Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Sweet Tooth: Az agancsos fiú (2021)

Sweet Tooth
Filmadatlap
 
34
Szereplők
6
Vélemények
5
Képek
3
Videók

Galéria (5)

Christian Convery
Christian Convery
Christian Convery
Christian Convery

Videók (3)

 
G.Noir   2021. 07. 17.

legújabb vélemény

0

A történet első hangzásra nem rosz, a cselekményt viszonylag érdekesen göngyölítik, a képi megjelelenítés pedig szépen lett kivitelezve. Maga az alkotók által kreált világ viszont hemzseg az átgondolatlan és logikátlan megoldásoktól, amik még egy pos... több»

 
Anti007   2021. 06. 07.

a nap véleménye

3
A család az család

Szó szerint fantasztikus utazásban lehet részünk Az agancsos fiút megtekintve. Picit tartottam tőle, mert nem ismerem a képregényt (melynek adaptációja a sorozat), így nem tudtam, mennyire fog lekötni egy félig szarvas kisfiú története... teljes kritika»

 
hp   2021. 07. 07.

2

Nálunk ez telitalálat volt. A Vezércsel óta a Netflix legjobb sorozata, ami egyszerre elgondolkodtató, szórakoztató, drámai és pazar látványvilágú. Egyszerűen érződik rajta, hogy rengeteg munkát fektettek bele, egy-egy karakter, színészi játék üt csa... több»

 
Lóri Ádámcsik   2021. 06. 10.

0
Szuper

Az év fantasy sorozata. :)

 
Zola   2021. 06. 04.

0

Őszinte és aranyos. Megértem, ha valakinek nem tetszik, de engem magával ragadt. A kisfiú jól alakít, gyönyörűek a tájak, és a történet is érdekes.

 
bonanno1222   2021. 05. 28.

0

Klasszikus népmesés történet kicsit más bőrbe bújtatva, szerintem nem rossz, bár remélem, az első néhány rész után még beindul, mert elég keveset tudtam meg a világról, és az érdekelne.

 

A sorozat egy DC képregény adaptációja, amit Jeff Lemire írt és rajzolt.

(Hupka Adrián)
 

A producerek Robert Downey Jr. és felesége, Susan Downey.

(Hupka Adrián)
 
A Covid-19 világjárvány harmadik hullámából mi másssal is lehetne kijózanodni, mint egy világjárvány utáni posztapokaliptikus fantasyvel? A Sweet Tooth nyíltan vállalja ezt a célját, de leginkább azt, hogy reményt és tanulságot hozzon a posztapokaliptikus zsáner jól felismerhető szimbólumaival. Sweet Tooth sorozatkritika. több»