Éghasadás (2011-2015)

Falling Skies

harnas1207   2019. 02. 19.

A sorozat számomra nagyon hasonlított a Walking Deadre. Egy izgalmas történet, érdekes háttérrel, majd az egész fókusz a globális szintről lecsökken a szereplők gondja bajára. Az ő sajátos szappanoperájukat nézhetjük, miközben minket inkább az akció és a harc érdekelne.

Yosihiro   2016. 02. 18.

Minden tetekinteben egy remek sorozat. Az első évadon vagyok túl és a második évadnál járok. Szerintem látszik Spilberg munkája :) Noah is nagyot alakít bár kissé ez a szuperhős szerep messze áll tőle de max kihozza azt amit ki lehet. Azt szeretem e... több»

Orosz István   2018. 08. 25.

Én nagyon szeretem ez a sorozatot szerintem nagyon izgalmas telistele csavarokkal izgalmakkal. Szerintem nagyon jó a szereplőválasztás is, és én azt tudom mondani a látványra se lehet különösebb panasz.

szabi17   2016. 04. 06.

Nemrég kezdtem bele a negyedik évadban és eddig tetszik a sorozat az alacsony költségvetés és a néha gagyi effektek ellenére. Az első évad az érdekes téma és a benne rejlő lehetőségek ellenére elég felemásra sikeredett. A második és harmadik évad az ... több»

Majesticdia   2015. 01. 28.

Érdekes történet, közepes megvalósítással, angolul még egész élvezhető is, magyarul Alföldi szinkronja odavágja az egészet.

norbyyyyy2344   2015. 02. 20.

Nekem nagyon bejön a sorozat. Nagyon jó a témája, néha kicsit gagyin oldják meg a speciális effekteket na dehát nem egy igen nagy költségvetésű mű ez és ahhoz képest egész jó is!

csenge   2016. 02. 17.

Nekem valahogy már az első rész után az volt az érzésem, hogy ez valami gagyi, csak nem tudom megmondani, hogy miért. Ez egy jó témájú, de egy sima matiné-sorozat, valamikor hétvégén délután egy kereskedelmi csatornán biztos jól mutat, de ez nem egy főműsoridős széria. Ahhoz sajnos túl kevés.

A sorozat eredeti címe Concord lett volna. A Falling Skies címet maga Steven Spielberg adta.

(hp)

A sorozat első részét 5,9 millióan követték figyelemmel. Ezzel az kábelcsatornák körében 2011-ben ez lett a legnézettebb premier.

(hp)

Az alkotók eredetileg egy minisorozatot terveztek, de a magas nézettség miatt megváltoztatták a döntésüket.

(hp)

A sorozatot olyan kanadai városokban forgatták, mint Burnaby, Coquitlam, Hamilton és Oshawa.

(hp)

A túlélők csoportja 2nd Massachusetts nevet viseli. A név egy valós katonai csoporttól ered, akik az amerikai forradalomban és a polgárháborúban is harcoltak.