Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

A SHIELD ügynökei (2013)

Agents of S.H.I.E.L.D.
Filmadatlap
 
107
Szereplők
21
Vélemények
164
Képek
12
Videók
 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Akit érdekel a Marvel filmes lore, annak kötelező darab. Jó átvezetés van a filmek között, azonban itt ki is merül a varázsa. Ha nem kapcsolódna a Bosszúállókhoz ennyire, nem lenne túl érdekes sorozat SZVSZ.

 
Deku   2017. 08. 21.

Kicsit elmaradtam eme sorozat megtekintésével viszont ameddig láttam nagyon jó kis spin-off sorozat lett. Kedvelhetőek a karakterek és ez nagyon jó pont. Ajánlom.


 
Orosz István   2017. 07. 28.

Nekem nagyon nem jött át ez a sorozat,pedig mindenki azt mondja a harmadig évad után már nagyon jó lesz. Na de ki bír végigszenvedni három hosszú évadot?

 
dailyfilmsan   2018. 03. 25.

A marvel filmek színvonalát várva nagyot koppantam. Gagyi... A szöveg kidolgozatlan csak sodródik a filmek storyline- án de a közötte eltelt idősíkot bugyuta szereplők bugyuta cselekedetei töltik ki :/ Sajnos a sorozat évadjaiban max ha 6 rész van ami igazán jó és valami heperszuper titkot fed fel ami jól jön hogy megértsük a filmben a hozzá kapcsolódó utalát. Nagyok voltak az elvárásaim ezt beismerem de nekem nem jött be a sorozat.

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

Ez tipikusan az a sorozat, ami gyengén indul, majd idővel egyre jobb lesz, végül az első évad meglehetősen sötét, szövevényes, izgalmas és nem utolsósorban igen látványos részekkel zár. A karakterek közül persze Coulson viszi a prímet, köré épül a történet, érdekes karakter még a Sky a dögös hackerlány, de a többiek sem rosszak és vannak kifejezetten jó mellékszereplők, például a Bill Paxton által remekül alakított Garett. A Twin Peaks óta ezerszer használt panelek, a senki sem az, aminek látszik és a mindenkinek van valami sötét titka.

Clark Gregg
Clark Gregg
Cobie Smulders
Cobie Smulders
Clark Gregg
Clark Gregg
Brett Dalton
Chloe Bennet
Brett Dalton
J. August Richards
Cullen Douglas
Ruth Negga
Ruth Negga
Clark Gregg
Ming-Na Wen
B.J. Britt
Elizabeth Henstridge
Chloe Bennet
Iain De Caestecker
Brett Dalton
Clark Gregg
J. August Richards
Chloe Bennet
Clark Gregg
B.J. Britt
Hayley Atwell
Cobie Smulders
Clark Gregg
Chloe Bennet
Clark Gregg
Chloe Bennet
Brett Dalton
 
Egy teljesen érdektelen hi-tech nyomozós sorozat lett, amely abból próbál meg megélni, hogy epizódonként egyszer megemlítik benne Thort és Vasembert. több»
 

A sorozatban Fitz karakterének a betegségét nem akarták egyik részről a másikra helyrehozni, ugyanis a készítők szerint ez tiszteletlenség lett volna a valódi betegekkel szemben.

(sz.marci)
 

Bobby Morse és Lance hunter karakterei esélyesek voltak egy spin off sorozatra, amit végül a Marvel kaszált.

(sz.marci)
 

A shield ügynökei és a Carter ügynök című marvel sorozatok szereplői egy dubsmash párbajba kezdtek, amelyek olyan jól sikerültek, hogy többször is nekifutottak.

(sz.marci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.