Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
78

Időutazók

(Timeless)
 
Lonka  2017. 07. 31. 18:33

Ami nagyon jót tesz a sorozatnak, hogy vissza.vissza kacsint a szereplők múltjába is, így valahogy tartalmasabb az egész. Tetszik, hogy külön csapat dolgozott azon, hogy mindig korhű ruhát viseljenek.

 
MMcFly2015  2017. 03. 24. 08:01

Elég jól sikerült (sci-fi) kaland sorozat! A téma utáni szeretetem miatt mindenre vevő vagyok ami hasonló. A felépítése is nagyon jó a sorozatnak. 10-11. részig minden részben más történelmi helyszínre utaznak, és egy fő szállal foglalkozik, ami elég lassan bontakozik ki. Felhagynak ezzel a szisztémával a vége fele, és az utolsó 3 rész már csak a fő szállra fókuszál, ami elég nagy baromság lett. És ami még nagyobb baj, hogy az évadzáró epizódban egy dolgot elvarrnak de három új dolog is bejön - jelezvén, hogy szeretnének második évadot csinálni. Ezért nem kérdés, hogy a kíváncsiságom hajt, várom a folytatást, de utána olvasva: nem áll jól a sorozat szénája! Én drukkolok neki. Látványban gazdag, érdekes, és aki az időutazós filmekért rajong, annak biztos lebilincselő minden epizód. Én nagyon élveztem. Akciók mellett a humort is megfelelően adagolják, köztük pár ,,Vissza a jövőbés" poénok is akadnak. Van egy abszolút fölösleges romantika, de szerencsére ritkán jön elő. Központban az amerikai történelem, bevallom, majdnem minden rész után 10 perc Wikipédia kellett, hogy utána járjak a dolgoknak. Így azt mondom, hogy az iskolás korosztályt (is) pláne lekötné. Kár a végéért, bízok a legjobbakba a folytatást illetően.

 
valery  2017. 01. 24. 13:54

Látványvilág a hatalmas és a mondanivaló sem utolsó. Kicsit időutazós , kicsit scifi és kicsit romantikus is, megfelelő helyen van a humor , hitelesek és szerethetőek a karakterek.

 
grufa  2016. 08. 31. 14:06

Tipikus sci-fi sorzat az időutazós fajtából. Igyekeznek jó minőségben szállítani az anyagot, ezért aztán néha le is esik az ember szája, de maga a történet kissé kiszámítható. Ellenben legalább a karakterek szerethetők.

 
achyles77  2016. 03. 27. 01:22

Hozza az elvárt minőséget, de sajnos kissé szpoileres az egész sztori. A várt izgalmakon kívül meglepni nem igzán tudott engem. Aki szereti az időutzás témát, annak nagyobb eséllyel jön majd be.

Smoking Barrels: Timeless
Annyit mondok: időutazás, és ezzel el is mondtam a legjobbat erről az NBC-s sorozatról. 6,5/10
 

Az előzetesben hallható zene a The Eve of Destruction.

(VFTS)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.