Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Daredevil (2015-2018)

Daredevil
Filmadatlap
 
86
Szereplők
24
Vélemények
190
Képek
13
Videók

Galéria (190)

Charlie Cox
Deborah Ann Woll
Charlie Cox
Deborah Ann Woll
Vincent D'Onofrio
Charlie Cox
Rosario Dawson
Vincent D'Onofrio
Deborah Ann Woll
Elden Henson
Charlie Cox
Charlie Cox
Charlie Cox

Videók (13)

 
taba   2021. 08. 31.

legújabb vélemény

0

Sötét tónusú "szuperhősfilm", amiben nincsenek szuperhősök. Daredevil nappal ügyvéd, éjszaka pedig igazságosztó, de a bűnözőket nem öli meg, hanem börtönbe zárja. A történet karakterei, cselekménye közelebb áll a valósághoz, mint a többi képregényfilm.

 
Deku   2017. 08. 19.

0

Oda vagyok a Marvel dolgokért viszont ez a sorozat meglepetés volt a javából. Hangulatában teljesen elüt a Marveles filmektől viszont ez a komolyság nagyszerűen működik benne.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

0

Imádom. Egyik kedvenc igazságosztó jófiú karakterem a képregényvilágból. Izgalmas és érdekes sorozat. Nagyon más mint ahogy a filmben ábrázolták de ebben rejlik a varázsa a sorozatnak. Carrie-Anne Moss-nak kifejezetten örültem. Imádom a játékát.

 
rainman   2019. 02. 24.

0
Jó és rossz harca új köntösben

Egy ideje tudom, hogy a Netflix nagyon ráállt a minőségi sorozatok gyártására. Néhányat már láttam is tőlük, ami lenyűgözött. De egyszerűen akkora dömping van sorozat téren, hogy képtelenség követni, akárcsak a Netflixen futó sorozatokat is! Egyre tö... teljes kritika»

 
Zoltán384279   2021. 03. 05.

0

Mikor először láttam, hogy sorozat készült a Daredevilből, kicsit féltem tőle. Bár a Ben Affleck féle mozifilm nem túl népszerű, nekem az egyik kedvencem volt. De a sorozat zseniális lett. Rengeteg poén van benne, mégis komor hangulat árad belőle. Ne... több»

 
jfruzsi97   2020. 09. 24.

0

Soha nem néztem sem filmben, sem sorozatban olyat, ami szuperhősökkel kapcsolatos. Ebben valami mégis megfogott. Azt kell mondjam, ez nagyon jól el lett találva. Egy balesetből milyen erőt kaphat valaki, elképesztő, és ahogyan azt felhasználja. Elves... több»

 
bgnz367   2017. 04. 19.

0

Ez nem a jól megszokott vidám típusú képregénysorozat. Ennek ellenére meg van a varázsa amivel a nézőt a fotelhez szegezi és addig fel sem engedi állni míg fel nem tűnik a stáblista.

 

Eredeti képregényeiben Matt Murdock élénk sárga és fekete jelmezben keringett, egyetlen piros D betűvel a mellkasán. A jelmez eredetileg állítólag akrobata öltönynek tűnt, mivel Matt ügyes akrobata volt bőrhöz kötött nadrággal és trikóval. Szerencsére a kínos megjelenés nem tartott sokáig, és piros aláírását a következő évben, a 7. számban vezették be. Összességében öt különböző jelmeze volt karrierje során, köztük egy rövid páncél, egy erősen páncélozott öltöny, valamint egy fekete és piros.

(jfruzsi97)
 

Ben Affleck olyan kontaktlencséket viselt, amelyek blokkolták a látását, így valóban "vak" volt.

(Shelby07)
 

Ben Affleck azt mondta, hogy megalázó volt számára viselni a jelmezt, ezért többé nem játssza el Daredevilt.

(Shelby07)
 

Stan Lee egy rövid cameo erejéig maga is feltűnik a széria egyik epizódjában.

(sz.marci)
 

A sorozat New Yorkban játszódik, csakúgy, mint a Jessica Jones vagy a később megjelenő Luke Cage és Iron first sorozatok.

(sz.marci)
 
Már csak egy dolgunk van, várni a második évadra, és reménykedni, hogy kicsit hosszabb lesz, és nem zavarják le egy nap alatt, mivel ekkora siker után őrültek lennének nem folytatni. több»
 
A Daredevil az a képregénysorozat, amit most a Netflix hiányérzet nélkül oldott meg. Kihasználták a lehetőségeket, igényesek voltak minden szempontból, de ahelyett, hogy tankönyvszagú lenne az egész tényleg csak gyerekesen durván oda vagyunk érte. több»