Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
113
Szereplők
8
Vélemények
470
Képek
6
Videók

Vélemények: Supergirl (2015)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Thibo84   2016. 12. 09.

Most végeztem ki az első évadot, és megvallva csak a közös crossover - Zöldíjász, Flash, Supergirl és A holnap legendái - miatt néztem, hogy képben legyek. Sokan dicsérik, de számomra az egész egy szánalmas koppintás. Rengeteg hasonlóságot fedeztem fel, ami a korábbi Superman filmekben, vagy sorozatokban megtörténtek, az ellenségekről nem is beszélve. A másik, ahogy az Acélembert beállítják és beszélnek róla. Szánalmas, bugyuta és gyenge karakterként mutatják be. Most komolyan? Elhiszem, hogy nem Szupi van most a középpontban, de ennyire nem kellett volna a készítőknek lenézniük. A címszereplőt alakító színésznő is hiteltelen volt számomra. Akár egy tinédzser kislány, aki most kamaszodik. A Smallville-i Supergirl, nála sokkal hitelesebb volt. A többi színésznek a játékában is volt kivetni valóm. Vagy túl játszották karakterüket, vagy nem igazán vittek bele mindent. Kevésnél tapasztalt azt, hogy amit a karaktere megkíván, azt jól is adja elő. Az egész elég gyérül hatott nálam. Egyetlen részt csíptem, amikor Flash tiszteletét tette a sorozatban. Érdekes, hogy Tornádó ellen vívott csata után, Kara egy részre elveszti az erejét, de egy földije ellen vívott küzdelmet követően, a vállára kap egy méretes űrhajót, és kihajítja az űrbe.

 
Rekyyy   2016. 02. 09.

Egyik kedvenc sorozatom. Szerintem jól megtalálták a színészeket, és egyelőre a sztori is tetszik. Remélem nem fog ellaposodni, mint néhány hasonló sorozat :)


 
Balint   2016. 02. 13.

Meglepően erősen kezdett, és eddig sikerült is tartania a színvonalat, pedig eredetileg lányoknak készült, nagyon jól tartja az egyensúlyt a harcok és a magánélet közötti gondok között ;)

 
Yandelus   2016. 01. 16.

Eddig egész jó a sorozat, és a hírek szerint, elég jó dolgokat találtak ki az írók. Kíváncsian várom a foyltatást. Melissa amúgy nagyon jól alakítja Kara-t, nagyon szépen helyt áll, most látszik igazán, mennyire jól járt vele a CBS.

 
hepa   2015. 11. 24.

A Smallvilleben megvolt az a 10 évnyi várakozás, amikoris elértünk ahhoz a pillanathoz, hogy Superman azzá váljon aki. Itt ez szinte az egyik pillanatról a másikra történik meg. Amivel mondjuk még talán nem is lenne baj, mert itt nem erre akarták volna a hangsúlyt fektetni, ami valamilyen szinten érthető. Viszont ezzel elérték azt, hogy a régi Superman-es mese jusson az eszembe róla. Minden részben kapunk valami gonoszt, akit le kell verni, annyi különbséggel, hogy míg ez mesében jó volt és szerethető, itt nem az.

 
János Tigyi   2018. 08. 10.

Sajnos nagyon gyengére sikeredett. Nem túl erős a története sem, de nagyon sok benne a következetlenség. Egy lány, aki soha senkivel nem verekedett könnyedén legyőzi a vele azonos erővel bíró ellenségét? Habár nem volt ott senki bizonyos eseteknél a TV mégis tökéletes szögből lekapott képekkel rendelkezik az akciókról? Az S betű annyi kriptoni jelentéssel bír ahány sorozat, vagy film... :D :o Superman-nek nincs 3 perce, hogy beszéljen supergirl-lel? :D Na neee... Szomorú vagyok, hogy ez így sikeredett...

 
zirgon   2016. 07. 17.

Nem vagyok róla meggyőződve, hogy szükség volt erre a sorozatra, ennek ellenére mégsem bánom, hogy elkészült, mert kimondottan élveztem a végeredményt. Van esze, van szíve és némi humora is. Teljesen korrekt.

 
googk   2016. 05. 19.

Összességében egy szórakoztató, akcióban bővelkedő sorozat lett a Supergirl, ami már több, mint amire előzetesen számítani lehetett. Én teljesen elégedett voltam.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.