Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Mi lenne, ha...? (2021)

What If...?
Filmadatlap
 
24
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
4
Videók

Galéria (10)

Videók (4)

 
shinijimmy   2022. 05. 02.

legújabb vélemény

0

Hat epizód után még nem szórakoztatott egyik sem. A koncepció szörnyű. Nem érdekesek, hacsak nem vagy a Marvel képregények kőkemény rajongója. A többi alkalmi rajongónak is adjatok valamit. Unatkoztam mind a hat epizódon, amit eddig láttam, a hetedik pedig az, hogy mi lenne, ha Thor egyke lenne. És akkor mi van?

 
Timon   2021. 10. 20.

0

Sok potenciál rejlik ebben a ,,mi lett volna, ha...?" dologban, amit igyekeznek benne jól kihasználni. Igaz, hogy nem ragadott meg engem túlságosan, de attól még tudom értékelni. Külön tetszett az animációja, ami egyfajta kellemes képregény feelinget ad. 10/8,5

 

2022 nyarán bejelentették, hogy elkészítik a sorozat harmadik évadát.

(Gábor390920 )
 

A sorozat egy epizódjában (1. évad 8. rész) megtudjuk, hogy Sólyomszem középső neve Francis.

(qwer)
 

Az alkotóknak ki kellett vágniuk azt a jelenetet, melyben Peter Parker egy pókcsípés után pókká változott, mert túl keménynek találták a PG 13 korhatár-besoroláshoz.

(qwer)
 
2021-ben Marvelék négy sorozatot mutattak be, és talán a Sólyom és a Tél Katonáján kívül mindegyikkel sikerült egy olyan stílust magukévá tenniük, amelyet még nem láthattunk a mozivásznon. A Loki először csak belengette a szuperhősös multiverzumot, a What if...? sorozat viszont már érdemben kezdett el foglalkozni a kérdéssel. Multiverzum-elméletből tehát nem lesz hiány az elkövetkező években, tekintve, hogy a sorozatok mellett a filmes univerzumnak is ez lesz a fő csapásiránya a soron következő fázisban. több»