Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

WandaVízió (2021)

WandaVision
Filmadatlap
 
17
Szereplők
9
Vélemények
53
Képek
5
Videók

Galéria (53)

Elizabeth Olsen
Elizabeth Olsen
Elizabeth Olsen

Videók (5)

 
Nk   2022. 01. 18.

legújabb vélemény

0

Tetszett, hogy az évad első felében nem kapkodtak a sitcomepizódokkal, így a gyanús jelek sem záporoztak túl gyorsan. A zárás sajnos tipikus Marvel csihi-puhi lett, de Wanda karakterének elmélyítése miatt megérte megnézni.

 
stevepisti   2021. 03. 23.

2

Nálam nagyon betalált ez a stílus. Nagyon jól hozza a különböző évtizedek sorozatainak jellemzőit. A poénok jól fekszenek, a mellékkarakterek is jók. A végére szépen összeáll a kép, Wanda tuti visszatér még ebbe a vízióba.

 
Bazzzsi   2021. 10. 13.

1

Két részt bírtam. Biztos én voltam türelmetlen, de addig valami pocsék. A történet unalmas, és a folyamatos alánevetéstől feláll a szőr a hátamon.

2
 
herkedavid   2022. 01. 02.

1

Nekem kifejezetten tetszett a sorozat. Érdekes volt a megoldás a Marvel részéről, és egyben meglepő is, de ami a lényeg, hogy bejött. Jó volt látni a nem megszokott dolgokat, ahogy egyszerre vicces és sötét is a sorozat. Ahogy vívódik magával Wanda, ... több»

 
dadooo   2021. 01. 18.

1

Ez egyszerűen zseniális, és pont. Váratlant húzott a Marvel, talán kockázatosat is, de telibe talált.

 
Lali   2021. 01. 17.

1

Az első rész felénél ki akartam kapcsolni, gondoltam, ez elég bugyuta és ráadásul ripacskodós is. Viszont abban a pillanatban, ahogy áttértek a kicsit sötétebb, misztikusabb aspektusokra, nagyon megtetszett. Úgy gondolom, ez egy szép lassan kibontakozó talány lesz.

 
Timon   2021. 05. 18.

0

Nekem többnyire tetszett. Egyelőre azért nem egészen a kedvencem, de jó. Van benne rengeteg zseniális rész. 10/8

 

A WandaVízió az MCU 4. fázisának első sorozata, mely kilenc epizódból áll.

(hp)
 

A sorozat cselekménye a Bosszúállók: Végjáték történései után játszódik.

(hp)
 

A sorozatot az a Jac Schaeffer írta, aki korábban olyan Marvel-filmeken dolgozott, mint a Marvel Kapitány és a Fekete Özvegy.

(hp)
 

A sorozat forgatása 2019. november elején kezdődött meg az atlantai Pinewood Studios falai között.

(hp)
 

A sorozat zenéjét a korábban számos Marvel-filmen dolgozó Christophe Beck szerezte.

(hp)
 
Bár egyelőre még nem igazán lehet megfogni, hogy miről is akar szólni a széria, a WandaVízió szerethető alkotás, ami szívvel készült és igazi mosolyt csal az ember arcára. több»
 
A Marvel Studiosról gyakran mondták az utóbbi nyolc-tíz évben, hogy hajlik a kísérletezésre. Azonban minden korábbi műve konzervatívnak hat a WandaVízióhoz képest, amely a címszereplő karakter traumafeldolgozását formai radikalizmussal kapcsolja össze. több»