Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
60
Szereplők
16
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 08. 21.

Karakter kedvenc lett ez a sorozatom. Ioan Gruffudd kegyetlen jó szerepet hozott és végig várós volt ez a sorozat. Sajnálom, hogy ilyen hamar elkaszálták lett volna még benne bőven.

 
dailyfilmsan   2018. 08. 02.

1 évados, átlagos sorozat inkább krimi de jócskán kapott misztikus töltetet is. Nem volt rossz csak a befejezés nem elégítette ki az elvárásaimat. Na meg persze sok kérdőjelet hagyott maga után. Gondolom nem hozta az elvárt bevételt és leszedáltáktúl hamar.


 
beero88   2016. 01. 16.

A sorozat nagyon nagy kedvencemmé nőtte ki magát. Nagy kár hogy ilyen rövid időt futott be mert szívesen elnéztem volna még a történetét. Izgalmas, rejtelmes és kalandos sorozat. Tele fordulatokkal.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

Nagyon sok kedvenc sorozatom van. Viszont köztük is kiemelkedik ez melyet mélység sajnálatomra túl hamar elkaszáltak. Gruffudd hihetetlen dolgot művelt ebben a sorozatban. Teljesen elkápráztatott.

 
szabomarc   2019. 01. 04.

Tetszett, kár hogy elkaszálták, szerintem többet érdemelt volna ez a sorozat. Le tudott kötni végig, érdekes volt a története. Mindenkinek ajánlom, tényleg kár hogy csak ennyi lett...

Ioan Gruffudd
Ioan Gruffudd
Ioan Gruffudd
Ioan Gruffudd
Alana de la Garza
Lorraine Toussaint
Ioan Gruffudd
 

A "forever" (örökké) szó a sorozat minden egyes részében elhangzik.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.