Kolónia

Kolónia

Colony

A közeli jövőben játszódó sorozat középpontjában egy család áll. Holloway és Callies komoly kihívásokkal és döntésekkel szembesülnek, miközben együtt próbálnak meg küzdeni a túlélésért a megszállt Los Angelesben. Míg egyesek megpróbálnak hasznot húzni az új helyzetből, mások lázadásra kényszerülnek.

(hp)

Sarah Wayne Callies
Sarah Wayne Callies

2020.11.11 Robinson76

Idegeninvázió realisztikus köntösben

Ez a sci-fi egy különleges, posztapokaliptikus sorozat, amely egyszerre tartalmaz politikai, szerelmi és akciószálakat is, emellett pedig igen látványosra sikerült megalkotni. Az alakítás minőségére többek között a főhősöket alakító ismert színészek okán sem lehet panasz. A kötelező szintet simán megugorják a színészek, játékuk teljesen rendben van. Aki azonban akcióban bővelkedő, háborús jelenetekkel tarkított, non-stop pörgésre számít, az könnyen csalódhat, mivel a széria elég lassan építi fel karaktereit, ezáltal a cselekményt is. A sorozat a korrekt látványelemek ellenére is inkább az egyéni dráma és főhősei sorsának alakulása felé bontakozik ki. Nagyon jól sikerült az első évad, jól felépített a kerettörténet, életszerűek a karakterek, és megfelelően adagolt a sztorivonal. A második évad is nagyon tetszett, a harmadikban pedig érkezik az űrlényes és háborús fantáziavilág. A széria folytatásért kiált, amit eddig hiába vártak a rajongók, pedig igazán jó lenne.

2016.08.06 Bady

Az első rész nem fogott meg, így biztosan nem fogom a teljes évadot megnézni. Vannak ennél sokkal ígéretesebb tévésorozatok, melyekre vevő vagyok.