Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
69%

Európa a jövőben (2021)

Tribes Of Europa
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
3
Videók
 
HUNjanos   2021. 02. 02.

legújabb vélemény

0

Határozottan látványosan induló sorozat, ám a történet nem a legnagyobb erőssége, lekötni mégis leköt.

 
Gyula   2021. 02. 01.

0

Ezt vártam eléggé, de aztán nagy csalódás lett, akárcsak az Altered Carbon. Mintha a szép cgi mögül kiveszett volna a valódi tartalom.


 
SunnyM   2021. 01. 30.

0

Jó rácsúszni egy ilyesmi sorozatra: pörög meg van benne egy csomó szép vagy látványos jelenet, és olyankor még az sem izgat, hogy mintha egy 10 éves írta volna a cselekményt.

Galéria (3)

Videók (3)

 
A Netflix új sorozata nem vizionál túl pozitív jövőt, már megint itt a nyakunkon a világvége. Te hogyan képzelnéd el világunkat, illetve mindennapjainkat úgy, hogy az elektromosság és az ezzel járó kényelem lényegében megszűnt létezni? Te milyen sorsot adnál a nemzeteknek és az őket összefogó államoknak, ha olyan mértékben felborulna addigi életünk, hogy azt már a megszokott módon nem lehet megszervezni? Ha eddig nem is foglalkoztál ezekkel a kérdésekkel, úgy tűnik volt aki ezt megtette helyetted, hiszen a Netflix legújabb sci-fi sorozata pont ezekre, illetve az ehhez hasonló felvetésekre keresi a választ és mutatja be saját, kreatív elképzeléseit. Európa a jövőben spoilermentes sorozatkritika. több»