Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

A SHIELD ügynökei (2013-2020)

Agents of S.H.I.E.L.D.
Filmadatlap
 
108
Szereplők
22
Vélemények
410
Képek
13
Videók

Galéria (410)

Videók (13)

 
Robinson76   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

0
A Marvel univerzum egyik zászlóshajója

A S.H.I.E.L.D. egy terrorizmus-elhárító szervezet. Ügynökei egy különleges osztagot alkotnak. Feladatuk: kivizsgálni az új, különös vagy épp ismeretlen jelenségeket szerte a világon, így védelmezve az emberiséget. A csoport tagjai: egy kém, egy pilóta, egy mérnök, egy biokémikus, valamint egy hacker. Összességében egy jó sorozatról beszélünk, amit minden Marvel rajongónak látni kell. Kedvelhetőek voltak a karakterek, könnyedek és poénosak a sztorik, és mindig kaptunk valami kis szuperhősös kikacsintást, kütyüt vagy szereplőt, hétről hétre egy újabb üggyel. Sajnos a kezdetektől voltak hullámvölgyek és a színvonal egyre csak csökkent. Néha kifejezetten sivárak az epizódok, a látványra kicsit jobban rágyúrhattak volna a készítők, de összességében így is egy korrekt sorozatról beszélhetünk.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Egy újabb képregény feldolgozás ami nagyon jól sikerült. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Kicsit elmaradtam eme sorozat megtekintésével viszont ameddig láttam nagyon jó kis spin-off sorozat lett. Kedvelhetőek a karakterek és ez nagyon jó pont. Ajánlom.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

0

Nekem nagyon nem jött át ez a sorozat,pedig mindenki azt mondja a harmadig évad után már nagyon jó lesz. Na de ki bír végigszenvedni három hosszú évadot?

 
dailyfilmsan   2018. 03. 25.

0

A marvel filmek színvonalát várva nagyot koppantam. Gagyi... A szöveg kidolgozatlan csak sodródik a filmek storyline- án de a közötte eltelt idősíkot bugyuta szereplők bugyuta cselekedetei töltik ki :/ Sajnos a sorozat évadjaiban max ha 6 rész van am... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

0

Ez tipikusan az a sorozat, ami gyengén indul, majd idővel egyre jobb lesz, végül az első évad meglehetősen sötét, szövevényes, izgalmas és nem utolsósorban igen látványos részekkel zár. A karakterek közül persze Coulson viszi a prímet, köré épül a tö... több»

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

0

Imádom. Tökéletes és kihagyhatatlan sorozat Marvel fanoknak. Pörgős, akciódús a már jól megismert karakterekkel akiket megszerettünk. Caulson amúgy is nagy kedvenc marad mindig.

 

A sorozatban Fitz karakterének a betegségét nem akarták egyik részről a másikra helyrehozni, ugyanis a készítők szerint ez tiszteletlenség lett volna a valódi betegekkel szemben.

(sz.marci)
 

Bobby Morse és Lance hunter karakterei esélyesek voltak egy spin off sorozatra, amit végül a Marvel kaszált.

(sz.marci)
 

A shield ügynökei és a Carter ügynök című marvel sorozatok szereplői egy dubsmash párbajba kezdtek, amelyek olyan jól sikerültek, hogy többször is nekifutottak.

(sz.marci)
 

A harmadik évad végén bemutatkozott mesterséges intelligencia (AIDA) jelentősebb szerepet fog kapni a következő évadban.

(sz.marci)
 

Az egész első forgatási hét alatt Elizabeth Henstridge nem a megfelelő nevén szólította Clark Gregg-et. Gregg pedig még csak ki sem javította.

(Archívum)