Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
75
Filmadatlap
 
133
Szereplők
9
Vélemények
650
Képek
9
Videók
Supergirl
Mehcad Brooks
Calista Flockhart
Melissa Benoist
Melissa Benoist
Melissa Benoist
Mehcad Brooks
Melissa Benoist
Melissa Benoist
Owain Yeoman
Melissa Benoist
Mehcad Brooks
Melissa Benoist
Melissa Benoist
Lynda Carter
Lynda Carter
Melissa Benoist
David Harewood
Lynda Carter
Melissa Benoist
David Harewood
Melissa Benoist
Lynda Carter
 
Ms. Akárki   2019. 09. 14.

legújabb vélemény

Melissa Benoist rendkívül unszimpatikus számomra és ez miatt nem igazán tudtam belehelyezkedni a sorozatba, a történetbe. Pedig a női szuperhős sorozatokat, filmeket kedvelem, de ezzel a színésznőcskével sajnos nagyon nem tetszett.

 
Thibo84   2016. 12. 09.

Most végeztem ki az első évadot, és megvallva csak a közös crossover - Zöldíjász, Flash, Supergirl és A holnap legendái - miatt néztem, hogy képben legyek. Sokan dicsérik, de számomra az egész egy szánalmas koppintás. Rengeteg hasonlóságot fedeztem fel, ami a korábbi Superman filmekben, vagy sorozatokban megtörténtek, az ellenségekről nem is beszélve. A másik, ahogy az Acélembert beállítják és beszélnek róla. Szánalmas, bugyuta és gyenge karakterként mutatják be. Most komolyan? Elhiszem, hogy nem Szupi van most a középpontban, de ennyire nem kellett volna a készítőknek lenézniük. A címszereplőt alakító színésznő is hiteltelen volt számomra. Akár egy tinédzser kislány, aki most kamaszodik. A Smallville-i Supergirl, nála sokkal hitelesebb volt. A többi színésznek a játékában is volt kivetni valóm. Vagy túl játszották karakterüket, vagy nem igazán vittek bele mindent. Kevésnél tapasztalt azt, hogy amit a karaktere megkíván, azt jól is adja elő. Az egész elég gyérül hatott nálam. Egyetlen részt csíptem, amikor Flash tiszteletét tette a sorozatban. Érdekes, hogy Tornádó ellen vívott csata után, Kara egy részre elveszti az erejét, de egy földije ellen vívott küzdelmet követően, a vállára kap egy méretes űrhajót, és kihajítja az űrbe.


 
Rekyyy   2016. 02. 09.

Egyik kedvenc sorozatom. Szerintem jól megtalálták a színészeket, és egyelőre a sztori is tetszik. Remélem nem fog ellaposodni, mint néhány hasonló sorozat :)

 
Balint   2016. 02. 13.

Meglepően erősen kezdett, és eddig sikerült is tartania a színvonalat, pedig eredetileg lányoknak készült, nagyon jól tartja az egyensúlyt a harcok és a magánélet közötti gondok között ;)

 
Yandelus   2016. 01. 16.

Eddig egész jó a sorozat, és a hírek szerint, elég jó dolgokat találtak ki az írók. Kíváncsian várom a foyltatást. Melissa amúgy nagyon jól alakítja Kara-t, nagyon szépen helyt áll, most látszik igazán, mennyire jól járt vele a CBS.

 

A marslakók nyelve magyar a sorozatban.

(mamiéstöti2)
 

A sorozat következő évadában felbukkan maga Superman is felbukkan, de nem Henry Cavill alakítja majd.

(sz.marci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.