Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Sweet Tooth: Az agancsos fiú (2021)

Sweet Tooth
Filmadatlap
 
34
Szereplők
12
Vélemények
5
Képek
3
Videók

Galéria (5)

Christian Convery
Christian Convery
Christian Convery
Christian Convery

Videók (3)

 
JRD   2022. 05. 11.

legújabb vélemény a nap véleménye

1

Van üzenete. Van története. Szórakoztató, elgondolkodtató. Bevallom, nem igazán fogott meg sem a cím, sem az előzetes. Aztán rávettem magam, hogy megnézzem és jó döntés volt. Néha azért a Netflixnek is sikerül értéket teremtenie. Mindképp érdemes a figyelemre. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Anti007   2021. 06. 07.

a nap véleménye

3
A család az család

Szó szerint fantasztikus utazásban lehet részünk Az agancsos fiút megtekintve. Picit tartottam tőle, mert nem ismerem a képregényt (melynek adaptációja a sorozat), így nem tudtam, mennyire fog lekötni egy félig szarvas kisfiú története... teljes kritika»

 
hp   2021. 07. 07.

2

Nálunk ez telitalálat volt. A Vezércsel óta a Netflix legjobb sorozata, ami egyszerre elgondolkodtató, szórakoztató, drámai és pazar látványvilágú. Egyszerűen érződik rajta, hogy rengeteg munkát fektettek bele, egy-egy karakter, színészi játék üt csa... több»

 
Ms. Akárki   2022. 01. 30.

2

Kiváló. A Netflix egyik gyöngyszeme. Kíváncsi leszek nagyon a 2. évadra, hogy hogyan alakul szegény Ágas sorsa. Egyben lehangoló és felvidító is ez a film, ahogy a hibrid gyerekek szemével látjuk a történteket.

 
Bazzzsi   2021. 12. 21.

0

Az előzetes figyelemfelkeltő volt. A sorozat eleje izgalmas és látványos volt. Utána a történet bontakozott ki. Várom a következő évadot.

 
VvV   2021. 10. 21.

0

Helyes sorozat volt, bár nem pont ilyenre számítottam. A történet jól indult, sok megválaszolandó kérdés maradt még.

 
jfruzsi97   2022. 01. 21.

0

Nagyon tetszett. Megható egy sorozat. Voltak benne izgalmas részek, látványosak. Érdekes koncepció. Várom a következő évadot.

 

Hogy a fiatal színészeket babahibridekké alakítsák, Stefan Knight haj- és sminktervező és csapata nagyon kicsi, finom protéziseket készített, amelyek az egyes állatokat meghatározó, kulcsfontosságú fizikai elemekre összpontosítottak.

(jfruzsi97)
 

Hogy felkészüljön Gus szerepére, Christian Convery parkourozni tanult. Már több mint két éve edz, és imádja.

(jfruzsi97)
 

A sorozat egy DC képregény adaptációja, amit Jeff Lemire írt és rajzolt.

(Hupka Adrián)
 

A producerek Robert Downey Jr. és felesége, Susan Downey.

(Hupka Adrián)
 
A Covid-19 világjárvány harmadik hullámából mi másssal is lehetne kijózanodni, mint egy világjárvány utáni posztapokaliptikus fantasyvel? A Sweet Tooth nyíltan vállalja ezt a célját, de leginkább azt, hogy reményt és tanulságot hozzon a posztapokaliptikus zsáner jól felismerhető szimbólumaival. Sweet Tooth sorozatkritika. több»