Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Éghasadás (2011-2015)

Falling Skies
Filmadatlap
 
89
Szereplők
9
Vélemények
23
Képek
1
Videók

Galéria (23)

Videók (1)

 
harnas1207   2019. 02. 19.

legújabb vélemény

0

A sorozat számomra nagyon hasonlított a Walking Deadre. Egy izgalmas történet, érdekes háttérrel, majd az egész fókusz a globális szintről lecsökken a szereplők gondja bajára. Az ő sajátos szappanoperájukat nézhetjük, miközben minket inkább az akció és a harc érdekelne.

 
Yosihiro   2016. 02. 18.

1

Minden tetekinteben egy remek sorozat. Az első évadon vagyok túl és a második évadnál járok. Szerintem látszik Spilberg munkája :) Noah is nagyot alakít bár kissé ez a szuperhős szerep messze áll tőle de max kihozza azt amit ki lehet. Azt szeretem e... több»

 
Orosz István   2018. 08. 25.

0

Én nagyon szeretem ez a sorozatot szerintem nagyon izgalmas telistele csavarokkal izgalmakkal. Szerintem nagyon jó a szereplőválasztás is, és én azt tudom mondani a látványra se lehet különösebb panasz.

 
szabi17   2016. 04. 06.

0

Nemrég kezdtem bele a negyedik évadban és eddig tetszik a sorozat az alacsony költségvetés és a néha gagyi effektek ellenére. Az első évad az érdekes téma és a benne rejlő lehetőségek ellenére elég felemásra sikeredett. A második és harmadik évad az ... több»

 
Majesticdia   2015. 01. 28.

0

Érdekes történet, közepes megvalósítással, angolul még egész élvezhető is, magyarul Alföldi szinkronja odavágja az egészet.

 
norbyyyyy2344   2015. 02. 20.

0

Nekem nagyon bejön a sorozat. Nagyon jó a témája, néha kicsit gagyin oldják meg a speciális effekteket na dehát nem egy igen nagy költségvetésű mű ez és ahhoz képest egész jó is!

 
csenge   2016. 02. 17.

0

Nekem valahogy már az első rész után az volt az érzésem, hogy ez valami gagyi, csak nem tudom megmondani, hogy miért. Ez egy jó témájú, de egy sima matiné-sorozat, valamikor hétvégén délután egy kereskedelmi csatornán biztos jól mutat, de ez nem egy főműsoridős széria. Ahhoz sajnos túl kevés.

 

A sorozat eredeti címe Concord lett volna. A Falling Skies címet maga Steven Spielberg adta.

(hp)
 

A sorozat első részét 5,9 millióan követték figyelemmel. Ezzel az kábelcsatornák körében 2011-ben ez lett a legnézettebb premier.

(hp)
 

Az alkotók eredetileg egy minisorozatot terveztek, de a magas nézettség miatt megváltoztatták a döntésüket.

(hp)
 

A sorozatot olyan kanadai városokban forgatták, mint Burnaby, Coquitlam, Hamilton és Oshawa.

(hp)
 

A túlélők csoportja 2nd Massachusetts nevet viseli. A név egy valós katonai csoporttól ered, akik az amerikai forradalomban és a polgárháborúban is harcoltak.

(hp)