Mindörökké (2014-2015)

Alana de la Garza
Lorraine Toussaint

JRD   2022. 03. 12.

Tetszett...

Jó. Nagyon is. Érdekfeszítő, némi humorral és az örök kérdéssel: vajon egy ember mennyire bírja el a halhatatlanságot? Méltánytalanul elhanyagolt sorozat, melyből csak egy évad készült. A téma, a szereplők pedig folytatásért kiáltanak, de úgy látszik, ezen széria is elvérzett a sablonos amerikai közönség (vagy a profitvadászat) keze által. Itt nem szambáznak megtört lelkű vámpírok, sem halhatatlanságra ítélt vérfarkasok, de még csak szellemek sem. Egy egyszerű emberről szól, aki 200 éves életét tudással bővíti, miközben állandó jelleggel kutatja múltja azon darabját, mely talán elárulja neki, hogy hogyan vethet véget halhatatlanságának. A főszerepet játszó színész (Ioan Gruffudd) - meglátásom szerint - remek választás volt. Az angol elegancia remekül vegyült a halottkémi hivatással - ridegségével. Kissé felfedeztem a karakterben doktor House-ot és Csontot is. Mindenképp érdemes a figyelemre! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

Deku   2017. 08. 21.

Karakter kedvenc lett ez a sorozatom. Ioan Gruffudd kegyetlen jó szerepet hozott és végig várós volt ez a sorozat. Sajnálom, hogy ilyen hamar elkaszálták lett volna még benne bőven.

beero88   2016. 01. 16.

A sorozat nagyon nagy kedvencemmé nőtte ki magát. Nagy kár hogy ilyen rövid időt futott be mert szívesen elnéztem volna még a történetét. Izgalmas, rejtelmes és kalandos sorozat. Tele fordulatokkal.

bgnz367   2017. 04. 19.

Nagyon sok kedvenc sorozatom van. Viszont köztük is kiemelkedik ez melyet mélység sajnálatomra túl hamar elkaszáltak. Gruffudd hihetetlen dolgot művelt ebben a sorozatban. Teljesen elkápráztatott.

dailyfilmsan   2018. 08. 02.

1 évados, átlagos sorozat inkább krimi de jócskán kapott misztikus töltetet is. Nem volt rossz csak a befejezés nem elégítette ki az elvárásaimat. Na meg persze sok kérdőjelet hagyott maga után. Gondolom nem hozta az elvárt bevételt és leszedáltáktúl hamar.

ZeroHero   2019. 09. 26.

Egy teljesen atlagos misztikus krimit kapunk, meglepetes nelkul es gyenge befejezessel. A szineszi jatek teljesen rendben volt, de semmi kraft nem volt benne... Miert neznenek az emberek egy olyan sorozatot, ami nem eri el az ingerkuszobuket? A 90es ... több»

neeta92   2015. 06. 21.

Biztos fogom még újranézni hisz teljesen magához láncolt a sorozat. Alig bírtam kivárni a soron következő részt. Talán ennyire érdekes sorozatot nem nagyon néztem. Leginkább Henry karaktere volt a megkapó.

A "forever" (örökké) szó a sorozat minden egyes részében elhangzik.

(hp)