Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Időutazók (2016-2018)

Timeless
Filmadatlap
 
66
Szereplők
14
Vélemények
390
Képek
3
Videók

Galéria (390)

Videók (3)

 
harnas1207 Nézhetetlen  2023. 01. 14.

legújabb vélemény

0

Borzalmas sorozat, matinénak is rendkívül gyenge.

 
MMcFly2015   2017. 03. 24.

2

Elég jól sikerült (sci-fi) kaland sorozat! A téma utáni szeretetem miatt mindenre vevő vagyok ami hasonló. A felépítése is nagyon jó a sorozatnak. 10-11. részig minden részben más történelmi helyszínre utaznak, és egy fő szállal foglalkozik, ami elég... több»

 
Robinson76   2020. 05. 24.

0
Amerika története akcióval és sci - fivel spékelve

Egy milliárdos cégének néhány agytrösztje feltalálja az időgépet, a prototípust azonban még a tesztüzemi fázisban elrabolja a "gonosz" azzal a szándékkal, hogy újraírja Amerika történelmét…Létezik azonban még egy masina, a Mentőcsónak, amivel egy háromfős csapat a nyomába ered. És már bent is vagyunk a történet kellős közepében... Csak az évszám és a terület ismert, ebből kell a csapatnak kiderítenie a pontos helyet illetve az eseményt és megállítania az ellenséget. Rengeteg hírhedt történelmi eseménybe és híres személy életébe is bepillantást nyerünk az időben ugrálva, a történelmi fogócska közben és szép lassan egyre tisztább képet kapunk arról, hogy ki is az igazi gonosz. Ezt mindenkinek látnia kell...

 
Bazzzsi   2017. 11. 22.

0

Egy közepesen izgalmas időutazós történet, amely különféle korokba repítette a nézőket. Nem lehet tudni benne hogy ki a jó és ki a a gonosz, ami a vége felé csúcsosodott ki.

 
HanGa   2021. 10. 30.

1

Izgalmas, látványos és elgondolkodtató történet. Igazi történelmi utazás.

 
Lonka   2017. 07. 31.

0

Ami nagyon jót tesz a sorozatnak, hogy vissza.vissza kacsint a szereplők múltjába is, így valahogy tartalmasabb az egész. Tetszik, hogy külön csapat dolgozott azon, hogy mindig korhű ruhát viseljenek.

 
hemish   2022. 08. 23.

0
Nagyon kedveltem ezt a sorozatot

Beigazolódott, amit mindig is gondoltam a sorozatokról. Ha nem jó a casting, nincs kémia a szereplők között, megette a fene az egészet. Ebben a sorozatban szerintem minden működött. A szereplők, a történet, a kémia a szereplők között. Nagyon szomorú voltam, hogy az első évad után elkaszálták, és csak rajongói nyomásra kapott egy korrekt második befejező évadot. Nekem tetszett nagyon az első évad, kedveltem az új szereplőket is. Kár, hogy le kellett zárni.

 

Az előzetesben hallható zene a The Eve of Destruction.

(VFTS)