Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
92%

Daredevil (2015-2018)

Daredevil
Filmadatlap
 
86
Szereplők
23
Vélemények
190
Képek
13
Videók
 
Zoltán384279   2021. 03. 05.

legújabb vélemény

0

Mikor először láttam, hogy sorozat készült a Daredevilből, kicsit féltem tőle. Bár a Ben Affleck féle mozifilm nem túl népszerű, nekem az egyik kedvencem volt. De a sorozat zseniális lett. Rengeteg poén van benne, mégis komor hangulat árad belőle. Ne... több»

 
Deku   2017. 08. 19.

0

Oda vagyok a Marvel dolgokért viszont ez a sorozat meglepetés volt a javából. Hangulatában teljesen elüt a Marveles filmektől viszont ez a komolyság nagyszerűen működik benne.


 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

0

Imádom. Egyik kedvenc igazságosztó jófiú karakterem a képregényvilágból. Izgalmas és érdekes sorozat. Nagyon más mint ahogy a filmben ábrázolták de ebben rejlik a varázsa a sorozatnak. Carrie-Anne Moss-nak kifejezetten örültem. Imádom a játékát.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

0

Ez nem a jól megszokott vidám típusú képregénysorozat. Ennek ellenére meg van a varázsa amivel a nézőt a fotelhez szegezi és addig fel sem engedi állni míg fel nem tűnik a stáblista.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 22.

0

Érdekes a film által körbejárt problémakör szerintem. Akciódús, fordulatos és nem földhözragadt - mégis könnyen sajátjának érezheti az ember.. külön tetszenek benne a vágások.

 
sz.marci   2016. 07. 02.

0

A Marvel merészet vállalt, mikor berendelt egy sötétebb hangulatú sorozatot, ám úgy tűnik, hogy nekik még ez is nagyon jól megy. Sőt! Nagyon jól! Hiába a sötétebb hangulat(amiért előzetesen sokan kritizálták a Marvelt) a sorozat így is tökéletes lett... több»

 
rainman   2019. 02. 24.

0
Jó és rossz harca új köntösben

Egy ideje tudom, hogy a Netflix nagyon ráállt a minőségi sorozatok gyártására. Néhányat már láttam is tőlük, ami lenyűgözött. De egyszerűen akkora dömping van sorozat téren, hogy képtelenség követni, akárcsak a Netflixen futó sorozatokat is! Egyre tö... teljes kritika»

Galéria (190)

Charlie Cox
Deborah Ann Woll
Charlie Cox
Deborah Ann Woll
Vincent D'Onofrio
Charlie Cox
Rosario Dawson
Vincent D'Onofrio
Deborah Ann Woll
Elden Henson
Charlie Cox
Charlie Cox
Charlie Cox

Videók (13)

 

Eredeti képregényeiben Matt Murdock élénk sárga és fekete jelmezben keringett, egyetlen piros D betűvel a mellkasán. A jelmez eredetileg állítólag akrobata öltönynek tűnt, mivel Matt ügyes akrobata volt bőrhöz kötött nadrággal és trikóval. Szerencsére a kínos megjelenés nem tartott sokáig, és piros aláírását a következő évben, a 7. számban vezették be. Összességében öt különböző jelmeze volt karrierje során, köztük egy rövid páncél, egy erősen páncélozott öltöny, valamint egy fekete és piros.

(jfruzsi97)
 

Ben Affleck olyan kontaktlencséket viselt, amelyek blokkolták a látását, így valóban "vak" volt.

(Shelby07)
 

Ben Affleck azt mondta, hogy megalázó volt számára viselni a jelmezt, ezért többé nem játssza el Daredevilt.

(Shelby07)
 

Stan Lee egy rövid cameo erejéig maga is feltűnik a széria egyik epizódjában.

(sz.marci)
 

A sorozat New Yorkban játszódik, csakúgy, mint a Jessica Jones vagy a később megjelenő Luke Cage és Iron first sorozatok.

(sz.marci)
 

A fenegyerek az egyik főszereplője a 2017-ben érkező Defenders sorozatnak.

(sz.marci)
 

A sorozat készítői először csak egy rövid miniszériának tervezték, hogy előkészítse a Marvel új sorozatát, a Defenderst.

(sz.marci)
 
"Na, de majd a Daredevil" - gondoltam a Netflix részvételét és az egyöntetűen méltató kritikákat látva. De attól tartok, megint én leszek a hipszter majom, mert ez a produkció ugyan akármennyire is a műfaj krémjét képviseli, sajnos még relatíve messze van a valódi minőségtől. több»
 
Már csak egy dolgunk van, várni a második évadra, és reménykedni, hogy kicsit hosszabb lesz, és nem zavarják le egy nap alatt, mivel ekkora siker után őrültek lennének nem folytatni. több»
 
A Daredevil második évada rengeteg akciót, szinte folyamatos pörgést és egy olyan Punishert hozott, ami miatt azoknak is ajánlott a sorozat, akik nem feltétlenül a műfaj kedvelői. több»