Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Európa a jövőben (2021)

Tribes Of Europa
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
3
Képek
3
Videók

Galéria (3)

Videók (3)

 
jfruzsi97   2021. 09. 22.

legújabb vélemény

1

Első perctől kezdve megnyert ez az utópikus világ, a mondanivalója, a történet, látványilag, mindenhogy. Érdekes és izgalmas. Ajánlom.

 
Robinson76   2021. 04. 15.

2
Európa a nem is tudom, mi után... és mi előtt...

Azzal kezdeném, hogy a sorozat jó néhány kedvenc szériámra, illetve azok összemixelésére emlékezetet, ezért nem is volt kérdés, hogy a szívemre hallgatva maximálisra osztályoztam. Alapvetően rendben van, mert kellően érdekes a történet, és elég látványos a kivitelezés is. Viszont a forgatókönyv lehetne jobb is, és vannak azért ezen kívül is kisebb hibái, de mivel zsánerem a fajtája, elnézőbb is vagyok a sorozattal szemben. A törzsek felépítését, életét, egymáshoz való viszonyukat például jobban is bemutathatták volna, ezekről szívesen tudtam volna meg többet. Nem utolsó sorban így 2074 Európájának is jobb alapot adhatott volna, ha nagyobb betekintést kapunk arról, mi történt és merre tart e világ, mely a széria alapjául szolgál. 6 rész alatt csodát nem lehet tenni, és az alkotók nem is tettek, de próbálkoztak becsülettel, és összességében kitettek magukért. A hibáit is inkább csak a rövid játékidejének tudom be. Néztem volna még egy darabig, és bevallom, várom a folytatást.

 
Lóri Ádámcsik   2021. 05. 23.

0
1x nézős

Mintha a Mad Maxet keresztezték volna az Éhezők viadalával és az 1984-gyel. :)

 
SunnyM   2021. 01. 30.

0

Jó rácsúszni egy ilyesmi sorozatra: pörög, meg van benne egy csomó szép vagy látványos jelenet, és olyankor még az sem izgat, hogy mintha egy 10 éves írta volna a cselekményt.

 
Gyula   2021. 02. 01.

0

Ezt vártam eléggé, de aztán nagy csalódás lett, akárcsak az Altered Carbon. Mintha a szép cgi mögül kiveszett volna a valódi tartalom.

 
HUNjanos   2021. 02. 02.

0

Határozottan látványosan induló sorozat, ám a történet nem a legnagyobb erőssége, lekötni mégis leköt.

 

Philip Koch azt mondta, hogy őt nem más inspirálta, mint Európa Brexitje. Az író/rendező elmondta, hogy ha a mai világban a dolgok alakulását nézzük, a Netflix nézőinek nem kell olyan messzire látniuk a jövőt, hogy megértsék, hogyan lehet ilyen rövid időn belül végrehajtani a változást.

(jfruzsi97 )
 
A Netflix új sorozata nem vizionál túl pozitív jövőt, már megint itt a nyakunkon a világvége. Te hogyan képzelnéd el világunkat, illetve mindennapjainkat úgy, hogy az elektromosság és az ezzel járó kényelem lényegében megszűnt létezni? Te milyen sorsot adnál a nemzeteknek és az őket összefogó államoknak, ha olyan mértékben felborulna addigi életünk, hogy azt már a megszokott módon nem lehet megszervezni? Ha eddig nem is foglalkoztál ezekkel a kérdésekkel, úgy tűnik volt aki ezt megtette helyetted, hiszen a Netflix legújabb sci-fi sorozata pont ezekre, illetve az ehhez hasonló felvetésekre keresi a választ és mutatja be saját, kreatív elképzeléseit. Európa a jövőben spoilermentes sorozatkritika. több»
 
A Netflix új európai koprodukciós sorozata nem fest túl biztató képet a kontinens közép- és hosszú távú jövőjéről. Ehhez a freskóhoz a mainstream mozgókép számos műfajának jól ismert sajátosságait használták fel az alkotók, amelynek eredményeként az egyes stílusok izgalmas keverékét kapjuk. több»