Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

Éghasadás (2011)

Falling Skies
Filmadatlap
 
89
Szereplők
10
Vélemények
23
Képek
1
Videók
Éghasadás
 
Orosz István   2018. 08. 25.

Én nagyon szeretem ez a sorozatot szerintem nagyon izgalmas telistele csavarokkal izgalmakkal. Szerintem nagyon jó a szereplőválasztás is, és én azt tudom mondani a látványra se lehet különösebb panasz.

 
Edii   2015. 09. 24.

Nem olyan rég néztem meg az első 3 évadat és tetszett! Kicsit lassan indul be, az 1. évad nem volt annyira izgalmas, ott inkább az embereken volt a hangsúly, hogy hogy élik túl és miken mennek keresztül lelkileg... A 2. évad már pörgősebb lett és a 3. évadra se vesztett az izgalmakból.


 
harnas1207   2019. 02. 19.

A sorozat számomra nagyon hasonlított a Walking Deadre. Egy izgalmas történet, érdekes háttérrel, majd az egész fókusz a globális szintről lecsökken a szereplők gondja bajára. Az ő sajátos szappanoperájukat nézhetjük, miközben minket inkább az akció és a harc érdekelne.

 
Yosihiro   2016. 02. 18.

Minden tetekinteben egy remek sorozat. Az első évadon vagyok túl és a második évadnál járok. Szerintem látszik Spilberg munkája :) Noah is nagyot alakít bár kissé ez a szuperhős szerep messze áll tőle de max kihozza azt amit ki lehet. Azt szeretem ebben a sorozatban, hogy azon túl, hogy az idegenekkel foglakoznak az emberi kapcsolatokra is nagy hangsúlyt fektetnek! Ajánlom mindenkinek :I Üdv Yosi

 
szabi17   2016. 04. 06.

Nemrég kezdtem bele a negyedik évadban és eddig tetszik a sorozat az alacsony költségvetés és a néha gagyi effektek ellenére. Az első évad az érdekes téma és a benne rejlő lehetőségek ellenére elég felemásra sikeredett. A második és harmadik évad az új írógárdának köszönhetőn már érdemi javulást okozott és nekem nagyon bejött ez az irányvonal. Több váratlan fordulattal és kevesebb gagyi jelenettel. A 4. évad stílusváltása az ismételt írógárda csere miatt új irányba indult el és a nehézkes kezdés ellenére jól, átgondoltan alakítják a sztorit. A színészgárda nem túl erős itt leginkább Noah Wyle az aki kiemelhető. Összességében egy jó poszt apokaliptikus scifi.

 
Szívesen mondanám, hogy ez bőven kasza szintjén van, és aki most vetemedne arra, hogy belekezd, ne tegye, de (számomra) túlságosan is kecsegtető az új showrunner és írói stáb érkezése. Mert hátha most lesz valami ebből a sorozatból. több»
 

A sorozat eredeti címe Concord lett volna. A Falling Skies címet maga Steven Spielberg adta.

(hp)
 

A sorozat első részét 5,9 millióan követték figyelemmel. Ezzel az kábelcsatornák körében 2011-ben ez lett a legnézettebb premier.

(hp)
 

Az alkotók eredetileg egy minisorozatot terveztek, de a magas nézettség miatt megváltoztatták a döntésüket.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.