Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Csillagkapu: Atlantisz (2004)

Stargate Atlantis
Filmadatlap
 
10
Szereplők
12
Vélemények
61
Képek
Videók

Galéria (61)

 
JRD   2022. 04. 01.

legújabb vélemény

0
Erőltetett...

Igyekeztek egy új szériával meglovagolni a Csillagkapu sorozat sikerét, de közel sem sikerült olyanra. A Csillagkapu-széria nem volt rossz (mondjuk jó sem). Főleg, ha azt nézzük, hogy mikor készült. Voltak benne kifejezetten humoros epizódok is. De az Atlantisz már inkább volt izzadságszagú, mint eredeti. De ne hallgass rám, nézd meg, és döntsd el magad! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

A sci fi műfaj egy kissé távol esett a sorozattól de egy próbálkozásnak nem volt rossz. Kicsit unalmas a vége.

 
Diesel   2018. 03. 14.

1

Bevallom őszintén nekem az Atlantisz jobban bejött mint a SG1. Mind a történetek mind a látvány világa színvonalas volt, és szépen kidolgozott. Voltak benne laposabb részek, de hát melyik sorozatban nincs gyengébb rész. A harc jelenetek is jól meg vo... több»

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Szeretni szoktam a sci-fi sorozatokat és mindent ami ehhez kapcsolódik de ez a sorozat valahogy mégse volt olyan érdekfeszítő mint egyébként szokott lenni.

 
Homer   2016. 07. 29.

0

Klasszikus sorozat, de ahogy haladt az idő valahogy nagyon unalmasság vált. A színészek nagyon jók benne és a zene is zseniálisan el lettek találva. Ez a scifi világ viszont nem igazán az én terepem, de ebben néhány rész tényleg szórkoztató volt az elején.

 
house354   2015. 04. 30.

0

Ez is nagyon jó Csillagkapu sorozat volt, bár a színvonal már nem érte el az eredetit. De ennek ellenére nagyon szerethető karakterei voltak és brilliáns történt. Nagyon jó sorozat. Itt is azt sajnálom legjobban, hogy vége lett...

 
Xarxas   2015. 10. 03.

0

Jobban tetszik mint az eredeti sorozat. McKay karaktere remek ezt is csak ajánlani tudom :D

 

A producerek és a sorozat alkotói Ben Browdert szemelték ki a Csillagkapu: Atlantisz főszerepére, azonban a színész a Csillagközi szökevények: Harc a békéért (Békefenntartók háborúja) (2004) forgatása miatt nem tudta vállalni a felkérést. A színész később a Csillagkapuban kapott szerepet.

(hp)
 

Dr. McKay keresztneve Meredith.

(hp)
 

Az összes Wraith-férfi karaktert ugyanaz a színész, alakította.

(hp)
 

Joe Flanigan(John Sheppard) és David Hewlett (Rodney McKay) az egyedüli színészek, akik a széria mind a 100 részében feltűntek.

(hp)
 

Paul McGilliont (Dr. Carson Beckett) a Csillagkapuban a fiatal Ernest Littlefield szerepében is láthattuk.

(hp)