Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
92
Filmadatlap
 
94
Szereplők
20
Vélemények
190
Képek
18
Videók
 
Deku   2017. 08. 19.

Oda vagyok a Marvel dolgokért viszont ez a sorozat meglepetés volt a javából. Hangulatában teljesen elüt a Marveles filmektől viszont ez a komolyság nagyszerűen működik benne.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

Ez nem a jól megszokott vidám típusú képregénysorozat. Ennek ellenére meg van a varázsa amivel a nézőt a fotelhez szegezi és addig fel sem engedi állni míg fel nem tűnik a stáblista.


 
Cptn Jinbe   2017. 06. 07.

Nem igazán gondoltam úgy erre a sorozatra, hogy én belevetem magam, inkább belepillantottam pedig imádom a Marvel világát. Nos meglepődtem mert nem vártam, hogy ennyire izgalmas, pörgős és akciódús legyen majd.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 22.

Érdekes a film által körbejárt problémakör szerintem. Akciódús, fordulatos és nem földhözragadt - mégis könnyen sajátjának érezheti az ember.. külön tetszenek benne a vágások.

 
sz.marci   2016. 07. 02.

A Marvel merészet vállalt, mikor berendelt egy sötétebb hangulatú sorozatot, ám úgy tűnik, hogy nekik még ez is nagyon jól megy. Sőt! Nagyon jól! Hiába a sötétebb hangulat(amiért előzetesen sokan kritizálták a Marvelt) a sorozat így is tökéletes lett. Egy sokkal életszerűbb történetet kapunk, életszerűbb karakterekkel és cselekményekkel. Apropó karakterek! Charlie Cox tökéletes választás volt a szerepre, remekül játszotta el a vak igazságosztót. A mellékkarakterek is jók voltak, nekem viszont Karen Page karaktere egy kicsit erőltetnek tűnt. A fő gonosz Kingpin zseniális! Ez az ami a Marvel filmekből hiányzik. Egy jól kidolgozott karakter. Bár érthető, hogy jó lett, hiszen itt egy egész évad állt a karakter jellemének kidolgozására. Összességben én mindenkinek ajánlom a Daredevil-t, aki egy pörgős akciófilmre vágyik.

Charlie Cox
Deborah Ann Woll
Charlie Cox
Deborah Ann Woll
Vincent D'Onofrio
Charlie Cox
Rosario Dawson
Vincent D'Onofrio
Deborah Ann Woll
Elden Henson
Charlie Cox
Charlie Cox
Charlie Cox
 
"Na, de majd a Daredevil" - gondoltam a Netflix részvételét és az egyöntetűen méltató kritikákat látva. De attól tartok, megint én leszek a hipszter majom, mert ez a produkció ugyan akármennyire is a műfaj krémjét képviseli, sajnos még relatíve messze van a valódi minőségtől. több»
 
Már csak egy dolgunk van, várni a második évadra, és reménykedni, hogy kicsit hosszabb lesz, és nem zavarják le egy nap alatt, mivel ekkora siker után őrültek lennének nem folytatni. több»
 
A Daredevil második évada rengeteg akciót, szinte folyamatos pörgést és egy olyan Punishert hozott, ami miatt azoknak is ajánlott a sorozat, akik nem feltétlenül a műfaj kedvelői. 8,5/10 több»
 

Ben Affleck olyan kontaktlencséket viselt, amelyek blokkolták a látását, így valóban "vak" volt.

(Shelby07 )
 

Ben Affleck azt mondta, hogy megalázó volt számára viselni azt a jelmezt, ezért többé nem játssza el Daredevilt.

(Shelby07 )
 

Stan Lee egy rövid cameo erejéig maga is feltűnik a széria egyik epizódjában.

(sz.marci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.