Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79%
Filmadatlap
 
89
Szereplők
10
Vélemények
23
Képek
1
Videók

Vélemények: Éghasadás (2011)

 
harnas1207   2019. 02. 19.

legújabb vélemény

A sorozat számomra nagyon hasonlított a Walking Deadre. Egy izgalmas történet, érdekes háttérrel, majd az egész fókusz a globális szintről lecsökken a szereplők gondja bajára. Az ő sajátos szappanoperájukat nézhetjük, miközben minket inkább az akció és a harc érdekelne.

 
Orosz István   2018. 08. 25.

Én nagyon szeretem ez a sorozatot szerintem nagyon izgalmas telistele csavarokkal izgalmakkal. Szerintem nagyon jó a szereplőválasztás is, és én azt tudom mondani a látványra se lehet különösebb panasz.


 
Edii   2015. 09. 24.

Nem olyan rég néztem meg az első 3 évadat és tetszett! Kicsit lassan indul be, az 1. évad nem volt annyira izgalmas, ott inkább az embereken volt a hangsúly, hogy hogy élik túl és miken mennek keresztül lelkileg... A 2. évad már pörgősebb lett és a 3. évadra se vesztett az izgalmakból.

 
Yosihiro   2016. 02. 18.

Minden tetekinteben egy remek sorozat. Az első évadon vagyok túl és a második évadnál járok. Szerintem látszik Spilberg munkája :) Noah is nagyot alakít bár kissé ez a szuperhős szerep messze áll tőle de max kihozza azt amit ki lehet. Azt szeretem e... több»

 
szabi17   2016. 04. 06.

Nemrég kezdtem bele a negyedik évadban és eddig tetszik a sorozat az alacsony költségvetés és a néha gagyi effektek ellenére. Az első évad az érdekes téma és a benne rejlő lehetőségek ellenére elég felemásra sikeredett. A második és harmadik évad az ... több»

 
Majesticdia   2015. 01. 28.

Érdekes történet, közepes megvalósítással, angolul még egész élvezhető is, magyarul Alföldi szinkronja odavágja az egészet.

 
norbyyyyy2344   2015. 02. 20.

Nekem nagyon bejön a sorozat. Nagyon jó a témája, néha kicsit gagyin oldják meg a speciális effekteket na dehát nem egy igen nagy költségvetésű mű ez és ahhoz képest egész jó is!

 
eviestan   2016. 07. 14.

Bár rengeteg lehetőség lett volna a sorozatban, nem láttam, hogy bármi esély lenne arra, hogy ezeket kihasználják, ezért nálam az első évad után kaszát kapott, de már azt is olyan felemás szájízzel néztem végig. Pedig nagyon bíztam a sikerében, kellett volna már egy új, ütős sci-fi, de talán majd legközelebb.

 
csenge   2016. 02. 17.

Nekem valahogy már az első rész után az volt az érzésem, hogy ez valami gagyi, csak nem tudom megmondani, hogy miért. Ez egy jó témájú, de egy sima matiné-sorozat, valamikor hétvégén délután egy kereskedelmi csatornán biztos jól mutat, de ez nem egy főműsoridős széria. Ahhoz sajnos túl kevés.

 
Roman   2015. 02. 04.

Jól indult a széria, a pilot kimondottan bejött, az alapsztori akár nagyon jól is működhetett volna, de aztán a megvalósításba valahol egy kis hiba csúszott szerintem. Semmi eget rengetőt nem látok benne, néhány rész után meg belesüllyedt az átlagba.... több»