Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
133
Szereplők
9
Vélemények
650
Képek
9
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 09. 14.

legújabb vélemény

0

Melissa Benoist rendkívül unszimpatikus számomra és ez miatt nem igazán tudtam belehelyezkedni a sorozatba, a történetbe. Pedig a női szuperhős sorozatokat, filmeket kedvelem, de ezzel a színésznőcskével sajnos nagyon nem tetszett.

 
Thibo84   2016. 12. 09.

0

Most végeztem ki az első évadot, és megvallva csak a közös crossover - Zöldíjász, Flash, Supergirl és A holnap legendái - miatt néztem, hogy képben legyek. Sokan dicsérik, de számomra az egész egy szánalmas koppintás. Rengeteg hasonlóságot fedeztem f... több»


 
Rekyyy   2016. 02. 09.

1

Egyik kedvenc sorozatom. Szerintem jól megtalálták a színészeket, és egyelőre a sztori is tetszik. Remélem nem fog ellaposodni, mint néhány hasonló sorozat :)

 
Balint   2016. 02. 13.

0

Meglepően erősen kezdett, és eddig sikerült is tartania a színvonalat, pedig eredetileg lányoknak készült, nagyon jól tartja az egyensúlyt a harcok és a magánélet közötti gondok között ;)

 
Yandelus   2016. 01. 16.

1

Eddig egész jó a sorozat, és a hírek szerint, elég jó dolgokat találtak ki az írók. Kíváncsian várom a foyltatást. Melissa amúgy nagyon jól alakítja Kara-t, nagyon szépen helyt áll, most látszik igazán, mennyire jól járt vele a CBS.

 
hepa   2015. 11. 24.

0

A Smallvilleben megvolt az a 10 évnyi várakozás, amikoris elértünk ahhoz a pillanathoz, hogy Superman azzá váljon aki. Itt ez szinte az egyik pillanatról a másikra történik meg. Amivel mondjuk még talán nem is lenne baj, mert itt nem erre akarták vol... több»

 
János Tigyi   2018. 08. 10.

0

Sajnos nagyon gyengére sikeredett. Nem túl erős a története sem, de nagyon sok benne a következetlenség. Egy lány, aki soha senkivel nem verekedett könnyedén legyőzi a vele azonos erővel bíró ellenségét? Habár nem volt ott senki bizonyos eseteknél ... több»

Galéria (650)

Mehcad Brooks
Calista Flockhart
Melissa Benoist
Melissa Benoist
Melissa Benoist
Mehcad Brooks
Melissa Benoist
Melissa Benoist
Owain Yeoman
Melissa Benoist
Mehcad Brooks
Melissa Benoist
Melissa Benoist
Lynda Carter
Lynda Carter
Melissa Benoist
David Harewood
Lynda Carter
Melissa Benoist
David Harewood
Melissa Benoist
Lynda Carter

Videók (9)

 

A marslakók nyelve magyar a sorozatban.

(mamiéstöti2)
 

A sorozat következő évadában felbukkan maga Superman is felbukkan, de nem Henry Cavill alakítja majd.

(sz.marci)