Csillagkapu (1997)

Stargate SG-1

Lovas János   2022. 04. 12.

Nagyon jó!

Alapsorozat és alapfilm! Aki szereti az ilyet, annak legalább akkora sorozat, mint pl. a Star Trek. Én személy szerint már láttam szerintem minden részt legalább 3-4-szer. Amikor ez kijött, hatalmas durranás volt. A sok buta jelenlegi ilyen jellegű sorozat között mai napig tud komplexitásból újat mutatni a legtöbb társának. Klasszikus sci-fi, de akció is egyben.

Ms. Akárki   2019. 08. 18.

Régen nagy durranásnak számított, de mára már sajnos eljárt felette az idő. Csak a nagyon kőkemény sci-fi rajongók szeretik még mindig ezt a sorit. Akkoriban felrázta a sorozatok világát és klassz kis kikapcsolódás volt a kalandjaik.

Yosihiro   2017. 12. 13.

Kötelező megtekinteni főleg a sci-fi rajongóknak. Remek történetek és látvány a sorozat egészében. Csak ajánlani tudom.

Deku   2017. 08. 21.

Sci-fi rajongóként szinte kötelező ezt a darabot legalább egyszer végig nézni. Nagy kedvencem lett ez a sorozat, elérte a tőle igazán elvárt hatást, ami pedig számomra az, hogy kellemesen elszórakoztasson.

wooderman   2016. 05. 02.

Izgalmas, sok féle helyszínnel és még több karakterrel, talán ez az oka hogy nem lehet megunni. Minden részben izgalmas újdonságok, új világok xígy fantasztikus szerkezetnek köszönhetően.

harnas1207   2019. 12. 28.

Klasszikus sorozat aminek az alap sztoriját imádtam, de a részek sztorija nagyon gyengék voltak. Sajnáltam, mert a forgatókönyvírók sokkal többet is ki tudtak volna hozni ebből az ötletből.

ereln   2016. 04. 27.

Sajnos ez a sorozat egyáltalán nem fogott meg engem sem. Volt idő, amikor próbáltam megszeretni néztem-néztem, de sehogysem jött át a dolog. A legelső film az kimondottan tetszett, azért kezdtem el nézni a sorozatot, de ott már kicsit lejjebb ment a színvonal .

A Showtime című műsorban volt a sorozat premierje 1997 július 27.-én

(mamiéstöti2)

Az épület kb 18 méter széles és 4,5 méter magas.

(mamiéstöti2)

A stúdió direkt ehhez a filmhez épített egy épületet, mely kétszintes volt.

(mamiéstöti2)

A filmnek a Bridge stúdió adott otthont, ahol a Macgyvert is forgatták.

(mamiéstöti2)

A filmet a kanadai Vancouverben kezdték el forgatni 1997 februárjában.