Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
79%

Éghasadás (2011-2015)

Falling Skies
Filmadatlap
 
89
Szereplők
10
Vélemények
23
Képek
1
Videók
 
harnas1207   2019. 02. 19.

legújabb vélemény

0

A sorozat számomra nagyon hasonlított a Walking Deadre. Egy izgalmas történet, érdekes háttérrel, majd az egész fókusz a globális szintről lecsökken a szereplők gondja bajára. Az ő sajátos szappanoperájukat nézhetjük, miközben minket inkább az akció és a harc érdekelne.

 
Orosz István   2018. 08. 25.

0

Én nagyon szeretem ez a sorozatot szerintem nagyon izgalmas telistele csavarokkal izgalmakkal. Szerintem nagyon jó a szereplőválasztás is, és én azt tudom mondani a látványra se lehet különösebb panasz.


 
Edii   2015. 09. 24.

0

Nem olyan rég néztem meg az első 3 évadat és tetszett! Kicsit lassan indul be, az 1. évad nem volt annyira izgalmas, ott inkább az embereken volt a hangsúly, hogy hogy élik túl és miken mennek keresztül lelkileg... A 2. évad már pörgősebb lett és a 3. évadra se vesztett az izgalmakból.

 
Yosihiro   2016. 02. 18.

0

Minden tetekinteben egy remek sorozat. Az első évadon vagyok túl és a második évadnál járok. Szerintem látszik Spilberg munkája :) Noah is nagyot alakít bár kissé ez a szuperhős szerep messze áll tőle de max kihozza azt amit ki lehet. Azt szeretem e... több»

 
szabi17   2016. 04. 06.

0

Nemrég kezdtem bele a negyedik évadban és eddig tetszik a sorozat az alacsony költségvetés és a néha gagyi effektek ellenére. Az első évad az érdekes téma és a benne rejlő lehetőségek ellenére elég felemásra sikeredett. A második és harmadik évad az ... több»

 
Majesticdia   2015. 01. 28.

0

Érdekes történet, közepes megvalósítással, angolul még egész élvezhető is, magyarul Alföldi szinkronja odavágja az egészet.

 
norbyyyyy2344   2015. 02. 20.

0

Nekem nagyon bejön a sorozat. Nagyon jó a témája, néha kicsit gagyin oldják meg a speciális effekteket na dehát nem egy igen nagy költségvetésű mű ez és ahhoz képest egész jó is!

Galéria (23)

Videók (1)

 

A sorozat eredeti címe Concord lett volna. A Falling Skies címet maga Steven Spielberg adta.

(hp)
 

A sorozat első részét 5,9 millióan követték figyelemmel. Ezzel az kábelcsatornák körében 2011-ben ez lett a legnézettebb premier.

(hp)
 

Az alkotók eredetileg egy minisorozatot terveztek, de a magas nézettség miatt megváltoztatták a döntésüket.

(hp)
 

A sorozatot olyan kanadai városokban forgatták, mint Burnaby, Coquitlam, Hamilton és Oshawa.

(hp)
 

A túlélők csoportja 2nd Massachusetts nevet viseli. A név egy valós katonai csoporttól ered, akik az amerikai forradalomban és a polgárháborúban is harcoltak.

(hp)
 
Szívesen mondanám, hogy ez bőven kasza szintjén van, és aki most vetemedne arra, hogy belekezd, ne tegye, de (számomra) túlságosan is kecsegtető az új showrunner és írói stáb érkezése. Mert hátha most lesz valami ebből a sorozatból. több»