Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
61
Szereplők
18
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
Gabriella Temesvári   2020. 01. 10.

legújabb vélemény

kritika

Kicsit misztikus, kicsit krimis, kicsit különleges. Szerintem jó, hogy nincs tele erőszakkal, mégis krimi. Szerethető szereplők.

 
Deku   2017. 08. 21.

Karakter kedvenc lett ez a sorozatom. Ioan Gruffudd kegyetlen jó szerepet hozott és végig várós volt ez a sorozat. Sajnálom, hogy ilyen hamar elkaszálták lett volna még benne bőven.


 
dailyfilmsan   2018. 08. 02.

1 évados, átlagos sorozat inkább krimi de jócskán kapott misztikus töltetet is. Nem volt rossz csak a befejezés nem elégítette ki az elvárásaimat. Na meg persze sok kérdőjelet hagyott maga után. Gondolom nem hozta az elvárt bevételt és leszedáltáktúl hamar.

 
ZeroHero   2019. 09. 26.

Egy teljesen atlagos misztikus krimit kapunk, meglepetes nelkul es gyenge befejezessel. A szineszi jatek teljesen rendben volt, de semmi kraft nem volt benne... Miert neznenek az emberek egy olyan sorozatot, ami nem eri el az ingerkuszobuket? A 90es evekben meg belefert az, h nezett az ember kis tulzassal mindent, ami a TVben ment, de 2010 utan, amiota elterjedt a streaming, ez mar keves. S ez a film is konnyunek talaltatott a piacon, szerintem teljesen jogosan.

 
beero88   2016. 01. 16.

A sorozat nagyon nagy kedvencemmé nőtte ki magát. Nagy kár hogy ilyen rövid időt futott be mert szívesen elnéztem volna még a történetét. Izgalmas, rejtelmes és kalandos sorozat. Tele fordulatokkal.

Ioan Gruffudd
Ioan Gruffudd
Ioan Gruffudd
Ioan Gruffudd
Alana de la Garza
Lorraine Toussaint
Ioan Gruffudd
 

A "forever" (örökké) szó a sorozat minden egyes részében elhangzik.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.