Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
86%

A SHIELD ügynökei (2013-2020)

Agents of S.H.I.E.L.D.
Filmadatlap
 
108
Szereplők
22
Vélemények
410
Képek
13
Videók
 
Robinson76   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

0
A Marvel univerzum egyik zászlóshajója

A S.H.I.E.L.D. egy terrorizmus-elhárító szervezet. Ügynökei egy különleges osztagot alkotnak. Feladatuk: kivizsgálni az új, különös vagy épp ismeretlen jelenségeket szerte a világon, így védelmezve az emberiséget. A csoport tagjai: egy kém, egy pilóta, egy mérnök, egy biokémikus, valamint egy hacker. Összességében egy jó sorozatról beszélünk, amit minden Marvel rajongónak látni kell. Kedvelhetőek voltak a karakterek, könnyedek és poénosak a sztorik, és mindig kaptunk valami kis szuperhősös kikacsintást, kütyüt vagy szereplőt, hétről hétre egy újabb üggyel. Sajnos a kezdetektől voltak hullámvölgyek és a színvonal egyre csak csökkent. Néha kifejezetten sivárak az epizódok, a látványra kicsit jobban rágyúrhattak volna a készítők, de összességében így is egy korrekt sorozatról beszélhetünk.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Kicsit elmaradtam eme sorozat megtekintésével viszont ameddig láttam nagyon jó kis spin-off sorozat lett. Kedvelhetőek a karakterek és ez nagyon jó pont. Ajánlom.


 
Orosz István   2017. 07. 28.

0

Nekem nagyon nem jött át ez a sorozat,pedig mindenki azt mondja a harmadig évad után már nagyon jó lesz. Na de ki bír végigszenvedni három hosszú évadot?

 
dailyfilmsan   2018. 03. 25.

0

A marvel filmek színvonalát várva nagyot koppantam. Gagyi... A szöveg kidolgozatlan csak sodródik a filmek storyline- án de a közötte eltelt idősíkot bugyuta szereplők bugyuta cselekedetei töltik ki :/ Sajnos a sorozat évadjaiban max ha 6 rész van am... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

0

Ez tipikusan az a sorozat, ami gyengén indul, majd idővel egyre jobb lesz, végül az első évad meglehetősen sötét, szövevényes, izgalmas és nem utolsósorban igen látványos részekkel zár. A karakterek közül persze Coulson viszi a prímet, köré épül a tö... több»

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Egy újabb képregény feldolgozás ami nagyon jól sikerült. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

0

Imádom. Tökéletes és kihagyhatatlan sorozat Marvel fanoknak. Pörgős, akciódús a már jól megismert karakterekkel akiket megszerettünk. Caulson amúgy is nagy kedvenc marad mindig.

Galéria (410)

Videók (13)

 

A sorozatban Fitz karakterének a betegségét nem akarták egyik részről a másikra helyrehozni, ugyanis a készítők szerint ez tiszteletlenség lett volna a valódi betegekkel szemben.

(sz.marci)
 

Bobby Morse és Lance hunter karakterei esélyesek voltak egy spin off sorozatra, amit végül a Marvel kaszált.

(sz.marci)
 

A shield ügynökei és a Carter ügynök című marvel sorozatok szereplői egy dubsmash párbajba kezdtek, amelyek olyan jól sikerültek, hogy többször is nekifutottak.

(sz.marci)
 

A harmadik évad végén bemutatkozott mesterséges intelligencia (AIDA) jelentősebb szerepet fog kapni a következő évadban.

(sz.marci)
 

Az egész első forgatási hét alatt Elizabeth Henstridge nem a megfelelő nevén szólította Clark Gregg-et. Gregg pedig még csak ki sem javította.

(Archívum)
 

Bennet karaktere nagyon sok bonyolult kifejezést használ. Ezért rákeresett azokra a kifejezésekre amiket nem ismert, hogy még inkább eggyé váljon a karakterével.

(Archívum)
 

Annak ellenére hogy sok munkával jár a sorozat, a szereplők mindig találnak időt egy kis mókára. Az egyik viccesebb, hogy beszámolók szerint Chloe Bennet megtöltötte Ian De Caestecker autóját és futóját hóval.

(Archívum)
 

Habár hivatalosan nem erősítették meg de lehet néhány kameo a Bosszúállók filmből a sorozatban.

(Archívum)
 

A színészek még mielőtt elkezdtek játszani szinte semmit se tudtak a karaktereikről. Ming-Na Wen szerint csak a karakter nevét és némi alap infót tudott csak.

(Archívum)
 

Brett Dalton, aki Ward ügynököt játsza a sorozatban egy bohóc iskolába járt.

(Archívum)
 
Egy teljesen érdektelen hi-tech nyomozós sorozat lett, amely abból próbál meg megélni, hogy epizódonként egyszer megemlítik benne Thort és Vasembert. több»