Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

Supergirl (2015-2021)

Supergirl
Filmadatlap
 
133
Szereplők
9
Vélemények
650
Képek
9
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 09. 14.

legújabb vélemény

0

Melissa Benoist rendkívül unszimpatikus számomra, és emiatt nem igazán tudtam belehelyezkedni a sorozatba, a történetbe. Pedig a női szuperhős sorozatokat, filmeket kedvelem, de ezzel a színésznőcskével sajnos nagyon nem tetszett.

 
Thibo84   2016. 12. 09.

0

Most végeztem ki az első évadot, és megvallva csak a közös crossover - Zöldíjász, Flash, Supergirl és A holnap legendái - miatt néztem, hogy képben legyek. Sokan dicsérik, de számomra az egész egy szánalmas koppintás. Rengeteg hasonlóságot fedeztem f... több»


 
Rekyyy   2016. 02. 09.

1

Egyik kedvenc sorozatom. Szerintem jól megtalálták a színészeket, és egyelőre a sztori is tetszik. Remélem nem fog ellaposodni, mint néhány hasonló sorozat :)

 
Balint   2016. 02. 13.

0

Meglepően erősen kezdett, és eddig sikerült is tartania a színvonalat, pedig eredetileg lányoknak készült, nagyon jól tartja az egyensúlyt a harcok és a magánélet közötti gondok között ;)

 
Yandelus   2016. 01. 16.

1

Eddig egész jó a sorozat, és a hírek szerint, elég jó dolgokat találtak ki az írók. Kíváncsian várom a foyltatást. Melissa amúgy nagyon jól alakítja Kara-t, nagyon szépen helyt áll, most látszik igazán, mennyire jól járt vele a CBS.

 
hepa   2015. 11. 24.

0

A Smallvilleben megvolt az a 10 évnyi várakozás, amikoris elértünk ahhoz a pillanathoz, hogy Superman azzá váljon aki. Itt ez szinte az egyik pillanatról a másikra történik meg. Amivel mondjuk még talán nem is lenne baj, mert itt nem erre akarták vol... több»

 
János Tigyi   2018. 08. 10.

0

Sajnos nagyon gyengére sikeredett. Nem túl erős a története sem, de nagyon sok benne a következetlenség. Egy lány, aki soha senkivel nem verekedett könnyedén legyőzi a vele azonos erővel bíró ellenségét? Habár nem volt ott senki bizonyos eseteknél ... több»

Galéria (650)

Mehcad Brooks
Calista Flockhart
Melissa Benoist
Melissa Benoist
Melissa Benoist
Mehcad Brooks
Melissa Benoist
Melissa Benoist
Owain Yeoman
Melissa Benoist
Mehcad Brooks
Melissa Benoist
Melissa Benoist
Lynda Carter
Lynda Carter
Melissa Benoist
David Harewood
Lynda Carter
Melissa Benoist
David Harewood
Melissa Benoist
Lynda Carter

Videók (9)

 

Jon Cryer (Lex Luthor) csupán öt évvel fiatalabb, mint a karaktere anyját játszó Brenda Strong (Lillian Luthor).

(Nk)
 

Andrea Brooks eredetileg Maggie Sawyer szerepére jelentkezett, de a meghallgatás után Eve Teschmacher szerepét ajánlották fel neki, amit el is fogadott.

(Nk)
 

Ez az első tévés sorozat, amelyben egy transznemű színész transznemű szuperhőst alakít.

(Nk)
 

Jon Cryer (Lex Luthor) korábban Lex unokaöccsét, Lenny Luthort alakította a Superman IV. - A sötétség hatalma (1987) című filmben.

(Nk)
 

2015 májusában kikerült az internetre a sorozat teljes pilot epizódja, két héttel azután, hogy bemutatták az első előzetest, illetve hat hónappal a tévés premier előtt.

(Nk)
 

A sorozat főcímében azt írják: "A karaktereket alkotta: Jerry Siegel és Joe Shuster" ("based on characters created by Jerry Siegel and Joe Shuster."). Valójában Superman egyik kitalálója sem vett részt Supergirl megalkotásában, aki az Action Comics 252-es számában jelent meg először (1959 májusában). Superman mellett csak James Olsen, Lois Lane és Lex Luthor karaktere az, amit Siegel és Shuster alkotott.

(Nk)
 

A Rouletten lévő tetoválások felhelyezése a színészre 4 órába telt.

(Nk)
 

Melissa Benoist az egyetlen színész, aki a sorozat minden részében szerepel.

(Nk)
 

A Midvale Középiskola jeleneteit abban a vancouveri iskolában vették fel, amiben a Smallville-i Középiskola jeleneteit is a Smallville (2001) sorozathoz.

(Nk)
 

Melissa Benoist egyik szeme megsérült, és szemkötőt viselt, mikor először felvette a Supergirl jelmezt. Később azt nyilatkozta, hogy így elég kínos volt a kinézete.

(Nk)