Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90

Csillagkapu (1997)

Stargate SG-1
Filmadatlap
 
15
Szereplők
18
Vélemények
60
Képek
Videók
 
Deku   2017. 08. 21.

Sci-fi rajongóként szinte kötelező ezt a darabot legalább egyszer végig nézni. Nagy kedvencem lett ez a sorozat, elérte a tőle igazán elvárt hatást, ami pedig számomra az, hogy kellemesen elszórakoztasson.

 
Edii   2015. 09. 15.

Néztem és akkor még talán tetszett is, de most... a története, olyan semmilyen, a kidolgozása nem jó és a színészek se nyújtanak nagy alakítást.


 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

Régen nagy durranásnak számított, de mára már sajnos eljárt felette az idő. Csak a nagyon kőkemény sci-fi rajongók szeretik még mindig ezt a sorit. Akkoriban felrázta a sorozatok világát és klassz kis kikapcsolódás volt a kalandjaik.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Kötelező megtekinteni főleg a sci-fi rajongóknak. Remek történetek és látvány a sorozat egészében. Csak ajánlani tudom.

 
Hakker   2019. 05. 25.

A sorozat eredetisége fogott meg. Az ellenfelek ennél a sorozatnál nem voltak olyan érdekesen számomra, mint az Atlantisznál. Ennél a sorozatnál, a karakterek és a világok voltak a lényegesek.

 

A Showtime című műsorban volt a sorozat premierje 1997 július 27.-én

(mamiéstöti2)
 

Az épület kb 18 méter széles és 4,5 méter magas.

(mamiéstöti2)
 

A stúdió direkt ehhez a filmhez épített egy épületet, mely kétszintes volt.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.