Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
93

Daredevil

(Daredevil)
 
Deku  2017. 08. 19.

Oda vagyok a Marvel dolgokért viszont ez a sorozat meglepetés volt a javából. Hangulatában teljesen elüt a Marveles filmektől viszont ez a komolyság nagyszerűen működik benne.

 
bgnz367  2017. 04. 19.

Ez nem a jól megszokott vidám típusú képregénysorozat. Ennek ellenére meg van a varázsa amivel a nézőt a fotelhez szegezi és addig fel sem engedi állni míg fel nem tűnik a stáblista.

 
Cptn Jinbe  2017. 06. 07.

Nem igazán gondoltam úgy erre a sorozatra, hogy én belevetem magam, inkább belepillantottam pedig imádom a Marvel világát. Nos meglepődtem mert nem vártam, hogy ennyire izgalmas, pörgős és akciódús legyen majd.

 
sz.marci  2016. 07. 02.

A Marvel merészet vállalt, mikor berendelt egy sötétebb hangulatú sorozatot, ám úgy tűnik, hogy nekik még ez is nagyon jól megy. Sőt! Nagyon jól! Hiába a sötétebb hangulat(amiért előzetesen sokan kritizálták a Marvelt) a sorozat így is tökéletes lett. Egy sokkal életszerűbb történetet kapunk, életszerűbb karakterekkel és cselekményekkel. Apropó karakterek! Charlie Cox tökéletes választás volt a szerepre, remekül játszotta el a vak igazságosztót. A mellékkarakterek is jók voltak, nekem viszont Karen Page karaktere egy kicsit erőltetnek tűnt. A fő gonosz Kingpin zseniális! Ez az ami a Marvel filmekből hiányzik. Egy jól kidolgozott karakter. Bár érthető, hogy jó lett, hiszen itt egy egész évad állt a karakter jellemének kidolgozására. Összességben én mindenkinek ajánlom a Daredevil-t, aki egy pörgős akciófilmre vágyik.

 
hell.l  2016. 05. 15.

A kedvenc Marvel sorozatom. Sötétebb a hangulata, mint általában a többi Marvel filmnek és ez valahogy nagyon jól jött le. Nagyon jók a karakterek, a történet. A második évad szerintem is még jobban sikerült, mint az első.

Charlie Cox
Deborah Ann Woll
Charlie Cox
Deborah Ann Woll
Vincent D'Onofrio
Charlie Cox
Rosario Dawson
Vincent D'Onofrio
Deborah Ann Woll
Elden Henson
Charlie Cox
Charlie Cox
Charlie Cox
Smoking Barrels: Daredevil
"Na, de majd a Daredevil" - gondoltam a Netflix részvételét és az egyöntetűen méltató kritikákat látva. De attól tartok, megint én leszek a hipszter majom, mert ez a produkció ugyan akármennyire is a műfaj krémjét képviseli, sajnos még relatíve messze van a valódi minőségtől.
Corn and Soda: Daredevil
Már csak egy dolgunk van, várni a második évadra, és reménykedni, hogy kicsit hosszabb lesz, és nem zavarják le egy nap alatt, mivel ekkora siker után őrültek lennének nem folytatni.
Smoking Barrels: Daredevil 2. évad
A Daredevil második évada rengeteg akciót, szinte folyamatos pörgést és egy olyan Punishert hozott, ami miatt azoknak is ajánlott a sorozat, akik nem feltétlenül a műfaj kedvelői. 8,5/10
 

Stan Lee egy rövid cameo erejéig maga is feltűnik a széria egyik epizódjában.

(sz.marci)
 

A sorozat New Yorkban játszódik, csakúgy mint a Jessica Jones vagy mint a később megjelenő Luke Cage és Iron first sorozatok.

(sz.marci)
 

A fenegyerek az egyik főszereplője lesz a 2017-ben érkező Defenders sorozatnak.

(sz.marci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.