szerettem meg főhősünket és annak társait sem, ettől függetlenül ajánlani tudom a DC-univerzumot kedvelőknek.

 
Berci   2022. 01. 14.

1

Okés, ez tényleg eszetlenül jó lett, okés, nem hibátlan, de valahogy mégis imádtam. Műfajon belül (egyáltalán van konkrétan ilyen?) ez egy remek munka. Megleptek, de nagyon pozitívan.

 
Verso   2022. 01. 15.

1

Nagyon jól megírták, tetszett a sztori, a karakterek és szerintem jó a humora is. Megéri adni neki egy esélyt-

 
Szentgróti Patrik   2022. 05. 01.

0

Elképesztő egy sorozat, nagyon eltaláltak benne mindent! DCEU üde színfoltja!

 
Manfred393292   2022. 05. 04.

0

Sasi. Sasi nagyon cuki. De az egesz sorozat annyira kiraly.

 

James Gunn a teljes első évadot 8 hét alatt írta a COVID-karantén alatt, pusztán unalomból, valójában nem hitte el, hogy valaha is elkészül.

(hp)
 

Az első televíziós sorozat, amely a DC Extended Universe-ben játszódik.

(hp)
 

Az első epizód mellett James Gunn több részt is rendezett, és ő írta a sorozat mind a nyolc részét.

(hp)